تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

۴۹ مطلب در مهر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

 

مواد لازم برای تهیه بورک گوشت و قارچ

  • گوشت چرخ شده    150 گرم
  • پیاز    ا عدد بزرگ
  • قارچ    5 عدد
  • سیر    2 حبه
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زرد چوبه، آویشن    از هر کدام یک قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ    ا عدد
  • خمیر یوفکا    به میزان لازم
  • پنیر پیتزا    به میزان لازم
  • شیر ولرم    1 پیمانه
  • رب    2 قاشق غذا خوری


دستور پخت بورک گوشت چرخ کرده با خمیر یوفکا با فر و بدون فر


مرحله اول آماده سازی مواد میانی :
داخل ظرف مناسبی پیاز نگینی شده و سیر رو با مقداری روغن تفت میدهیم. بعد از طلایی شدن پیاز ادویه ها رو داخل روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده و قارچ را اضافه می کنیم. این مواد را با هم تفت میدهیم تا کاملا گوشت تغییر رنگ دهد و پخته شود حالا مواد موجود در تابه را کنار می زنیم و نیمی از رب را داخل روغن تفت میدهیم تا رنگ رب آزاد شود حالا کل مواد را مخلوط کرده و نصف استکان آب جوش به مواد اضافه می کنیم تا هم گوشت بپزد و هم به روغن بیفتد و بافت غلیظی پیدا کند.

 

مرحله دوم پیچیدن بورک ها:
خمیر ها را میان پارچه ای تمیز می گذاریم. یک خمیر را روی میز کار گذاشته و از شیر با قلموی آشپزی روی کل سطح خمیر می زنیم. بعد از سس غلیظ آماده شده میان خمیر می گذاریم دو طرف خمیر را به داخل تازده و از یک سمت شروع به رول کردن می کنیم. این کار را تا اتمام سس ادامه میدهیم.

در روش دیگر پیچیدن بعد گذاشتن مواد میانی و رول کردن، خمیر را به صورت حلزونی میپیچیم و در مرکز تابه ای که از قبل چرب کرده ایم قرار می دهیم تا در انتها بافتی شبیه به گل رز داشته باشیم.

 

مرحله سوم پخت بورک گوشت و قارچ و پنیر:
 

بورک های آماده شده را به دو روش می توان پخت :

  1. بورک را داخل فری که از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد داغ شده می گذاریم تا زمانی که هم زیر و هم روی بورک طلایی شود می پزیم.
  2. بورک ها را داخل تابه ای که روغن شناور دارد سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آن جدا شود.

بورک گوشت و قارچ و پنیر ما آماده است میتوانید با سس دلخواه نوش جان نمایید.

 

منبع: آشپزخانه شماره یک

  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی مجلسی و خوشمزه رستورانی

 

مواد لازم حلیم بادمجان مجلسی

  • بادمجان ۳۰۰ گرم
  • سیر ۴ حبه
  • برنج ۱۰۰ گرم
  • عدس ۵۰ گرم
  • پیاز ۳ عدد
  • کشک ۱۰۰ گرم
  • گوشت سردست ۳۰۰ گرم
  • نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار با گوشت و عدس


مرحله اول: تفت دادن پیاز
ابتدا یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.

 
مرحله دوم: تفت دادن گوشت
پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا پیاز با ادویه ها یکدست شود. در مرحله بعد گوشت را بشویید ، سپس به قابلمه اضافه کنید و با پیاز خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

 
مرحله سوم: پخت گوشت
پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به طور کامل بپزد. توجه داشته باشید که برای تهیه حلیم بادمجان باید از گوشت یکدست و لخم مانند گوشت سردست و فیله استفاده کنید. نکته مهم دیگر در این مرحله این است باید مقداری آب داخل قابلمه بریزید که پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت حدود یک لیوان آب گوشت داخل قابلمه باقی بماند. اینکار باعث می شود در وسط پخت مجبور نشوید آب اضافه کنید که روی طعم غذا تاثیر منفی بگذارد.

 
مرحله چهارم: افزودن بادمجان
پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت آنرا از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کنید ، سپس مجددا به قابلمه اضافه کنید. در مرحله بعدی بادمجان ها را پوست بگیرید و با روغن تفت دهید تا سرخ شوند سپس به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید.

 
مرحله پنجم: افزودن برنج و عدس
در مرحله بعدی برنج را به همراه عدس در یک قابلمه مناسب بریزید و مقداری آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا برنج و عدس به طور کامل بپزند. در همین حین دو پیاز باقیمانده ، سیرها و نعناع خشک را به صورت جداگانه با روغن تفت دهید.

 
مرحله ششم: پخت حلیم بادمجان
پس از آماده شدن نعناع داغ ، سیر داغ و پیاز داغ نصف آنها را داخل قابلمه بریزید و نصف دیگرشان را برای تزیین حلیم بادمجان نگه دارید. در مرحله بعدی پس از اینکه برنج و عدس پختند آنها را بکوبید و به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید. حرارت زیر قابلمه را کم کنید و مداوم مواد را هم بزنید تا بادمجان کاملا له شود. پس  از اینکه حلیم بادمجان به روغن افتاد و تقریبا آماده شد کشک را اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید. پس از ده دقیقه غذا آماده سرو است.

 

نکان کلیدی در تهیه حلیم بادمجان خانگی

  1. پیاز داغ طعم خیلی خوبی به این غذا می دهد در استفاده از آن دست و دلباز باشد.
  2. اگر دوست دارید حلیم بادمجان کم روغنی داشته باشید بادمجان ها را در فر سرخ کنید و یا در هنگام سرخ شدن کمی ماست به بادمجان ها بمالید تا روغن کمتری جذب کند.
  3. بهترین گوشت برای تهیه حلیم بادمجان سردست یا گردن می باشد.
  4. اگر دوست داریم حلیم شما حالت کشداری داشته باشد از گوشت گردن استفاده کنید.
  5. زمانی که کشک را اضافه می کنید باید حرارت ملایم باشد و نجوشد زیرا باعث می شود کشک ببرد و بد مزه گردد.
  6. در صورت تمایل می توانید عدس را حذف و فقط با برنج بپزید.
  7. مراحل پخت در کرمانشاه کمی متفاوت است آن از نخود و لوبیا سفید برای تهیه حلیم بادمجان استفاده می کنند.
  8. برای سرعت بخشیدن به فرایند پخت گوشت از زودپز استفاده کنید.
  9. در در زمان پخت برنج برای حلیم بادمجان اصفهانی سعی کنید آن را هم نزنید. این کار از ته گرفتن برنج جلوگیری می کند.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش تره فرنگی | طرز تهیه خورش تره فرنگی یک غذای عالی و خوشمزه

 

مواد لازم برای خورشت تره فرنگی

  • مرغ    2 تکه
  • سبزی    500 گرم
  • تره فرنگی    3 ساقه
  • آبغوره    1/2 استکان
  • زعفران دم شده          1 قاشق غذا خوری
  • پیاز داغ    2 قاشق غذا خوری 
  • نمک و فلفل    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

 
دستور پخت خورشت تره فرنگی با مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی
 

1. طرز تهیه خورش تره فرنگی با مرغ
مرحله اول: ابتدا تره فرنگی ها را حلقه ای برش داده و داخل آب ریخته و خوب شسته و ضد عفونی می کنیم. حالا تره فرنگی ها را داخل تابه ای ریخته و خوب تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی پیاز
پیاز را پوست کنده و نگینی برش می دهیم حالا داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه کمی روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن مرغ
حالا تکه های مرغ و زرد چوبه را به پیاز می افزاییم و این مواد را کاملا با هم تفت می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی سبزی
سبزی های شسته و ساطوری شده را داخل تابه مناسبی می ریزیم و با مقداری روغن خوب تفت می دهیم تا آب اضافی سبزی ها تبخیر شده و خوب تیره شود.

 

5. مرحله پنجم:افزودن سبزی و تره فرنگی به خورشت
در این مرحله سبزی و تره فرنگی را هم به خورشت افزوده و مقدار مناسبی آب به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت کاملا پخته و جا افتاده شود.

 

6. مرحله آخر: سرو خورشت
مرغ که کاملا پخته شد و خورشت تره فرنگی با مرغ به غلظت رسید آن را داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار برنج ایرانی نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت تره فرنگی مجلسی و خوشمزه

  1. سبزی این خورشت را با این مقادیر تهیه کنید: جعفری 250 گرم، گشنیز 250 گرم.
  2. می توانید خورشت تره فرنگی را به همراه رب گوجه فرنگی و بدون سبزی هم طبخ کنید.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کیک شیره انگور بصورت رژیمی

 

مواد لازم برای کیک با شیره انگور (در فر و بدون فر)

  • شیره انگور    1 لیوان
  • آرد سفید    2 لیوان
  • روغن مایع    3/4 لیوان
  • بکینگ پودر            1/2 قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو    2 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ    4 عدد


دستور پخت کیک با شیره انگور خوشمزه رژیمی بدون شکر در فر و بدون فر


 1. طرز تهیه کیک با شیره انگور خوشمزه در فر و بدون فر
مرحله اول: ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و سفیده ها را با همزن به قدر می زنیم تا پف کند و فرم بگیرد و بعد آن را داخل یخچال می گذاریم.

 

 2. مرحله دوم: آماده سازی زره تخم مرغ
زرده های تخم مرغ با شیره انگور مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

 

 3. مرحله سوم: افزودن آرد
حالا آرد سفید را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو الک کرده و به زرده تخم مرغ و شیره می افزاییم و در یک جهت شروع به مخلوط کردن می کنیم تا یکدست شود.

 

 4. مرحله چهارم: افزودن سفیده تخم مرغ
حالا سفیده تخم مرغ را هم از داخل یخچال خارج کرده و به باقی مواد می افزاییم و با لیسک مخلوط می کنیم تا به خورد دیگر مواد برود.

 

 5. مرحله پنجم: آماده سازی برای پخت
حالا قالب مورد نظر برای پخت کیک را چرب کرده و با کاغذ روغنی می پوشانیم و مواد کیک آماده شده را داخل قالب می ریزیم و سطح مواد را صاف می کنیم.

 

 6. مرحله ششم: طرز تهیه کیک شیره انگور در فر
قالب کیک را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 60 دقیقه گذاشته تا کاملا بپزد.

 

7. مرحله هفتم: پخت کیک با شیره انگور بدون فر
حالا قابلمه ای را که قالب کیک داخل آن جا شود را روی حرارت می گذاریم داخل قابلمه سه پایه فلزی و یا کاتر شیرینی پزی قرار می دهیم گرم که شدند قالب کیک را داخل قابلمه گذاشته و درب قابلمه را به همراه دم کنی می بندیم تا کیک کاملا مغز پخت شود.

 

8. مرحله هشتم: سرو کیک دوشاب
بعد از گذشت 50 دقیقه کیک را با یک خلال چوبی تست کنید اگر که کاملا پخته بود از داخل فر خارج کرده از قالب هم خارج کنید و اجازه دهید تا کیک شیره انگور کاملا خنک شود بعد با پودر قند تزئین کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک شیره انگور ساده و خوشمزه

  1. برای تهیه کیک از آرد قنادی استفاده کنید و 3 مرتبه آن را الک کنید.
  2. اگر شیره انگور در دسترس ندارید از شیره توت و یا خرما هم می توانید استفاده کنید.
  3. از 1/2 پیمانه گردو خرد شده هم داخل مواد کیک استفاده کنید.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کباب تابه ای بدون روغن خوشمزه به روش رژیمی

 

مواد لازم کباب تابه ای ساده

  • گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • آبلیمو ۱ ق غذا خوری
  • سماق ۱.۵ ق غذا خوری
  • کره ۲۵ گرم
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • عصاره گوشت ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، پودر سیر به مقدار لازم

 

طرز تهیه کباب تابه ای بدون سیب زمینی با سماق


مرحله اول: مخلوط کردن مواد کباب تابه
ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید سپس آب پیاز را کاملا گرفته تا باعث وا رفتگی کباب تابه ای نشود، سپس گوشت چرخ را به کاسه اضافه کنید. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه و سماق و آبلیمو تازه و عصاره گوشت را بریزید.


مرحله دوم: ورز دادن مواد
در ادامه مواد را خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط و منسجم شوند می توانید مواد را با کمک استند میکسر یا تیغه خمیر زن غذاساز ورز دهید یا ۴۰ بار گوشت را داخل کاسه بکوبید تا منسجم شود اگر زمان کافی برای تهیه کباب تابه ای داشتید می توانید داخل یخچال کمی استراحت دهید.


مرحله سوم: پخت کباب تابه ای
پس از اینکه مایه کباب آماده شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی کره و روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس مایه کباب را کف تابه بریزید و روی آن را با دست یا قاشق به صورت یکدست صاف کنید. در این مرحله باید حرارت زیر تابه بسیار کم باشد و در تابه را برای ۵ دقیقه بگذارید تا کمی صبر کنید تا کباب خودش را بگیرد سپس آنرا با کارد به صورت طولی ( مانند کباب کوبیده ) برش بزنید. در صورتی که روغن درون تابه کم بود در این مرحله کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید و در تابه را بردارید.


مرحله چهارم: تهیه کباب تابه ای
پس از اینکه یک سمت کباب ها به طور کامل سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در مرحله بعدی باید سس کباب تابه ای را تهیه کنید برای این منظور رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. پس از اینکه دو سمت کباب سرخ شد سس را به تابه اضافه می کنیم. در این مرحله باید اجازه دهید سس با حرارت ملایم به خورد کباب ها برود و کباب ها را طعم دار کند. همچنین آب اضافی داخل تابه تبخیر شود. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت کباب گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و در کنار کباب ها داخل تابه قرار دهید تا گوجه فرنگی ها هم همزمان با کباب تابه ای آماده شوند. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی تزیین کنید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه کباب تابه ای مجلسی

  1. ریختن سس گوجه در کنار کباب تابه ای سلیقه ای می باشد و می توانید حذف کنید.
  2. برای تهیه کباب تابه ای بدون روغن بهتر است از تابه نچسب و گریل استفاده کنید.
  3. اگر می خواهید کباب تابه ای آبداری داشته باشید حتما با حرارت ملایم اجازه دهید تا پخته شود.
  4. افزودن عصاره گوشت اختیاری می باشد.
  5. می توانید از سیخ چوبی برای کباب تابه ای استفاده کنید.
  6. اگر گوشت شما یخ زده می باشد حتما بعد از باز شدن یخ آب اضافی آن را کاملا بگیرد.
  7. به جای پودر سیر از خود سیر می توانید استفاده کنید.
  8. به دلخواه می توانید کمی فلفل سبز نیر در کنار کباب تابه ای سرخ کنید.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه جوجه چینی ، 2 روش گام به گام + نکات مهم و ترفند ها - دیجی فود

 

مواد لازم جهت تهیه جوجه چینی رستورانی

  • پیاز ۱ عدد
  • شیر ½ لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • آرد گندم به اندازه کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • ماءالشعیر کلاسیک ۱ لیوان
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه جوجه چینی پف دار با دلستر 

 

ابتدا در قابلمه ای شیر را می ریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا ولرم شود و بعد خمیر مایه را به آن می افزاییم. سپس زرده تخم مرغ ها را از سفیده آن ها جدا می کنیم و در کاسه ای جداگانه می ریزیم و سفیده ها را با همزن خوب می زنیم تا کف کند

و زمانیکه کاسه را برمی گردانیم سفیده از آن بیرون نریزید.بعد زرده ها را با ماءالشعیر به سفیده می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم تا منسجم شوند و آن وقت شیر و خمیر مایه را که با هم مخلوط کرده بودیم را به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم

و بکینگ پودر را نیز روی مایه می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم و آرد گندم را کم کم می افزاییم تا در مایه گلوله نشود.بحدی آرد گندم می ریزیم تا مایه غلظتی شبیه ماست به خود بگیرد.در آخر مقداری نمک و فلفل به سس آماده شده مان اضافه می کنیم

و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. سینه های مرغ را برش می دهیم به این صورت که روی تخته آشپزخانه سینه ها را قرار می دهیم و از گوشت مرغ رشته هایی به عرض ۲ سانت و طول ۴ سانت برش می دهیم.
سپس رشته های برش داده شده سینه مرغ را در کاسه ای بزرگ قرار می دهیم و پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و روی سینه مرغ ها می ریزیم و بعد لیمو ترش را از وسط نصف می کنیم

و محکم آبش را می گیریم و در پیاله ای می ریزیم و با قاشق هسته های لیمو را خارج می کنیم و آب لیمو ترش را روی سینه مرغ می ریزیم و نمک،فلفل سیاه و مقداری روغن مایع روی سینه مرغ ها می ریزیم و با دست مواد را به همه جای سینه مرغ ها آغشته می کنیم

و روی کاسه سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می گذاریم تا طعم دار شود. سس را از یخچال بیرون می آوریم و ترجیحا در تابه ای کوچک و گود روغن سرخ کردنی تا حدی می ریزیم که مرغ های برش خرده در آن شناور باشند

و روی حرارت کم تابه را می گذاریم(تا آخر سرخ شدن جوجه ها حرارت کم باید باشد) تا به مرور زمان داغ شود. کاسه مرغ را نیز از یخچال خارج می کنیم و برش مرغ ها را دانه دانه بر می داریم و در سس قرار می دهیم تا کاملا آغشته به سس شود و بعد در روغن داغ قرار می دهیم

تا مغز پخت و سرخ شوند. جوجه چینی های سرخ شده را زمانی که از روغن بیرون می آوریم در صافی یا روی دستمال تمیز قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود. جوجه ها را در دیس می چینیم و به همراه سالاد فصل ، سیب زمینی سرخ کرده و سس قرمز نوش جان کنید.

 

منبع: آشپزی با پونه

  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کیک سیب و دارچین، خوشمزه‌ ترین کیک سیب جهان - کتاب کاله

 

مواد لازم برای کیک سیب

  • آرد سفید    2 لیوان فرانسوی
  • شکر    1 لیوان
  • روغن مایع    1/2 لیوان
  • شیر    1/2 لیوان
  • سیب رنده شده    1 لیوان
  • تخم مرغ    ۴ عدد
  • بکینگ پودر    2 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین اعلا       1/2 قاشق چایخوری  
  • وانیل    ۱/۴ قاشق چایخوری

 
دستور پخت کیک سیب خانگی خوشمزه و مخصوص با دارچین و سیب رنده شده 
 

1. طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین
مرحله اول: ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکسته و به همراه شکر و وانیل به مدت 10 دقیقه با همزن مخلوط می کنیم تا کرمی و کشدار شود.

 

2. مرحله دوم: افزودن مواد مایع
حالا شیر و روغن مایع را به مخلوط افزوده و تا حدی که مخلوط شود هم می زنیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن مواد خشک
حالا آرد، بکینگ پودر، دارچین و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی مواد آماده شده الک می کنیم و با یک لیسک مواد را در یک جهت مخلوط کرده و به خورد هم می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن سیب
در نهایت کار سیب پوست گرفته و رنده شده را به مواد کیک می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.

 

5. مرحله پنجم: آماده سازی برای پخت
داخل قالب مورد نظر را چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم. حالا آرد اضافی داخل قالب را خارج می کنیم و مواد کیک را داخل قالب ریخته و سطح آن را خوب صاف می کنیم.

 

6. مرحله ششم: پخت کیک سیب
حالا قالب کیک را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد گذاشته و به مدت 40 تا 55 دقیقه می پزیم. تا 40 دقیقه اول پخت به هیچ عنوان درب فر را باز نمی کنیم ولی بعد از گذشت این زمان با سیخ چوبی کیک را تست می کنیم. اگر که خمیر به سیخ چوبی نچسبید یعنی کیک پخته و باید از داخل فر خارج کنید.

 

7. مرحله آخر: سرو کیک
حالا کیک سیب پخته شده را با یک چاقو از دیواره ها جدا کنید و از قالب خارج کنید و به مدت 1 ساعت زمان دهید تا کیک خنک شود و بعد نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک سیب خانگی با دارچین

  1. دارچین کمی رنگ کیک شما را تیره می کند که می توانید آن را حذف یا مقدار کمتری استفاده کنید.
  2. از 1/8 قاشق چایخوری پودر جز هندی هم در این کیک می توانید استفاده کنید.
  3. بهتر است از سیب زرد برای تهیه این کیک استفاده کنید.
  4. برای تزئین کیک می توانید از پودر قند استفاده کنید.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پلو مکزیکی تند و خوشمزه با مرغ به روش اصل مکزیکی

 

مواد لازم برای پلو مکزیکی

  • برنج    2 پیمانه
  • پوره گوجه فرنگی    400 گرم
  • نخود فرنگی    100 گرم
  • ذرت    100 گرم
  • سیر    2 حبه
  • پیاز نگینی شده    1 عدد
  • قارچ    5 عدد
  • فیله مرغ    8 عدد
  • روغن زیتون    به میزان لازم
  • نمک، فلفل قرمز، زردچوبه    به میزان لازم


دستور پخت پلو مکزیکی اصل با مرغ و سبزیجات تند و خوشمزه به سبک رستورانی


1. طرز تهیه پلو مکزیکی تند و خوشمزه به روش اصل مکزیکی
مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه: ابتدا نخود و ذرت را بخار پز می کنیم. سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. برنج را پیمانه زده و می شوییم و با کمی نمک خیس می کنیم. پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز می کنیم. قارچ را ورقه ای برش می دهیم. مرغ را با تکه های 1 سانتی متری برش داده و آماده می گذاریم.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی سس غذا
حالا تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم، بعد پیاز ها را داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا قارچ را افزوده و تفت می دهیم تا رطوبت اضافی آن از بین برود.

 

3. مرحله سوم: افزودن ادویه ها و مرغ
مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه را بنا به ذائقه به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن پوره گوجه
پوره گوجه و سیر را به مواد افزوده کمی تفت می دهیم تا آب اضافی آن بخار شود و سسی خوشرنگ و به روغن افتاده بدست آید.

 

5. مرحله پنجم: افزودن ذرت و نخود
ذرت و نخود بخار پز شده را به سس افزوده و مخلوط می کنیم.

 

6. مرحله ششم: افزودن برنج
حالا آب اضافی برنج خیس خورده را خالی کرده و برنج را به سس آماده شده می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. حالا تا 1 سانتی متر روی برنج را آب جوشیده ریخته و زمان می دهیم تا آب برنج تبخیر شود.

 

7. مرحله هفتم: دم گذاشتن برنج
حالا که آب اضافی برنج تبخیر شد، کمی روغن زیتون روی برنج ریخته و دم کنی گذاشته، سپس به مدت 45 دقیقه برنج را دم می گذاریم.

 

8. مرحله آخر: سرو پلو مکزیکی
بعد از گذشت این زمان پلو مکزیکی ما آماده است. آن را داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار انواع ترشی نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه پلو مکزیکی با مرغ و قارچ:

  1. می توانید از کمی پودر زیره در این غذا استفاده کنید.
  2. این غذا باید تند باشد، تندی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید.
  3. می توانید مرغ داخل دستور را حذف کرده و کمی مرغ پخته و ریش ریش شده کنار این برنج سرو کنید.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شیرینی سولی | شیرینی ابری به صورت قدم به قدم - زرین بانو

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی سولی

  • تخم مرغ    ۴ عدد
  • آردسفید    ۱۱۰ گرم
  • آرد نشاسته ذرت    ۱۰ گرم
  • پودر قند    ۱۲۰ گرم
  • خامه قنادی    ۵۰۰ گرم
  • عسل    ۱ قاشق غذا خوری
  • اب جوش    ۲ قاشق غذا خوری
  • وانیل    یک چهارم قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر    ۱ قاشق چای خوری


طرز تهیه شیرینی خامه ای سولی برشی خانگی


مرحله اول آماده سازی:
*قالب سایز ۳۰*۴۰ رو با روغن چرب میکنیم و کف قالب رو با کاغذ روغنی خیلی منظم پوشش میدیم.

 

مرحله دو پخت شیرینی سولی:
سفیده و زرده تخم مرغ ها رو از هم جدا می کنیم. سفیده تخم مرغ ها رو با همزن تا زمانیکه که فرم بگیره مخلوط می کنیم و برای اینکه حالت خودشو از دست نده اون رو داخل یخچال می گذاریم.

 

حالا زرده های تخم مرغ رو به همراه پودر قند و وانیل حدود هشت دقیقه با همزن مخلوط میکنیم و در نهایت دو قاشق آب جوش و عسل رو هم به مواد اضافه می کنیم. حالا یک مایع غلیظ و کشدار داریم. در این مرحله باید سفیده تخم مرغ فرم گرفته رو به مواد اضافه کنیم به آرامی و بدون هیچ عجله ای تا پف مواد از بین نرود.

 

وقت اضافه کردن مواد خشک رسیده آرد سفید و آرد نشاسته ذرت و بیکینگ پودر رو همزمان روی مواد الک می کنیم و به آرامی حالت دورانی مخلوط می کنیم و خمیر نهایی شیرینی سولی آماده است. مواد رو داخل قالب می ریزیم به صورت منظم پهن میکنیم برای اطمینان از این کار قالب رو دو بار روی میز کار می کوبیم و داخل فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد به مدت ده دقیقه می پزیم. بعد از سپری شدن این زمان شیرینی رو از فر خارج کرده و با یک سینی دیگر پوشش میدهیم تا ۲۰ دقیقه زمان میدهیم تا شیرینی بدون آنکه خشک شود خنک شود.

 

مرحله سوم تزیین شیرینی سولی:
به مرحله جذاب کار رسیدیم زمان خامه کشی کیک را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. روی سطح شیرینی رو خامه می زنیم حالا قسمت دیگر کیک را روی خامه سوار می کنیم با دست فشار می دهیم تا کمی انسجام پیدا کند بعد سطح رویی شیرینی رو هم خامه کشی می کنیم .حالا شیرینی سولی رو به مستطیل های منظم تقسیم می کنیم و با پودر نارگیل و پودر پسته یا ترایفل های رنگی تزیین میکنیم. نوش جان

 

نکات مهم و فوت و فن های شیرینی خامه ای سولی
۱٫دیواره های قالب کیک نباید چرب شوند.

۲٫خامه قنادی آماده بعد از گذراندن مرحله یخ زدایی با همزن برقی با سرعت بالا مخلوط شود تا زمانیکه رد پره همزن روی خامه بماند. این زمان خامه شیرینی آماده است.

۳٫در نظر داشته باشیم قسمت زیاد خامه در بین دو طبقه شیرینی قرار میگیرد و روی کار در حد کاور کردن کیک و تزیین خامه میزنیم.

  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش آلو مسما خوشمزه و مجلسی شمالی با گوشت مرغ

 

مواد لازم برای خورش آلو مسما

  • مرغ (ران یا سینه)    4 تکه
  • آلو قیسی    12 عدد
  • آلو سیاه    12 عدد
  • پیاز بزرگ    2 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
  • زعفران دم شده    به میزان لازم


طرز تهیه خورش آلو مسما با مرغ


 1. طرز تهیه خورشت آلو مسما مجلسی اصل گیلان
مرحله اول آماده سازی مرغ: نیمی از یک پیاز را نگینی کنید، داخل قابلمه ای ریخته و کمی به همراه روغن تفت دهید. حالا مرغ، آب جوش و زردچوبه را به پیاز داغ افزوده و اجازه دهید تا مرغ کاملا پخته شود.

 

 2. مرحله دوم: آماده سازی آلو و قیسی
آلو و قیسی ها را خیس کنید و خوب بشویید تا اگر گرد و خاکی روی آنها وجود دارد از بین برود.

 

 3. مرحله سوم: آماده سازی پیاز
پیاز را به صورت خلالی خیلی ریز برش می دهیم، حالا داخل تابه دیواره بلندی روغن ریخته و پیاز ها را تا زمانی که کاملا طلایی شوند تنفت می دهیم.

 

 4. مرحله چهارم: افزودن آلو ها
حالا آلو های شسته شده را به پیاز داغ بیفزایید و تفت دهید، بعد نمک، فلفل، زعفران را هم اضافه کنید.

 

 5. مرحله آخر: افزودن مرغ
تکه های مرغ پخته شده را هم روی مواد می چینیم، حالا آب مرغ را روی مواد ریخته، درب تابه را می بندیم تا مواد کاملا با هم پخته و جا افتاده شوند و در نهایت آلو ها نرم شده و خورشت به روغن بیفتد حالا خورشت بی نظیر ما آماده شده در کنار برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت آلو مسما:

  1. آلو ها باید 1 تا 2 ساعت خیس بخورند.
  2. استفاده از پیاز و زعفران فراوان این خورشت را خوشمزه می کند.
  3. این خورشت آب کمتری نسبت به خورشت های دیگر دارد.
  4. می توانید این خورشت را دقیقا با همین روش با 500 گرم گوشت خورشتی تهیه کنید.
  5. اگر تمایل دارید غذا شیرین باشد 2 قاشق غذا خوری شکر هم به خورشت آلو مسما بیفزایید.
  6. اگر تمایل دارید طعم ترش داشته باشد کمی آبغوره به آن بیفزایید.

 

منبع: آشپزخانه شماره یک

  • هما دو