مواد لازم برای خورش داوود پاشا
- گوشت چرخ کرده 1 کیلوگرم
- پیاز رنده شده 2 عدد
- پودر نعنا خشک 1 قاشق غذا خوری
- رب انار 2 قاشق غذا خوری
- آب 1 لیوان
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت خورش داوود پاشا ترکیه ای خوشمزه با گوشت چرخ کرده
1. طرز تهیه خورش داوود پاشا ترکیه ای
مرحله اول آماده سازی گوشت: ابتدا 1 عدد پیاز را پوست گرفته و رنده می کنیم و آب اضافی آن را جدا می کنیم.
2. مرحله دوم: افزودن گوشت
حالا گوشت را به پیاز آماده شده می افزاییم و به همراه نمک و فلفل خوب ورز می دهیم تا انسجام کافی بدست بیاید.
3. مرحله سوم: آماده سازی کوفته ریزه
به اندازه گردو از گوشت برداشته و بین دو دست خوب شکل دایره ای به آن می دهیم و داخل سینی گذاشته و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم.
4. مرحله چهارم: پخت خورشت داوود پاشا
یک عدد پیاز باقی مانده را رنده می کنیم و داخل تابه مناسبی به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا کمی سبک و عسلی شود. حالا پودر نعنا را افزوده و کمی تفت می دهیم.
5. مرحله پنجم: افزودن رب انار
رب انار را داخل 1 لیوان آب حل کرده و به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا به جوش آید.
6. مرحله آخر: افزودن کوفته ریزه
حالا که سس آماده شده به جوش آمد کوفته ها را داخل سس ریخته و کمی که پخته شد، درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم تا خورش داوود پاشا کاملا جا افتاده و به روغن بیفتد و بعد در کنار برنج دمی و سبزی خوردن تازه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت داوود پاشا
- از گردو های چرب برای تهیه این خورشت استفاده کنید و رنگ آنها تفاوت زیادی ندارد.
- این غذا بیشتر با برنج سرو می شود.
- رب انار این غذا را با ذائقه غذایی خود تنظیم کنید.
- در این غذا از 50 گرم گردوی آسیاب شده هم می توانید استفاده کنید.
- ۰۰/۰۵/۳۱