تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

۵۰ مطلب در مرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

موس شکلاتی ساده و خوشمزه - طرزتهیه دسر موس شکلاتی | ایران کوک

 

مواد لازم برای تهیه موس شکلاتی ساده فرانسوی

  • تخم مرغ ۳ عدد

  • شکر ۱۰۰ گرم
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۲ ق غذا خوری
  • وانیل ۱/۲ ق چای خوری

 

طرز تهیه موس شکلاتی مجلسی با ژلاتین و خامه

 

مرحله اول : ذوب کردن شکلات

خامه را داخل کاسه ریخته و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا کمی داغ شود سپس شکلات تخته ای را با کمک چاقو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و داخل خامه بریزید و بن ماری کنید تا شکلات کاملا ذوب شود سپس مخلوط را کنار گذاشته تا خنک شود.

 

مرحله دوم : جدا سازی زرده و سفیده تخم مرغ

سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده تخم مرغ را با تندترین دور همزن بزنید تا پف کند و حجیم شود و مانند خامه قنادی وقتی ظرف را برعکس می کنید از ظرف نریرید. زرده تخم مرغ را با همزن بزنید تا از حالت لختگی دربیاد سپس شکر و وانیل را افزوده و ۵ دقیقه خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

 

مرحله سوم : اضافه کردن زرده

وقتی زرده ها کرم رنگ شدند شیر ولرم را به زرده اضافه کنید و هم بزنید تا مواد از حالت روان بودن در بیاد سپس مخلوظ شکلات و خامه را به زرده اضافه کرده و هم بزنید در انتها سفیده تخم مرغ را با کمک لیسک به موادمون اضافه می کنیم و مخلوط کرده تا مایه یکدستی حاصل شود نباید پف موس را بگیرید باید حالت پفکی داشته باشد.

 

مرحله آخر

ژلاتین را با دو ق غذا خوری آب سرد اضافه کنید تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید تا تمام ذرات ژله حل شود سپس مخلوط ژلاتین را به مواد موس اضافه کرده و هم زده تا مواد یکدست شود سپس ظرف تک نفره یا قالبی را انتخاب کرده و از مایه موس داخل قالب می ریزیم و بمدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را خوب بگیرد سپس روی موس شکلاتی را به دلخواه با میوه یا خامه قنادی تزئین کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه موس شکلاتی ساده و خوشمزه

  1. می توانید مقداری کیک یا بیسکویت کف لیوان های تک نفره بریزید و موس را روی آن ها بریزید و سرو کنید.

  2. می توانید دور تا دور لیوان را سس شکلاتی ریخته و موس را داخل آن بریزید و بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد.
  3. از نسکافه یا قهوه برای طعم دهی بیشتر می توانید استفاده کنید.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شور خانگی با گل کلم خوشمزه، ترد و مجلسی [شور گل کلم]

 

مواد لازم برای تهیه شور مخلوط خانگی

  • گل کلم: ۱۰ کیلو

  • هویج: ۱/۵ کیلو
  • خیار: ۱کیلو
  • کرفس: یک بوته
  • فلفل تند:۲۰ عدد
  • سیر: دو بوته
  • سرکه سفید
  • نمک به مقدار لازم
  • آب جوشیده به مقدار لازم
  • ترخون و مرزه و سبزی کرفس به مقدار کم فقط برای معطر شدن

 

طرز تهیه شور گل کلم فوری با سرکه

 

مرحله اول : آماده سازی مواد شور

گل کلم ها را ابتدا از هم جدا کنید و به اندازه درشت خرد کنید داخل لگن آب گذاشته و چند بار آبش را تعویض کنید و داخل آبکش ریخته و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود سپس روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا خشک خشک شود اصلا نباید مرطوب باشد. کرفس ها را خرد کنید داخل لگن آب ریخته و چند بار بشورید سپس بگذارید تا خشک شود.

سبزیجات را به صورت شاخه ای تمیر کنید و بشورید و آن را هم بگذارید تا خشک شود به دلخواه می توانید کمی خرد کنید. سیر را پوست بگیرید کنار گذاشته فلفل های تند را هم بشورید تا خشک شود.

 

مرحله دوم : آماده سازی خیار و هویج

خیار ها را شسته و با خلال دندان چند تا سوراخ در آنها ایجاد کنید تا در هنگام رسیدن شور خانگی ترد باشد سپس خیار ها را نیز روی پارچه گذاشته تا خشک شوند می توانید مقداری از خیار ها را درسته و مقداری را درشت خرد کنید. هویج را پوست بگیرید و با کاتر دالبر یا ساده درشت خرد کنید و روی پارچه نمگیر قرار دهید تا خشک شود.

 

مرحله سوم : تهیه آب نمک و سرکه

یک ظرف رو به عنوان پیمانه قرار بدید که هم آب هم سرکه را با همون اندازه گیری کنید نسبت سرکه به آب، یک به هشت است (یعنی اگر ۸لیوان آب می‌ریزید ۱ لیوان سرکه بریزد) و به ازای هر لیتر آب سه قاشق سر پر نمک لازم است. آب را داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا به جوش بیاد سپس از روی حرارت بردارید و نمک اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود کمی که از حرارت افتاد سرکه را اضافه کنید.

 

مرحله چهارم : مخلوط کردن ترشی شور خانگی

ظرف های شیشه مورد نظر را شسته و خشک کنید حالا سبزیجات خشک شده را لایه به لایه بریزید بدین صورت که یک لایه سبزیجات و روی آن ها سبزی معطر کمی سیر و فلفل تند بچینید این لایه ها را تکرار کنید تا تمام شود سپس از مخلوط سرکه و آب نمک را روی ظرف بریزید و درب ظرف را محکم ببندید برای سه الی چهار روز داخل محیط آشپزخانه قرار دهید سپس ۴ روز بیرون یخچال و یک هفته در یخچال بگذارید تا شور حاضر شود. شور خانگی ما با هزینه بسیار مناسب حاضر شد آن را با غذاهای خود میل کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه شور مخلوط فوری

  1. حتما از آب جوشیده استفاده کنید تا کپک نزند.
  2. اگر سرکه تیزی داشتید در نسبت ها بجای ۱ لیوان ۱/۲ لیوان اضافه کیند.
  3. می توانید بنا به ذائقه خود اصلا سرکه اضافه نکنید و با آب و نمک شور را تهیه کنید.
  4. رطوبت سبزیجات یا شیشه باعث کپک ترشی می شود.
  5. اگر دوست داشتید زردچوبه اضافه کنید آن را به آب نمک بزنید و داخل شور بریزید.
  6. حتما برای تهیه شور از سرکه سفید استفاده کنید.
  7. تا وقتی که شور نرسیده درب ترشی را باز نکنید.
  8. میزان کم بودن نمک نیز یکی از دلایل کپک زدن شور است.
  9. اگر بعد از رسیدن شور احساس کردید نمک آن کم یا زیاد است آب آن را سریع عوض کنید.

 

 

منبع: بانوی آشپز

  • هما دو
  • ۰
  • ۰

دستور پخت پفک هندی | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای پفک هندی

  • آب سرد    1 و 1/2 لیوان
  • نشاسته گندم    2 قاشق غذا خوری
  • روغن    1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل    به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن    به میزان لازم


دستور پخت پفک هندی خوشمزه در خانه 

 

1. طرز تهیه پفک هندی خانگی با نشاسته گندم
مرحله اول آماده سازی نشاسته: ابتدا نشاسته را داخل آب ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا حل شود؛ سپس روغن، نمک و فلفل را افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

 

2. مرحله دوم: پخت اول مواد پفک هندی
حالا مواد آماده شده را روی حرارت می گذاریم و مدام مخلوط می کنیم تا غلظتی مانند فرنی بگیرد.

 

3. مرحله سوم: شکل دادن به پفک هندی
مایع آماده شده را داخل قیفی ریخته و داخل سینی که ته آن کاغذ روغنی انداخته ایم به شکل دلخواه می ریزیم. (با قاشق هم این کار را می توان انجام داد)

 

4. مرحله چهارم: خشک کردن پفک هندی
حالا پفک هندی آماده شده را مقابل آفتاب یا روی بخاری می گذاریم تا کاملا خشک شوند.

 

5. مرحله آخر: پخت دوم پفک هندی
تابه ای را تا نیمه روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا گرم شود. حالا پفک هندی ها را داخل روغن بریزید تا پف کنند و سریع از داخل روغن خارج کنید. در ظرف زیبایی ریخته و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت وفن تهیه پفک هندی خانگی

  1. برای رنگ کردن مواد پفک هندی از آب لبو، یا اسفناج و زعفران استفاده کنید.
  2. مواد پفک هندی را داخل قیف ریزی ریخته و شکل های مختلف مثل حروف اسم و یا شکل حیوانان در آورید و اجازه دهید تا خشک شود. فقط طرح ها باید ظریف باشند تا زود خشک شوند.
  3. پفک هندی را بعد از سرخ شدن حتما روی دستمال روغن گیر بگذارید.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش داوود پاشا ترکیه ای و اصول خورشت داوود پاشا خوشمزه

 

مواد لازم برای خورش داوود پاشا

  • گوشت چرخ کرده 1 کیلوگرم
  • پیاز رنده شده 2 عدد
  • پودر نعنا خشک 1 قاشق غذا خوری
  • رب انار 2 قاشق غذا خوری
  • آب 1 لیوان
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

دستور پخت خورش داوود پاشا ترکیه ای خوشمزه با گوشت چرخ کرده

 

1. طرز تهیه خورش داوود پاشا ترکیه ای

 

مرحله اول آماده سازی گوشت: ابتدا 1 عدد پیاز را پوست گرفته و رنده می کنیم و آب اضافی آن را جدا می کنیم.

 

2. مرحله دوم: افزودن گوشت

حالا گوشت را به پیاز آماده شده می افزاییم و به همراه نمک و فلفل خوب ورز می دهیم تا انسجام کافی بدست بیاید.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی کوفته ریزه

به اندازه گردو از گوشت برداشته و بین دو دست خوب شکل دایره ای به آن می دهیم و داخل سینی گذاشته و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم.

 

4. مرحله چهارم: پخت خورشت داوود پاشا

یک عدد پیاز باقی مانده را رنده می کنیم و داخل تابه مناسبی به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا کمی سبک و عسلی شود. حالا پودر نعنا را افزوده و کمی تفت می دهیم.

 

5. مرحله پنجم: افزودن رب انار

رب انار را داخل 1 لیوان آب حل کرده و به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا به جوش آید.

 

6. مرحله آخر: افزودن کوفته ریزه

حالا که سس آماده شده به جوش آمد کوفته ها را داخل سس ریخته و کمی که پخته شد، درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم تا خورش داوود پاشا کاملا جا افتاده و به روغن بیفتد و بعد در کنار برنج دمی و سبزی خوردن تازه نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت داوود پاشا

  • از گردو های چرب برای تهیه این خورشت استفاده کنید و رنگ آنها تفاوت زیادی ندارد.
  • این غذا بیشتر با برنج سرو می شود.
  • رب انار این غذا را با ذائقه غذایی خود تنظیم کنید.
  • در این غذا از 50 گرم گردوی آسیاب شده هم می توانید استفاده کنید.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه باسلوق مخصوص خوشمزه و کشدار به روش بازاری

 

مواد لازم برای تهیه طرز تهیه باسلوق خانگی با ژلاتین

  • نشاسته گل    ۳۰۰ گرم
  • آب سرد    ۳ لیوان
  • رنگ مجاز خوراکی    ۲ عدد سبز و قرمز
  • پودر ژلاتین    ۱ قاشق غذا خوری
  • آب جوشیده    ۱ لیوان
  • پودر نارگیل    ۱ کاسه پر
  • شکلات چیپسی مدل اشک    به میزان لازم
  • کره    ۵۰ گرم
  • گلاب    ۱ استکان
  • شکر    ۱ لیوان


طرز تهیه باسلوق خانگی رنگی با ژلاتین و نشاسته


مرحله اول: ژلاتین
ژلاتین را به همراه گلاب و شکر و آب جوش روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بعد از اینکه مایع ژله شفاف شد، از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم: نشاسته گل
نشاسته گل ترش مزه است و برای آنکه بتوانید این ترشی را از بین ببرید، کافی است که آب سرد را روی نشاسته گل بریزید و زمان دهید تا کمی نشاسته خیس بخورد. سپس آب را برون بریزید و مجدد آب روی نشاسته بریزید و نشاسته را در آب سرد ابتدا حل کنید و سپس روی حرارت قرار دهید تا نشاسته پخته شود.

 

مرحله سوم: ترکیب مواد
نشاسته که ۵ دقیقه ای روی حرارت بود ژلاتین آماده شده را به نشاسته اضافه کنید و هم بزنید. نکته عمل آمدن باسلوق در هم زدن آن است. بعد از اینکه باسلوق شروع به حباب زدن کرد، کره را از یک سمت به خورد ژلاتین دهید تا با هم مخلوط شود. بعد از گذشت مدتی و با دیدن جمع شدن باسلوق در تابه وقت آن است که باسلوق را از روی حرارت بردارید.

 

مرحله چهارم: رنگی کردن
باسلوق را ۳ قسمت کرده و یک قسمت سبز و دیگری قرمز و آخری سفید بماند.

 

مرحله پنجم: فرم دادن
باسلوق
را ابتدا در سلفون چرب شده بگذارید به ترتیب رنگ هندوانه و سپس فرم دهید و برش بزنید. در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سپس در پودر نارگیل بگذارید تا نارگیلی شود.

 

مرحله ششم: سرو باسلوق یلدائی
در آخر برای دانه های هندوانه از شکلات چیپسی استفاده کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید و در یخچال بگذارید تا هنگام سرو خودش را کاملا بگیرد.

 

نکات و فوت وفن های لازم در تهیه باسلوق ساده

  1. نکته ی مهم در تهیه باسلوق گرفتن ترشی نشاسته است که گفته شد با آب سرد نشاسته را باید خیس کنید.
  2. نکته ی دیگر در تهیه باسلوق هم زدن آن است تا نشاسته ته نشین نشود.
  3. برای انسجام بیشتر از پودر ژلاتین در باسلوق استفاده شده است.
  4. باسلوق را می توانید بدون رنگی کردن و به روش معمول گرد کنید و از مغز گردو برای تزئین استفاده کنید.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

2 روش طرز تهیه جغور بغور (جغول بغول) به روش زنجانی و قهوه خانه‌ای | مجله  کوروش

 

مواد لازم برای تهیه جغور بغور زنجانی

  • جگر سیاه گوسفند ۵۰۰ گرم

  • دل ۵۰۰ گرم
  • قلوه ۵۰۰ گرم
  • دنبه ۱۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه جغور بغور بازاری با جگر سیاه

 

مرحله اول : آماده سازی

ابتدا دل گوسفند را نصف کنید و لخته های سیاه داخل حفره های آن را بیرون بیاورید و خوب بشورید و بگذارید کنار تا آب اضافی آن خارج شود.
قلوه را نیز از وسط به دو نیم کرده و رگ های سقید داخل قلوه را باچاقو بگیرید و بشورید.

 

مرحله دوم : تفت دادن پیاز

پیاز را شسته و خلالی خرد کنید و داخل تابه روغن ریخته تا داغ شود سپس پیاز ها را همراه با کمی زردچوبه اضافه کرده تفت می دهیم تا خوش رنگ سبک شود سپس دنبه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.

 

مرحله سوم : پخت جغور بغور

دل و جگر قلوه را خوب شسته و پاک کنید و به قطعات مکعبی شکل برش بزنید و به تابه پیاز و دنبه اضافه کنید کمی که تفت خورد مقداری فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و در انتها رب را ریخته و تفت می دهیم تا بوی خامی رب از بین برود سپس ۱ لیوان آب ریخته و در قابلمه را می گذاریم تا خوب مغر پخت شود.

 

مرحله چهارم : سرخ کردن سیب زمینی

سیب زمینی ها را شسته و مکعبی خرد کنید و در روغن همراه با کمی نمک سرخ کنید.

 

مرحله آخر

وقتی آب جغور بغور تمام شد و خوب مغز پخت شد سیب زمینی ها سرخ شده را با مواد مخلوط کنید و در ظرف سرو بکشید همراه با نان یا برنج میل نمایید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه جغور بغور رستورانی

  1. از پوره گوجه فرنگی نیز می توانید بجای رب استفاده کنید.

  2. دنبه قابل حذف است ولی در رسپی اصلی غذا وجود دارد.
  3. اندازه خرد کردن جگر و دل.. دلخواه می باشد.
  4. می توانید سیر و یا فلفل دلمه نیز به این غذا اضافه کنید.
  5. از جگر سفید یا سیاه بنا به ذائقه و سلیقه خود می توانید در این غذا استفاده کنید فقط در نظر داشته باشید اگر از جگر سفید استفاده می کنید کمی دیرپز است آن را در قابلمه جداگانه با مقداری زردچوبه بگذارید تا پخته شود سپس به مواد جغور بغور اضافه کنید.

 

منبع: ashpazi

  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی - کتاب کاله

 

مواد لازم برای پاناکوتا

  • خامه200 گرم
  • شیر100 گرم
  • شکر50 گرم
  • وانیل1 قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین1 قاشق غذا خوری

 

دستور پخت پاناکوتا وانیلی ایتالیایی خوشمزه با ژلاتین

 

1. طرز تهیه دسر پاناکوتا سفید وانیلی ایتالیایی

مرحله اول آماده سازی ژلاتین: ابتدا پودر ژلاتین را به شیر سرد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

2. مرحله دوم: تهیه پاناکوتا

حالا داخل قابلمه مناسبی خامه، وانیل و شکر را می ریزیم و مخلوط می کنیم حالا ظرف را روی حرارت می گذاریم.

 

3. مرحله سوم: افزودن شیر و ژلاتین

زمانی که خامه شروع به جوشیدن کرد، شیر را به آن افزوده مخلوط کرده و از روی حرارت بر می داریم.

 

4. مرحله آخر: ریختن در ظرف سرو

پاناکوتا آماده شده را در ظرف زیبایی ریخته به مدت 5 تا 6 ساعت داخل یخچال می گذاریم و بعد از اینکه خودش را بست با میوه های برش خورده تزئین کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه پاناکوتا سفید وانیلی

  • باید توجه داشته باشید که خامه فقط از دور ظرف شروع به جوشیدن کرد کافیست.
  • پا نا کوتا را به غیر از وانیل با نسکافه، زعفران، و انواع اسانس می توانید تهیه کنید.
  • بهتر است برای مهمانی ها پاناکوتا را از شب قبل تهیه کنید.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت قلقلی و بدون گوشت؛ مقوی و خوشمزه

 

مواد لازم برای اسفناج پلو

  • اسفناج 500 گرم
  • گوشت 400 گرم
  • کره 100 گرم
  • برنج 3 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • غذا خوری زعفران دم شده 2 قاشق
  • نمک، فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

دستور پخت اسفناج پلو

 

1. طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت

 

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: اسفناج را پاک کرده می شوییم و بعد از آنکه خشک شد آن را خوب خرد می کنیم. برنج را شسته و به همراه نمک 2 ساعت خیس می کنیم.


 

2. مرحله دوم: آماده سازی گوشت قلقلی
 

گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل خوب ورز می دهیم و بعد به شکل کوفته ریزه در آورده و در مقداری روغن خوب تفت می دهیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی اسفناج
 

اسفناج را هم داخل تابه ای که کوفته ریزه ها را پختیم ریخته و خوب تفت می دهیم تا آب اضافی آن بخار شود و بعد به آن نمک و فلفل می زنیم.

 

4. مرحله چهار: پخت برنج
 

داخل قابلمه بزرگی، آب و نمک بریزید و روی حرارت بگذارید بعد از اینکه جوشید برنج خیس خورده را به آن می افزاییم و بعد از 10 دقیقه برنج را آبکش کرده و روی آن آب ولرم می ریزیم.

 

5. مرحله پنجم: دم گذاشتن اسفناج پلو
 

مقداری روغن ته قابلمه ریخته و ته دیگ دلخواهتان را بگذارید بعد به صورت لایه لایه از برنج سفید، اسفناج و کوفته ریزه داخل قابلمه بریزید و در نهایت کره ذوب شده و زعفران را روی برنج بریزید و برنج را به مدت 50 دقیقه دم بگذارید.

 

6. مرحله آخر: سرو اسفناج پلو
 

بعد از دم کشیدن کامل، اسفناج پلو را داخل ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.

 

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه اسفناج پلو مجلسی

  • در این غذا از کمی پودر زیره هم می توانید استفاده کنید.
  • میزان کره را بنا به رژیم غذایی خود تعیین کنید.
  • ته دیگ این غذا را به شکل ته چین هم می توانید تهیه کنید.

 

  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ترشی مشهدی به روشی اصیل و خوشمزه

 

مواد لازم برای تهیه ترشی آب گوجه مشهدی

  • گوجه فرنگی ۸ کیلو

  • گل کلم ۱ عدد متوسط
  • کرفس ۱ دسته
  • سیر دو بوته بزرگ
  • فلفل سیز یا قرمز تند ۱۰ عدد
  • سرکه ۱ لیوان
  • نمک ۷ ق غذا خوری

 

طرز تهیه ترشی آب گوجه مشهدی تند با گل کلم و کرفس

 

مرحله اول : آماده سازی گوجه فرنگی

گوجه ها را بشورید و چهار قاچ کنید و داخ قابلمه با گنجایش مناسب بریزید و روی گاز گذاشته تا به جوش بیاد این مرحله باید ۲۰ دقیقه طول بکشد وقتی این زمان تموم شد گوجه ها را که کمی از حرارت افتادن را داخل صافی بریزید و صاف کنید و زمانی که صاف کردید نمک را به آب گوجه اضافه کنید( اگر غذاساز داشتید می توانید ابتدا گوجه ها را پوره کنید و سپس برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا بجوشد)

 

مرحله دوم : آماده سازی مواد ترشی آب گوجه مشهدی

همه مواد را از شب قبل خوب بشورید و ریز کنید (درشت خرد نکنید) و روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شوند این کار از کپک زدن ترشی جلوگیری می کند. سیر را پوست بگیرید و چیپسی برش بزنید.

 

مرحله سوم : تهیه ترشی مشهدی

داخل یک ظرف بزرگ آب گوجه به همراه سرکه را ریخته و تمام مواد را داخلش می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم سپس ظرف های مورد نظر را که شسته و تمیز است را حاضر می کنیم و با ملاقه که تمیز و چرب نیست از مواد ترشی داخلش می ریزیم و در ظرف را خوب محکم می کنید تا هوا وارد ترشی نشود سپس ۱ روز در دمای محیط قرار دهید و سپس بمدت ۱۰ روز در یخچال قرار داد تا برسد. ترشی آب گوجه مشهدی ما حاضر است آن را همراه با غذاهای خود نوش جان کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه ترشی آب گوجه مشهدی خوشمزه

  • از قاشق فلزی برای هم زدن استفاده نکنید رنگ ترشی را خراب می کند.

  • سعی کنید این ترشی را در ظرف شیشه کوچک تهیه کنید و هر کدام را که تمام کردید سراغ بعدی بروید زیرا وقتی در ترشی را باز می کنید هوا داخل ظرف رفته و باعث کپک می شود.
  • اگر مواد را اضافه کردید و آب گوجه سفت بود از آب جوشیده سرد شده می توانید استفاده کنید.
  • این رسپی اصلی این ترشی می باشد شما می توانید خیار یا سبزی ترشی نیز به دلخواه اضافه کنید.
  • می توانید سیاه دانه یا گلپر نیز بنا به ذائقه خود اضافه کنید.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کیک سابله با روشی ساده و خوشمزه در منزل

 

مواد لازم برای تهیه کیک سابله ساده

  • تخم مرغ ۶ عدد

  • پودر قند ۲ پیمانه
  • آرد ۲ پیمانه
  • آب جوش ۱/۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری
  • وانیل ۱/۴ ق چای خوری
  • نمک ۱/۴ ق چای خوری

مواد لازم برای مواد میانی سابله کیک

  • خامه قنادی به مقدار لازم

  • گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
  • موز ۲ عدد
  • شربت یا مربا ۱ ق غذا خوری

 

طرز تهیه کیک سابله ساده وانیلی با خامه در فر

 

مرحله اول :آماده سازی مواد

ابتدا همه مواد کیک را از قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شوند سپس فر را به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید. آرد و بیکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید.

 

مرحله دوم : جدا سازی زرده و سفیده تخم مرغ

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده تخم مرغ را با تند ترین دور همزن بزنید تا پف کند سپس ۱ پیمانه پودر قند گفته شده در دستور را اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا سفیده مانند خامه حجیم شود و زمانی که ظرف را بر می گردانید از ظرف نریزید سفیده را داخل یخچال گذاشته تا خنک بماند. در ظرفی دیگر زرده را با وانیل و ۱ پیمانه پودر قند دیگر دستور بزنید تا کرم رنگ شود سپس آب جوش را یکباره اضافه کنید و با همزن تند بزنید تا از حالت روان بودن خارج و کشدار شود.

 

مرحله سوم : اضافه کردن آرد

سفیده تخم مرغ را به زرده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مخلوط شود (نباید پف مواد را بگیرید به آرامی هم بزنید) سپس آرد الک شده را طی ۳ مرحله به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

 

مرحله چهارم : پخت کیک سابله

داخل یک قالب مستطیل ۴۰*۳۰ کاغذ روغنی انداخته و مواد سابله کیک را را می ریزیم و سه بار به سطح کوبیده تا هوای اضافی آن خارج شود سپس داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کیک خوب پخته شود.

 

مرحله پنچم : آماده سازی سابله کیک

طرح مورد نظر را روی کاغذ پرینت بگیرید (می توانید از قالب های حاضری نیز استفاده کنید). کیک را از فر خارج کنید و کاغذ روغنی را جدا کنید سپس طرح مورد نظرتون روی کیک بگذارید و با چاقو دورش را ببرید سپس یک لایه از وسط کیک نیز ببرید سپس خامه قنادی را که با همزن زدید و فر گرفته را داخل قیف با ماسوره گرد یا ساده بریزید.

 

مرحله آخر

بین لایه کیک را با قلمو شربت یا مربا بمالید سپس روی لایه را با خامه ساده بزنید و روش را به دلخواه موز و گردو بریزید و لایه دوم را قرار دهید روی لایه دوم دوباره با خامه قنادی طرح بزنید و به دلخواه روی سابله را با کمک گل یا شکلات های مختلف تزئین کنید و برای یک ساعت داخل یحچال قرار دهید تا خنک شود سپس سرو کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه سابله کیک

  1. طرح مورد نظر را از قبل از اینترنت پیدا کنید و پرینت بگیرید.

  2. خامه قنادی را از قبل از یخچال خارج کنید سپس با تندترین دور همزن ۷ دقیقه بزنید تا فرم بگیرید.
  3. حتما برای برش از چاقوی اره ای استفاده کنید.
  4. زمانی که آبجوش را اضافه می کنید دست از همزدن نکشید وگرنه زرده ها داخل آبجوش پخته می شوند.
  5. اگر می خواهید دوتا عدد را برای سابله کیک تهیه کنید مواد را دو برابر کرده و دو تا کیک درست کنید و برش بزنید.
  6. اگر دوست دارید ارتفاع کیک بیشتر باشد در قالب کوچیکتری تهیه کنید.

 

منبع: آشپزی کیانا

  • هما دو