تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کوکو ماهی بندری جنوب خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا

 

مواد لازم برای کتلت ماهی

  • فیله ماهی بی استخوان 350 گرم
  • سبزی معطر 5 تا 6 ساقه
  • سیر 3 حبه
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

دستور پخت شامی ماهی چرخ کرده  خانگی


1. طرز تهیه کتلت ماهی چرخ کرده

مرحله اول آماده سازی سبزیجات: ابتدا سبزی ها را شسته و زمانی که آب اضافی آنها خارج شد سبزی ها را ساطوری ریز می کنیم. سیر را پوست کنده و رنده ریز می کنیم.

 

2.مرحله دوم: چرخ کردن ماهی

ماهی فیله شده را به وسیله غذا ساز و یا چرخ گوشت خوب چرخ می کنیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی مواد کتلت

حالا سیر و سبزیجات را به ماهی افزوده و خوب ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود در نهایت نمک فلفل و آویش را می افزاییم و باز مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: پخت کتلت ماهی به روش اول

تابه ای را روی حرارت گذاشته و داخل آن روغن می ریزیم. حالا از مواد کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک برمی داریم بین دو دست شکل می دهیم و داخل تابه سرخ می کنیم.

 

5. مرحله آخر: پخت کتلت ماهی به روش دوم

3 قاشق غذا خوری روغن داخل مواد کتلت می ریزیم و خوب ورز می دهیم حالا کف یک سینی را چرب کرده و مواد کتلت را به شکل دلخواه داخل سینی می گذاریم و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه می پزیم و نوش جان.

 

منبع: آشپزی کیانا

  • ۰۰/۰۵/۱۷
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی