مواد لازم برای تهیه فسنجون با کدو حلوایی
- سینه مرغ ۲ عدد
- مغز گردو آسیاب شده ۲۰۰ گرم
- کدو حلوایی ۴۰۰ گرم
- رب انار ۱/۲ پیمانه
- شکر ۲ ق غذا خوری
- پیاز ۱ عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه فسنجون با کدو حلوایی و مرغ با لعاب زیاد
مرحله اول : آماده سازی کدو حلوایی
ابتدا کدو حلوایی را پوست را بگیرید و خرد کنید و بگذارید داخل قابلمه بخارپز کنید برای بخارپز کردن اگر دستگاه دارید که آن را داخل طبقات چیده و دستگاه را روشن کنید و اگر می خواهید در قابلمه این کار را انجام دهید مقداری آب کف قابلمه ریخته و داخل ان یک سبد متناسب با سایز قابلمه بگذارید و کدو حلوایی برش خرد را داخل سبد قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید تا با بخار نرم شود سپس چند عدد برش را برای تزئین کنار بگذارید و بقیه کدو حلوایی را با غذاساز خوب پوره کنید.
مرحله دوم : تفت پیاز و مرغ
داخل قابلمه کمی روغن ریخته و پیاز را نگینی ریز خرد کنید و کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس مرغ ها را اضافه کرده و با پیاز خوب تفت می دهیم و بعد گردوها را که از قبل آسیاب کردیم را با مرغ ها خوب تفت دهید تا رنگ گردوها کمی تیره شود و بوی خامی آن از بین برود.
مرحله سوم : پخت فسنجون با کدو حلوایی
رب انار و پوره کدو حلوایی را به همراه شکر به قابلمه اضافه کنید و سپس چند لیوان آب سرد را مواد ریخته و اجازه می دهیم تا همه مواد پخته و فسنجان روغن انداخته و جا بیفتد در انتها دوباره کمی مزه آن را بچشید و بنا به ذائقه خود می توانید شکر بیشتری اضافه کنید وگرنه با مواد فوق فسنجون با کدو حلوایی ملسی خواهید داشت. فسنجون با کدو حلوایی را در ظرف مورد نظر کشیده و برای تزئین می توانید کدو حلوایی را کمی تفت دهید و روی فسنجان قرار دهید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه فسنجون با کدو حلوایی خوش طعم
- می توانید از فیله بوقلمون نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید.
- حتما خورش فسنجون با کدو حلوایی با حرارت کاملا ملایم پخته شود.
- برای اینکه به گردوها شوک وارد شود و روغن بیشتری پس دهد می توانید چند قطعه یخ را به همراه آب سرد به خورش اضافه کنید تا روغن بیشتری بیندازد.
- ۰۰/۰۹/۱۶