تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

۶۳ مطلب در تیر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کوکو سویا خوشمزه و مجلسی با قارچ و سیب زمینی

 

مواد لازم برای کتلت سویا

  • سویا 250 گرم

  • تخم مرغ 2 عدد
  • سیب زمینی 2 عدد
  • قارچ 5 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

دستور پخت کتلت سویا

 

1. طرز تهیه کتلت سویا با سیب زمینی و قارچ

مرحله اول آماده سازی کتلت سویا: سویا را داخل کاسه ای بریزید و روی آن آب جوش بریزید و 15 دقیقه زمان دهید تا حجم سویا زیاد شود. حالا سویا را آبکش کنید و بین دو دست فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

 

 

2. مرحله دوم: تهیه مواد کتلت

در این مرحله سویا، سیب زمینی، پیاز، سیر و قارچ را داخل غذا ساز بریزید تا خمیری یکدست بدست بیاید (اگر غذا ساز در دسترس ندارید از چرخ گوشت عبور دهید)

 

3. مرحله سوم: افزودن تخم مرغ و ادویه

حالا مواد آماده شده را داخل کاسه ای ریخته و به آن نمک، فلفل، زرد چوبه و تخم مرغ ها را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود (اگر مواد کتلت انسجام کافی را نداشت 1 قاشق غذا خوری آرد سوخاری به مواد بیفزایید)

 

4. مرحله چهارم: سرخ کردن کتلت سویا

تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم و بین دو دست کتلت ها را فرم داده و داخل روغن دو سمت کتلت را سرخ می کنیم.

 

5. مرحله آخر: سرو کتلت سویا

کتلت های سرخ شده را روی دستمال آشپز خانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود. و بعد داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار نان تازه و سبزی خوردن نوش جان کنید.

  • هما دو
  • ۰
  • ۰

لازانیا سبزیجات 😘 دستور توسط Khatereh Damghani - کوکپد

 

مواد لازم برای لازانیا سبزیجات

  • قارچ خرد شده    200 گرم
  • کلم بروکلی    100 گرم
  • ذرت    50 گرم
  • نخود فرنگی    50 گرم
  • هویج رنده شده    1 عدد
  • پیاز نگینی شده    1 عدد
  • لازانیا    1 بسته
  • سس بشامل    1 لیوان
  • سیر    2 حبه
  • رب گوجه فرنگی    2 قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزا    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، آویشن و جز هندی    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

 

دستور پخت لازانیا سبزیجات

 

1. طرز تهیه لازانیای سبزیجات خوشمزه

مرحله اول آماده سازی لازانیا: ابتدا داخل قابلمه بزرگی، آب و نمک ریخته و اجازه دهید به جوش آید. سپس ورق های لازانیا را داخل قابلمه بچینید، حدودا بعد 5 تا 8 دقیقه لایه های لازانیا را آبکش کنید و روی پارچه ای تمیز بچینید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی مواد میانی

ابتدا تابه مناسبی را روی حرارت گذاشته و پیاز و سیر نگینی شده را داخل تابه با مقداری روغن خوب تفت دهید تا طلایی شود. سپس هویج را افزوده و خوب تفت دهید، حالا نمک، فلفل و آویشن را به مواد افزوده خوب مخلوط کنید.

 

3. مرحله سوم: افزودن رب گوجه فرنگی

سبزیجات که خوب با ادویه تفت خوردند و عطر خوبی به مشام رسید، رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت دهید تا رنگ رب آزاد شود بعد از روی حرارت بردارید.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی قارچ

تابه ای را روی حرارت بگذارید و قارچ ها را داخل آن تفت دهید، بعد از اینکه آب اضافی قارچ خارج شد. کمی روغن و کلم بروکلی را هم به قارچ اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا کلم هم نرم شود در نهایت نخود فرنگی و ذرت را افزوده و از روی حرارت برمی داریم.

 

5. مرحله پنجم: تهیه لازانیا سبزیجات

در این مرحله اگر می خواهید لازانیا را داخل فر طبخ کنید داخل ظرف پیرکس و اگر روی گاز تهیه می کنید از یک تابه استفاده کنید و ته آن را خوب چرب کنید.

 

6. مرحله پنجم: چیدن لایه های لازانیا سبزیجات

حالا یک لایه از برگ های لازانیا کف ظرف چیده و روی آن را به نوبت از دو مدل سبزیجات آماده شده می ریزیم و بعد یک لایه سس سفید و این کار را تا اتمام مواد ادامه می دهیم.

 

7. مرحله ششم: پخت لازانیا سبزیجات در فر

بعد از اتمام مواد روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم و داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه تا زمانی که پنیر طلایی شود می پزیم.

 

8. مرحله آخر: پخت لازانیا سبزیجات روی گاز (بدون فر)

تابه حاوی مواد را روی حرارت گاز می گذاریم و داخل آن 2 قاشق غذا خوری آب می ریزیم زمانیکه بخار کرد زیر تابه شعله پخش کن گذاشته و به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم تا لازانیا پخته و پنیر آن آب شود. نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه لازانیای سبزیجات با سس بشامل

  • لازانیا را به روش گفته شده روی پاکت آن بپزید. (چون لازانیا ها انواع مختلف و روش های پخت متفاوت دارند)
  • سبزیجات داخل لازانیا را مطابق با سلیقه خود می توانید تغییر دهید.
  • به جای نمک در سس لازانیا می توانید از 1 عدد قرص عصاره سبزیجات استفاده کنید.

 

منبع: آشپزخانه شماره یک

  • هما دو
  • ۰
  • ۰

دستور پخت ته چین قارچ و بادمجان | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای تهیه ته چین قارچ و بادمجان

  • برنج ۳ پیمانه

  • ماست ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • زعفران به مقدار لازم
  • روغن مایع ۳ ق غذا خوری
  • بادمجان ۳ عدد
  • قارچ ۴۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • زرشک و خلال بادام و پسته به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان خوشمزه و گیاهی

 

مرحله اول : آماده سازی مواد

ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه حلقه خرد کنید و در مخلوط آب و نمک بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود سپس آن ها را شسته و داخل آبکش قرار داده تا خشک شوند.

قارچ ها را شسته و ورقه ورقه کنید و ۱ ق غذا خوری آبلیمو روی قارچ ها بریزید تا در هنگام پخت سیاه نشوند.

 

مرحله دوم : سرخ کردن مواد ته چین

مقداری کمی ماست را با قلمو روی بادمجان ها بزنید تا در هنگام سرخ شده روغن کمتری جذب کنند سپس داخل تابه مقداری روغن ریخته و بادمجان ها را سرخ می کنیم و روی دستمال روغن گیر قرار داده تا روغن اضافی آن خارج شود در همان تابه پیاز را نگینی خرد کرده تا سبک و طلایی شود سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه می کنیم تا پیازمون خوش رنگ شود سپس قارچ ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ کشیده شود.

 

مرحله سوم : آماده سازی ماست و تخم مرغ

داخل کاسه ای تخم مرغ را شکسته و با مقداری زیادی زعفران و ماست مخلوط و با چنگال می زنیم تا از لختگی دربیاد سپس روغن را اضافه کرده و مواد را کنار می گذاریم.

 

مرحله چهارم : دم گذاشتن ته چین قارچ و بادمجان

برنج را از چند ساعت قبل با مقداری نمک خیس کرده و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد سپس کمی که برنج نرم شد آن را آبکش کرده و برنج را داخل مواد تخم مرغی می ریزیم و مخلوط می کنیم سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته تا داغ شود و مقداری روغن نیز کف آن بریزید و بعد از برنج کف قابلمه ریخته و با کفگیر خوب منسجم می کنیم سپس بادمجان سرخ شده را روی برنج می چنیم و مواد قارچی را نیز اضافه کرده و ادامه برنج را ریخته و دوباره با کفگیر خوب منسجم کرده و بمدت ۶۰ دقیقه دم بگذارید و در انتهای پخت کمی کره روی برنج بگذارید و ته چین قارچ و بادمجان را در ظرف مورد نظر برگردانید و با زرشک و خلال بادام تزئین کرده و میل نمایید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه ته چین قارچ و بادمجان بدون گوشت

  • می توانید این ته چین را داخل قالب ریخته و در فر یا سولاردم بمدت ۱۰ساعت در ۱۸۰ درجه سانتیگراد تهیه کنید.

  • می توان فقط از زرده تخم مرغ استفاده کرد.
  • ماست هیچ تاثیری روی مزه و طعم بادمجان ها ندارد.
  • برنج را کمی زنده تر برمیداریم تا ته چین شفته نشود.
  • می توانید بادمجان را حذف و فقط با قارچ این ته چین خوشمزه را تهیه کنید.
  • مخلوط ته چین را زیاد هم نزنید تا مواد بوی زهم نگیرد.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

 

مواد لازم برای خورشت ماست

  • ماست چکیده بی نمک    2 کیلوگرم
  • گوشت گردن بدون استخوان    300 گرم
  • پیاز    1 عدد
  • زرده تخم مرغ    2 عدد
  • شکر    1 پیمانه
  • زعفران دم شده و گلاب    به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم
  • خلال پسته، زرشک و بادام    به میزان لازم

 

دستور پخت خورشت ماست اصفهانی با گوشت گردن 

 

1. طرز تهیه خورش ماست با گوشت گردن

مرحله اول آماده سازی گوشت: پیاز را پوست گرفته و خلالی می کنیم بعد داخل قابلمه مناسبی ریخته به همراه روغن خوب تفت می دهیم کمی که طلایی شد گوشت، فلفل و زرد چوبه را می افزاییم تفت که خوردند و رنگ گوشت تغییر کرد به آن آب افزوده و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا نرم شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی گوشت بعد پخت

گوشت باید در حدی بپزد که با یک اشاره از استخوان جدا شود. حالا گوشت را داخل ظرفی ریخته و آنقدر با گوشت کوب می کوبیم تا کاملا ریش ریش شود.

 

3. مرحله سوم: تهیه خورشت ماست

حالا تخم مرغ، شکر و ماست را داخل قابلمه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود و روی حرارت می گذاریم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن گوشت

مواد که به جوش آمد گوشت را افزوده و مخلوط می کنیم تا بافت کشداری به دست آید.

 

5. مرحله پنجم: افزودن گلاب

در نهایت زعفران دم شده، گلاب و نمک را افزوده و مخلوط کرده و از روی حرارت برمی داریم.

 

6. مرحله آخر: سرو خورشت ماست

خورشت ماست را داخل ظرف زیبایی ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شود و در نهایت با زرشک و خلال پسته و بادام تزئین و نوش جان کنید.

  • هما دو
  • ۰
  • ۰

آش بوشهری دستور توسط نگین علوی - کوکپد

 

مواد لازم برای تهیه آش بوشهری

  • گوشت قرمز    ۳۰۰ گرم
  • لوبیا قرمز    ۳۰۰ گرم
  • برنج    ۲۵۰ گرم
  • شوید    ۵۰ گرم
  • تره    ۱۰۰ گرم
  • پیاز    ۱ عدد
  • نمک و فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه    به مقدار لازم


طرز تهیه و پخت آش بوشهری با گوشت و لوبیا قرمز


مرحله اول ( پخت گوشت )
ابتدا در یک قابلمه گوشت و لوبیا قرمز را همراه کمی زردچوبه، ادویه و پیاز با مقداری آب بپزید. برنج را نیز با یک لیوان آب به صورت جداگانه بپزید تا خوب له شود سپس سبزی آش را به برنج اضافه کرده تا سبزی کمی با برنج پخته شود. در این مرحله مواظب مقدار آب قابلمه و ته گرفتن برنج باشید.

 

مرحله دوم ( ریش ریش کردن گوشت )
گوشت را از قابلمه لوبیا خارج کرده و ریش ریش می کنیم و مقداری از لوبیا ها با کمک گوشت کوب برقی و یا گوشت کوب دستی خوب له کرده سپس آن را به قابلمه برنج اضافه می کنیم و نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم ( برای رقیق کردن آش بوشهری از آب گوشت و لوبیا استفاده کنید پس توجه داشته باشید آن را دور نریزید).

 

مرحله سوم ( پخت آش بوشهری )
پس از رقیق کردن آش آن را روش شعله متوسط گذاشته و تا ۲۰ دقیقه می گذاریم تا آش خوب جابیفتاد سپس گوشت های ریش ریش شده را اضافه می کنیم و مدام به صورت چرخشی هم می زنیم این آش بوشهری باید کشدار و تند و تیز باشد سپس در ظرف سرو ریخته با پیاز داغ تزئین کنید.

 

نکات و فوت و فن های آش بوشهری خوشمزه

  1. می توان ۲ ق غذا خوری ترخون به سبزی ها اضافه کرد.
  2. می توان همه مواد را با گوشت کوب برقی میکس کرد.
  3. مدام آش را هم زده تا ته نگیرد.
  4. این آش اصلا نباید آبکی باشد.
  5. آب لوبیا باعث رنگ قرمز آش می شود.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

دوست دارم عشقم

 

جملات و متن عاشقانه دوستت دارم

من از عهد آدم تو را دوست دارم
از آغاز عالم تو را دوست دارم
چه شب‌ها من و آسمان تا دم صبح
سرودیم نم‌نم، تو را دوست دارم
نه خطی، نه خالی! نه خواب و خیالی
من‌ای حس مبهم تو را دوست دارم

 

دوستت داشتم
دوستت دارم
و دوستت خواهم داشت
از آن دوستت دارم ها
که کسی نمی داند
که کسی نمی تواند
که کسی بلد نیست!

 

دم چشم‌هایت گرم با آن دوستت دارم‌های عاشقانه‌شان.
از زیر زبانت که نمی‌توان حرفی کشید.

 

سلامی صمیمی‌تر از غم ندیدم
به اندازه‌ی غم تو را دوست دارم
بیا تا صدا از دل سنگ خیزد
بگوییم با هم: تو را دوست دارم
جهان یک دهان شد هم‌آواز با ما
تو را دوست دارم، تو را دوست دارم

 

دوست داشتن یعنی
وقتی میــــدونه…
رو چیزی حساسی…
یا از کاری بدت میـــاد…
حواسش هست که ناراحتت نکنه…
دوست داشتن یعنی همین…

 

دلم بودن با تو را می خواست،
و اگر بودی در مقابلت زانو می زدم و
به قصد پرستیدنت، تمام نهفته های قلبم را نثار تو می کردم

متن عاشقانه دوستت دارم عشقم

عشق من
ﺍﺯ ﻣﻦ ﻧﭙﺮﺱ ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ
ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺩﺭ ﻗﻠﺐ ﻣﻦ ﺣﺪ ﻭ ﻣﺮﺯی ﺑﺮﺍی ﺣﻀﻮﺭ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ
ﺧﻮﺍﺳﺘﻨﺖ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪنی ﻧﯿﺴﺖ
ﺧﻮﺍستنی ﺗﺮ ﻣﯿﺸﻮی ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ
ﺗﻮ ﺗﮑﺮﺍﺭ نمی ﺷﻮی ، ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻢ ﮐﻪ ﺩﻟﺒﺴﺘﻪ ﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﻡ

 

خیلی وقتا کارات دلیل نداره
خودتم می‌دونی
اما با کسی باش که
بی‌حالیاتو به عشق با حالیات تحمل کنه
دوستت دارم عشقم.

 

تمام خوبی عشق به این است…..
که وقتی تو نیستی….
خواب ازگلوی چشمانم پایین نرود…..!!!!!!!
لبخند برلبانم جاری نشود….!!!!!!!
دستانم مدام بهانه ی تورا بگیرند………
دوستت دارم عشقم

 

لبخند تـــو …
مشهور ترین سیب بهشتی ست
از طرح لب توست که…..
حوا نگران است
دوستت دارم عشقم

 

می خوام در آغوشت بگیرم تا تپش همزمان قلبمون رو حس کنم
دوستتد دارم عشقم

 

متن عاشقانه دوستت دارم کوتاه

دوست داشتن ساده است و باور کردنش سخت.
تو ساده باور کن که من سخت دوستت دارم.

 

چال گونه ڪندہ ای اینجا و آنجای لبت …
لا مروت من خودم لنگم، دگر دامت چه بود؟ ؟ ؟

 

تقدیم به تو
تنها کسی که همیشه دوستش خواهم داشت.

 

کسی را دوست دارم
که آنقدر برایم کسی است
که نگاهم دیگر دنبال کسی نیست

 

دوست داشتن
درست از جایی شروع میشه که
حاضری بخاطرِ اون تغییر کنی

 

انرژیِ مثبت فقط ضربانِ قَلبت

جملات و متن عاشقانه دوستت دارم کوتاه، بلند و جدید برای عشقم و همسرم

 

متن عاشقانه دوستت دارم بلند

به روی سینه ی گرمت بخوابانم و رامم کن
بجز عشق خودت هر عشق دیگر را حرامم کن
مرا بر سینه ات بفشار ای هرم تنت آتش!
لبت را… آن شراب ناب انگوری به جامم کن
تنم را فتح کن با بوسه ای سکرآور و آنوقت
بلندی های لاهیجان و تهران را به نامم کن!
به قله چون رسیدی.، آفتابی شو و از بالا،
فراز آسمانی آبی و روشن سلامم کن!
مرا تا اوج ها بالا ببر… در مه بپیچان و
برانگیزان به رقصی نرم و دنیا را به کامم کن
اگر دیوانه تر می خواهیم، مستم کن ای ساقی!
بریزان و بنوشان و بسوزان و تمامم کن….

 

«دوستت دارم» را
من دلاویزترین شعر جهان یافته ام
این گل سرخ من است
تو هم ای خوب من! این نکته به تکرار بگو
این دلاویزترین شعر جهان را همه وقت
نه به یک‌بار و به ده بار، که صد بار بگو
«دوستم داری» را از من بسیار بپرس
«دوستت دارم» را با من بسیار بگو

 

همه ی من
دلم برای زمستان نمی سوزد
دلم برای بهار تنگ نیست
دلم می خواهد فقط برای تو تنگ شود
برای تو که هنوز هم نمی دانی
چقدر عاشقانه های نا نوشته برایت نوشته ام

 

ببخشید که دوستت دارم
ببخشید که ناگهان پیدایم شد
ببخشید که حس خوبی به تو دارم
ببخشید که بد بودم، کم بودم، یا دیر رسیدم
که انتظار زیادی از تو دارم
ببخشید که حتی
هر چند لحظه‌ای کوتاه
نتوانستم بگویم دوستت دارم
ببخش و در یک قدمی دوست داشتن این پا و آن پا نکن
دیگر نمی‌خواهم فعل‌هایم ماضی شوند
نمی‌خواهم «دوستت دارم»، «دوستت داشتم» شود
در هر حال اما
ببخشید که من دوستت دارم

 

متن عاشقانه دوستت دارم مرد من

تو که نمى دانی
یک دوست داشتن هایی هست
که هر آدمی
از پس اش برنمى آید
شوهر عزیزم عاشقانه دوستت دارم

 

بودن تو دلیل نمی‌خواهد؛ تو خودت دلیل بودنی.
بودن من را دلیل باش.
دوستت دارم مرد من

 

دوست داشتنت بزرگترین نعمت دنیاست
مرا شاد میکند و لبخند را به دنیایم هدیه میکند
حتی این روز‌ها گاهی پرواز میکنم
من این دوست داشتن را بیشتر از هر چیز در این دنیا دوست دارم …
عاسقانه دوستت دارم مرد من

 

مرد که تو باشـی
زن بودن خوب است …!
دوستت دارم مرد من

 

آن هنگام که به دیدنم می آیی
شوق باغبانی با من است
که گلی تازه
در باغچه اش روییده باشد …
عاشقانه دوستت دارم مرد من

عکس عاشقانه دونفره بدون متن

متن عاشقانه دوستت دارم همسرم

سال پیش زیبا ترین عروس دنیا از آن من شد
که تا ابد در قلبم زیباترین خواهد ماند
همسر عزیزم دوستت دارم

 

ترجیح می دهم که در قلب تو باشم تا در ذهنت ،
چرا که ذهن ممکن است فراموش کند ولی قلب هرگز.
دوستت دارم همسرم، ای عزیزترینم.

 

نازنینم، عاشقانه دوستت دارم و می خواهم بدانی
‏خواستن “تو” تنها خواستنیه که تو دلم ثابت مونده و میمونه
دوستت دارم همسرم

 

دوست داشتنت
اندازه ندارد
حجم نمی خواهد
وقتی تمام کشور وجودم
سرزمین حکم رانی توست . . .
دوستت دارم همسرم مهربانم

  • هما دو
  • ۰
  • ۰

املت سیب زمینی اسپانیایی خوشمزه دستور توسط مرجان - کوکپد

 

مواد لازم برای املت سیب زمینی

  • سیب زمینی 2 عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • گوجه فرنگی 4 عدد
  • نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

دستور پخت املت سیب زمینی اسپانیایی با گوجه

 

1. طرز تهیه املت سیب زمینی و گوجه خوشمزه

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا سیب زمینی ها را شسته و خلال خیلی ریز و یا رنده درشت می کنیم و می شوییم تا نشاسته اضافی آن خارج شود. گوجه ها را پوست گرفته و حلقه ای خرد می کنیم. پیاز را پوست می گیریم و نگینی خیلی ریز می کنیم .

 


2. مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای می شکنیم و به آنها نمک، فلفل و پودر سیر می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود.

 

3. مرحله سوم: تهیه املت سیب زمینی
تابه ای را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن ریخته و پباز را داخل روغن خوب سرخ می کنیم تا طلایی شود و بعد از روی حرارت برمی داریم.

 

4. مرحله چهارم: پخت سیب زمینی
حالا داخل تابه ای که پیاز ها را تفت داده بودیم، سیب زمینی را ریخته و تفت می دهیم تا پخته و برشته شود و از روی حرارت برمی داریم.

 

5. مرحله پنجم: پخت گوجه ها
داخل تابه ای گوجه ها را چیده کمی روغن، نمک، فلفل و پودر سیر می زنیم و اجازه می دهیم تا کاملا گوجه ها پخته شوند بعد پیاز و سیب زمینی را روی گوجه ها گذاشته و حالا تخم مرغ را روی مواد ریخته و درب تابه را می بندیم تا خوب تخم مرغ پخته شود.

 

6. مرحله آخر: سرو املت سیب زمینی
املت سیب زمینی را داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار نان تازه نوش جان کنید.

 

نکات و فوت و فن تهیه املت سیب زمینی اسپانیایی

  • کره را می توانید جایگزین روغن کنید.
  • در نهایت می توانید از کمی سبزی ساطوری شده روی املت استفاده کنید.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شیرینی پنجره ای ترد و خوشمزه مرحله به مرحله

 

مواد لازم برای شیرینی پنجره ای

  • آرد1 پیمانه
  • آب1 پیمانه
  • نشاسته1/2 پیمانه
  • پودر قند1/2 پیمانه
  • تخم مرغ3 عدد
  • گلاب2 قاشق غذا خوری
  • روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
  • رنگ مجاز خوراکیبه میزان لازم

 

دستور پخت شیرینی پنجره ای رنگی خوشمزه با نشاسته

 

1. طرز تهیه شیرینی پنجره ای سه رنگ

مرحله اول پخت شیرینی پنجره ای: ابتدا نشاسته را داخل آب و گلاب حل می کنیم و با دست چک می کنیم تا تمام ذرات نشاسته حل شده باشد.

 

2. مرحله دوم: آماده کردن تخم مرغ

حالا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته مخلوط می کنیم تا از حال لختگی خارج شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن تخم مرغ به مواد

تخم مرغ را به مخلوط آب و نشاسته اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن آرد

در این مرحله آرد را به تدریج به مواد افزوده و با مفتول فلزی کاملا مخلوط می کنم تا مواد گلوله نشوند و در نهایت خمیر را از یک صافی عبور می دهیم حالا مواد آماده طبخ هستند.

 

5. مرحله پنجم: داغ کردن قالب شیرینی پنجره ای

داخل شیر جوشی را تا میانه روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود. در زمان گرم شدن روغن باید قالب داخل روغن باشد.

 

6. مرحله ششم: افزودن رنگ خوراکی به شیرینی

حالا مواد را داخل سه کاسه مختلف ریخته و رنگ خوراکی دلخواه به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. حالا هر سه رنگ مواد را از سه جهت کاسه به آرامی داخل 1 کاسه می ریزیم تا هر سه رنگ را داخل یک کاسه داشته باشیم حالا مواد آماده پخت است.

 

7. مرحله هفتم: پخت شیرینی پنجره ای

قالب را از داخل روغن خارج می کنیم و داخل خمیر می گذاریم و سریع قالب را به ظرف روغن منتقل می کنیم و با چند حرکت بالا پایین قالب در روغن شیرینی از قالب جدا می شود.

 

8. مرحله آخر: سرو شیرینی پنجره ای

در این مرحله بعد از طلایی شدن شیرینی را از داخل روغن خارج کرده و روی دستمال روغن گیر می گذاریم. و بعد از خنک شدن روی آن پودر قند الک می کنیم.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرینی پنجره ای سه رنگ

  • مواد را با مقدار کم داخل ظرف اصلی بریزید زیرا رنگی است و قابل مخلوط کردن نیست و ته نشین می شود.
  • توجه داشته باشید روغن باید کاملا داغ باشید و برای پخت هر شیرینی باید قالب هم داغ و چرب باشد.
  • کمی بعد از خنک شده شیرینی ها پودر قند را روی شیرینی ها الک کنید.
  • باید در طول پخت شیرینی مواد را مخلوط کنید به دلیل و جود آرد و نشاسته مواد ته نشین شده و کیفیت شیرینی پایین می آید.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ماهی شکم پر جنوبی مجلسی و خوشمزه با تمر هندی در فر

 

مواد لازم برای ماهی شکم پر

  • ماهی حشو    1 عدد
  • پیاز    1 عدد
  • سیر    4 حبه
  • شنبلیله    100 گرم
  • گشنیز    1 کیلوگرم
  • شیره تمر هندی    به میزان لازم
  • ادویه ماهی، نمک، فلفل    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
     

دستور پخت ماهی شکم پرجنوبی با ماهی حشو و تمر هندی


1. طرز تهیه ماهی شکم پر جنوبی با تمر هندی
مرحله اول آماده سازی ماهی: ابتدا ماهی را شسته و اجازه دهید رطوبت اضافی آن خارج شود، سپس ماهی را با نمک و ادویه ماهی کاملا آغشته کرده و زمان دهید تا خوب مزه دار شود.

 

2. مرحله دوم: پخت مواد میانی
تابه ای را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن ریخته سیر و پیاز رنده شده را در آن خوب تفت دهید و کمی ادویه ماهی، نمک و فلفل به آن بیفزایید.

 

3. مرحله سوم: افزودن سبزی
حالا گشنیز و شنبلیله ساطوری شده را به سیر و پیاز بیفزایید تا خوب سرخ شوند. در نهایت عصاره تمر هندی را افزوده و از روی حرارت برمی داریم.

 

4. مرحله چهارم: تهیه ماهی شکم پر جنوبی
تابه مناسبی را خوب چرب کرده و ماهی را داخل تابه می گذاریم. حالا با مواد میانی آماده شده شکم ماهی را پر می کنیم و روی تابه را فویل کشیده و روز فویل چند حفره ایجاد می کنیم.

 

5. مرحله پنجم: پخت ماهی شکم پر جنوبی
حالا تابه را به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد گذاشته و بعد از گذشت این زمان از فر خارج کرده فویل را بر می داریم و 30 دقیقه دیگر داخل فر می گذاریم تا کاملا طلایی و مغز پخت شود.

 

6. مرحله آخر: سرو ماهی شکم پر جنوبی
ماهی شکم پر جنوبی خوشمزه و رژیمی
را در کنار برنج سفید ایرانی نوش جان کنید.


 فوت و فن تهیه ماهی شکم پر بوشهری

  1. اگر عصاره تمر هندی در دسترس ندارید، برای مزه دار کردن مواد از آبلیمو استفاده کنید.
  2. برای تهیه ماهی شکم پر جنوبی در ماهیتابه، و بدون فر ، فقط باید دو سمت ماهی را در تابه بزرگ خوب سرخ کنید تا کاملا مغز پخت شود.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خیار شور فوری خوشمزه و خانگی به روش بازاری در منزل

 

مواد لازم برای خیار شور

  • خیار    2 کیلوگرم
  • ترخون    500 گرم
  • سرکه سفید    1/2 لیوان
  • آب    16 لیوان
  • نمک    1/2 لیوان
  • سیر    1 بوته
  • فلفل سبز تند    به میزان لازم

 

دستور پخت خیار شور خانگی خوشمزه به روش بازاری

 

1. طرز تهیه خیار شور خانگی خوشمزه بازاری

مرحله اول آماده سازی خیار ها: ابتدا خیار، سبزی، سیر و فلفل را پاک کرده و می شوییم و روی یک حوله می گذاریم تا کاملا خشک شوند.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی آب نمک خیار شور

نمک و آب را اندازه گیری می کنیم و داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت گذاشته اجازه می دهیم تا به جوش آید بعد از روی حرارت برداشته و سرکه را به آن می افزاییم.

 

3. مرحله سوم: تهیه خیار شور

حالا خیار، سیر، فلفل و ترخون را به شکل لایه ای داخل شیشه مناسبی چیده و آماده می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن آب نمک

حالا روی خیار‌ ها را با آب نمک آماده شده می پوشانیم و بلافاصله درب شیشه را می بندیم تا به کمک حرارت آب نمک درب شیشه خیار شور خوب کیپ شود.

 

5. مرحله آخر: تهیه خیار شور

خیار شور را بعد از اینکه از حرارت افتاد داخل یخچال بگذارید و بعد از یک هفته می توانید این خیار شور خوشمزه را نوش جان کنید.

 

منبع: آشپزی کیانا

  • هما دو