مواد لازم برای پفک هندی
- آب سرد 1 و 1/2 لیوان
- نشاسته گندم 2 قاشق غذا خوری
- روغن 1 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
دستور پخت پفک هندی خوشمزه در خانه
1. طرز تهیه پفک هندی خانگی با نشاسته گندم
مرحله اول آماده سازی نشاسته: ابتدا نشاسته را داخل آب ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا حل شود؛ سپس روغن، نمک و فلفل را افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
2. مرحله دوم: پخت اول مواد پفک هندی
حالا مواد آماده شده را روی حرارت می گذاریم و مدام مخلوط می کنیم تا غلظتی مانند فرنی بگیرد.
3. مرحله سوم: شکل دادن به پفک هندی
مایع آماده شده را داخل قیفی ریخته و داخل سینی که ته آن کاغذ روغنی انداخته ایم به شکل دلخواه می ریزیم. (با قاشق هم این کار را می توان انجام داد)
4. مرحله چهارم: خشک کردن پفک هندی
حالا پفک هندی آماده شده را مقابل آفتاب یا روی بخاری می گذاریم تا کاملا خشک شوند.
5. مرحله آخر: پخت دوم پفک هندی
تابه ای را تا نیمه روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا گرم شود. حالا پفک هندی ها را داخل روغن بریزید تا پف کنند و سریع از داخل روغن خارج کنید. در ظرف زیبایی ریخته و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت وفن تهیه پفک هندی خانگی
- برای رنگ کردن مواد پفک هندی از آب لبو، یا اسفناج و زعفران استفاده کنید.
- مواد پفک هندی را داخل قیف ریزی ریخته و شکل های مختلف مثل حروف اسم و یا شکل حیوانان در آورید و اجازه دهید تا خشک شود. فقط طرح ها باید ظریف باشند تا زود خشک شوند.
- پفک هندی را بعد از سرخ شدن حتما روی دستمال روغن گیر بگذارید.
- ۰۰/۰۵/۳۱