تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه باسلوق مخصوص خوشمزه و کشدار به روش بازاری

 

مواد لازم برای تهیه طرز تهیه باسلوق خانگی با ژلاتین

  • نشاسته گل    ۳۰۰ گرم
  • آب سرد    ۳ لیوان
  • رنگ مجاز خوراکی    ۲ عدد سبز و قرمز
  • پودر ژلاتین    ۱ قاشق غذا خوری
  • آب جوشیده    ۱ لیوان
  • پودر نارگیل    ۱ کاسه پر
  • شکلات چیپسی مدل اشک    به میزان لازم
  • کره    ۵۰ گرم
  • گلاب    ۱ استکان
  • شکر    ۱ لیوان


طرز تهیه باسلوق خانگی رنگی با ژلاتین و نشاسته


مرحله اول: ژلاتین
ژلاتین را به همراه گلاب و شکر و آب جوش روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بعد از اینکه مایع ژله شفاف شد، از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم: نشاسته گل
نشاسته گل ترش مزه است و برای آنکه بتوانید این ترشی را از بین ببرید، کافی است که آب سرد را روی نشاسته گل بریزید و زمان دهید تا کمی نشاسته خیس بخورد. سپس آب را برون بریزید و مجدد آب روی نشاسته بریزید و نشاسته را در آب سرد ابتدا حل کنید و سپس روی حرارت قرار دهید تا نشاسته پخته شود.

 

مرحله سوم: ترکیب مواد
نشاسته که ۵ دقیقه ای روی حرارت بود ژلاتین آماده شده را به نشاسته اضافه کنید و هم بزنید. نکته عمل آمدن باسلوق در هم زدن آن است. بعد از اینکه باسلوق شروع به حباب زدن کرد، کره را از یک سمت به خورد ژلاتین دهید تا با هم مخلوط شود. بعد از گذشت مدتی و با دیدن جمع شدن باسلوق در تابه وقت آن است که باسلوق را از روی حرارت بردارید.

 

مرحله چهارم: رنگی کردن
باسلوق را ۳ قسمت کرده و یک قسمت سبز و دیگری قرمز و آخری سفید بماند.

 

مرحله پنجم: فرم دادن
باسلوق
را ابتدا در سلفون چرب شده بگذارید به ترتیب رنگ هندوانه و سپس فرم دهید و برش بزنید. در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سپس در پودر نارگیل بگذارید تا نارگیلی شود.

 

مرحله ششم: سرو باسلوق یلدائی
در آخر برای دانه های هندوانه از شکلات چیپسی استفاده کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید و در یخچال بگذارید تا هنگام سرو خودش را کاملا بگیرد.

 

نکات و فوت وفن های لازم در تهیه باسلوق ساده

  1. نکته ی مهم در تهیه باسلوق گرفتن ترشی نشاسته است که گفته شد با آب سرد نشاسته را باید خیس کنید.
  2. نکته ی دیگر در تهیه باسلوق هم زدن آن است تا نشاسته ته نشین نشود.
  3. برای انسجام بیشتر از پودر ژلاتین در باسلوق استفاده شده است.
  4. باسلوق را می توانید بدون رنگی کردن و به روش معمول گرد کنید و از مغز گردو برای تزئین استفاده کنید.
  • ۰۰/۰۵/۲۵
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی