مواد لازم برای تهیه موس شکلاتی ساده فرانسوی
تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱۰۰ گرم
- شیر ۱/۲ پیمانه
- شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
- خامه ۱۰۰ گرم
- پودر ژلاتین ۲ ق غذا خوری
- وانیل ۱/۲ ق چای خوری
طرز تهیه موس شکلاتی مجلسی با ژلاتین و خامه
مرحله اول : ذوب کردن شکلات
خامه را داخل کاسه ریخته و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا کمی داغ شود سپس شکلات تخته ای را با کمک چاقو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و داخل خامه بریزید و بن ماری کنید تا شکلات کاملا ذوب شود سپس مخلوط را کنار گذاشته تا خنک شود.
مرحله دوم : جدا سازی زرده و سفیده تخم مرغ
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده تخم مرغ را با تندترین دور همزن بزنید تا پف کند و حجیم شود و مانند خامه قنادی وقتی ظرف را برعکس می کنید از ظرف نریرید. زرده تخم مرغ را با همزن بزنید تا از حالت لختگی دربیاد سپس شکر و وانیل را افزوده و ۵ دقیقه خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله سوم : اضافه کردن زرده
وقتی زرده ها کرم رنگ شدند شیر ولرم را به زرده اضافه کنید و هم بزنید تا مواد از حالت روان بودن در بیاد سپس مخلوظ شکلات و خامه را به زرده اضافه کرده و هم بزنید در انتها سفیده تخم مرغ را با کمک لیسک به موادمون اضافه می کنیم و مخلوط کرده تا مایه یکدستی حاصل شود نباید پف موس را بگیرید باید حالت پفکی داشته باشد.
مرحله آخر
ژلاتین را با دو ق غذا خوری آب سرد اضافه کنید تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید تا تمام ذرات ژله حل شود سپس مخلوط ژلاتین را به مواد موس اضافه کرده و هم زده تا مواد یکدست شود سپس ظرف تک نفره یا قالبی را انتخاب کرده و از مایه موس داخل قالب می ریزیم و بمدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را خوب بگیرد سپس روی موس شکلاتی را به دلخواه با میوه یا خامه قنادی تزئین کنید.
نکات کلیدی در تهیه موس شکلاتی ساده و خوشمزه
می توانید مقداری کیک یا بیسکویت کف لیوان های تک نفره بریزید و موس را روی آن ها بریزید و سرو کنید.
- می توانید دور تا دور لیوان را سس شکلاتی ریخته و موس را داخل آن بریزید و بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد.
- از نسکافه یا قهوه برای طعم دهی بیشتر می توانید استفاده کنید.