مواد لازم برای اسفناج پلو
- اسفناج 500 گرم
- گوشت 400 گرم
- کره 100 گرم
- برنج 3 پیمانه
- پیاز 1 عدد
- غذا خوری زعفران دم شده 2 قاشق
- نمک، فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت اسفناج پلو
1. طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: اسفناج را پاک کرده می شوییم و بعد از آنکه خشک شد آن را خوب خرد می کنیم. برنج را شسته و به همراه نمک 2 ساعت خیس می کنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی گوشت قلقلی
گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل خوب ورز می دهیم و بعد به شکل کوفته ریزه در آورده و در مقداری روغن خوب تفت می دهیم.
3. مرحله سوم: آماده سازی اسفناج
اسفناج را هم داخل تابه ای که کوفته ریزه ها را پختیم ریخته و خوب تفت می دهیم تا آب اضافی آن بخار شود و بعد به آن نمک و فلفل می زنیم.
4. مرحله چهار: پخت برنج
داخل قابلمه بزرگی، آب و نمک بریزید و روی حرارت بگذارید بعد از اینکه جوشید برنج خیس خورده را به آن می افزاییم و بعد از 10 دقیقه برنج را آبکش کرده و روی آن آب ولرم می ریزیم.
5. مرحله پنجم: دم گذاشتن اسفناج پلو
مقداری روغن ته قابلمه ریخته و ته دیگ دلخواهتان را بگذارید بعد به صورت لایه لایه از برنج سفید، اسفناج و کوفته ریزه داخل قابلمه بریزید و در نهایت کره ذوب شده و زعفران را روی برنج بریزید و برنج را به مدت 50 دقیقه دم بگذارید.
6. مرحله آخر: سرو اسفناج پلو
بعد از دم کشیدن کامل، اسفناج پلو را داخل ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه اسفناج پلو مجلسی
- در این غذا از کمی پودر زیره هم می توانید استفاده کنید.
- میزان کره را بنا به رژیم غذایی خود تعیین کنید.
- ته دیگ این غذا را به شکل ته چین هم می توانید تهیه کنید.
- ۰۰/۰۵/۲۵