مواد لازم برای پنینی گوشت و قارچ خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا و پیازچه
- گوشت 200 گرم
- قارچ 250 گرم
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 حبه
- فلفل دلمه 1 عدد
- پیازچه 1 دسته
- نان تست یا نان همبرگر به میزان لازم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نمک، فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت پنینی گوشت و قارچ خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا و پیازچه
طرز تهیه پنینی گوشت و قارچ اصل ایتالیا
مرحله اول: ابتدا پیاز و سیر را پوست گرفته و نگینی ریز خرد می کنیم. فلفل دلمه ای را هم نگینی خرد می کنیم. قارچ ها را ورقه ای برش داده و آماده می گذاریم.
مرحله دوم: آماده سازی مواد میانی پنینی
داخل تابه ای کمی روغن ریخته سیر و پیاز را داخل روغن خوب تفت می دهیم، کمی که سبک شدند. نمک، فلفل و زرد چوبه را افزوده مخلوط می کنیم تا ادویه ها هم کمی تفت بخورند.
مرحله سوم: افزودن گوشت
حالا گوشت چرخ شده را می افزاییم و خوب به همراه پیاز و سیر تفت می دهیم تا عطر خوشی از مواد به مشام برسد و رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله چهارم: افزودن فلفل دلمه ای و قارچ
در این مرحله که گوشت تقریبا پخته شده است. فلفل دلمه ای و قارچ را می افزاییم و تا حدی تفت می دهیم تا آب ایجاد شده از قارچ هم کاملا تبخیر شود و گوشت کاملا پخته شود.
مرحله آخر: طرز پخت پنینی
مواد گوشتی آماده شده را روی نان تست یا میان نان همبرگر ریخته و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و داخل دستگاه گریل قرار می دهیم تا فشره، ترد و پنیر آن ذوب شود. حالا در کنار انواع سس نوش جان کنید.
منبع: ashpazi
- ۰۰/۰۹/۱۸