مواد لازم برای پاناکوتا
- خامه200 گرم
- شیر100 گرم
- شکر50 گرم
- وانیل1 قاشق چای خوری
- پودر ژلاتین1 قاشق غذا خوری
دستور پخت پاناکوتا وانیلی ایتالیایی خوشمزه با ژلاتین
1. طرز تهیه دسر پاناکوتا سفید وانیلی ایتالیایی
مرحله اول آماده سازی ژلاتین: ابتدا پودر ژلاتین را به شیر سرد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
2. مرحله دوم: تهیه پاناکوتا
حالا داخل قابلمه مناسبی خامه، وانیل و شکر را می ریزیم و مخلوط می کنیم حالا ظرف را روی حرارت می گذاریم.
3. مرحله سوم: افزودن شیر و ژلاتین
زمانی که خامه شروع به جوشیدن کرد، شیر را به آن افزوده مخلوط کرده و از روی حرارت بر می داریم.
4. مرحله آخر: ریختن در ظرف سرو
پاناکوتا آماده شده را در ظرف زیبایی ریخته به مدت 5 تا 6 ساعت داخل یخچال می گذاریم و بعد از اینکه خودش را بست با میوه های برش خورده تزئین کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه پاناکوتا سفید وانیلی
- باید توجه داشته باشید که خامه فقط از دور ظرف شروع به جوشیدن کرد کافیست.
- پا نا کوتا را به غیر از وانیل با نسکافه، زعفران، و انواع اسانس می توانید تهیه کنید.
- بهتر است برای مهمانی ها پاناکوتا را از شب قبل تهیه کنید.
- ۰۰/۰۵/۲۵