تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

۴۹ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز فوری خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

 

مواد لازم برای کوکوی لوبیا سبز

  • لوبیا سبز 200 گرم
  • مرغ چرخ شده 200 گرم
  • پیاز کوچک 1 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • سیب زمینی پخته و رنده شده 1 عدد
  • نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم

 

دستور پخت کوکوی لوبیا سبز

 

1. طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز با مرغ

ابتدا لوبیا را به طریقه گفته شده در نکات می پزیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن گرفته شود.

 

2.مرحله دوم

حالا سینه مرغ تکه شده را به همراه لوبیا سبز را داخل غذا ساز ریخته و تا جایی که به شکل پوره ای در بیاید مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم

مواد را داخل کاسه مناسبی ریخته، سیب زمینی پخته و تخم مرغ را به آن افزوده و کاملا ورز می دهیم تا شبیه به مواد کتکت یا کوکو ها شود حالا ادویه ها را افزوده و مخلوط می کنیم. اگر مواد، قوام لازم را نداشت به آن پودر نان می افزاییم.

 

4. مرحله آخر تهیه کوکو لوبیا سبز

داخل تابه ای روغن ریخته و زمانی که داغ شد مواد کوکو را به آن افزوده و دو سمت کوکو را سرخ می کنیم و حالا در کنار سبزی خوردن و نان تازه نوش جان کنید.

 

نکات و فوت و فن تهیه کوکوی لوبیا سبز با سیب زمینی و مرغ

برای این کوکو از لوبیا های نازک و تازه استفاده کنید.

لوبیا ها را به آب در حال جوش افزوده و بعد از 5 دقیقه  از آب جوش خارج کرده و به کاسه حاوی آب و یخ افزوده تا رنگ لوبیا ها تیره نشود و در کوکو مشخص باشد.

  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سس قارچ با شیر دستور توسط maryamnaz - کوکپد

 

مواد لازم برای سس قارچ

  • قارچ 250 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • خامه 1 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان 2 قاشق غذا خوری
  • کره 2 قاشق غذا خوری
  • آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل به میزان لازم

 

دستور پخت سس قارچ

 

1. طرز تهیه سس قارچ با خامه و شیر

ابتدا قارچ ها را شسته و اسلایس می کنیم داخل تابه ای ریخته و بدون روغن تفت می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود.

2. مرحله دوم

پیاز را رنده کرده و در تابه مناسبی ریخته و به همراه کره کاملا تفت می دهیم، زمانی که پیاز کاملا سبک شد، آرد را افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا خامی آرد گرفته شود.

3. مرحله سوم

حالا شیر را به تدریج افزوده و به سرعت با مفتول آشپزی مخلوط می کنیم تا گلوله نشود و بعد قارچ ها را هم به مواد اضافه می کنیم.

4. مرحله چهارم

مقداری از شیر را داخل کاسه ای ریخته با خامه مخلوط می کنیم و زمانی که هم دما شد به آرامی به مواد روی حرارت افزوده و به مخلوط کردن ادامه می دهیم تا به غلظت مورد نظر برسد.

5. مرحله آخر تهیه سس قارچ

حالا نمک، فلفل و پنیر را به سس افزوده و از روی حرارت برمی داریم. حالا سس قارچ آماده است می توانید در کنار انواع فست فود نوش جان کنید.

 

منبع: آشپزی کیانا

  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کیک کدو حلوایی به همراه تمام فوت و فن ها

 

مواد لازم برای کیک کدو حلوایی

  • آرد    2 پیمانه
  • کدو حلوایی    1 پیمانه
  • شکر    1 پیمانه
  • شیر    1/2 پیمانه
  • روغن    1/2 پیمانه
  • تخم مرغ    3 عدد
  • وانیل    1/2 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر    2 قاشق چایخوری

 

دستور پخت کیک کدو حلوایی

 

1 . طرز تهیه کیک کدو حلوایی
ابتدا کدو ها را برش کرده و پوست می گیریم دانه های آن را خارج کرده و می پزیم. پخت باید جوری باشد که کدو هیچ آبی نداشته باشد و در نهایت کدو را پوره می کنیم.

 

2. مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل به مدت 7 دقیقه می زنیم تا رنگ آنها روشن و حجم آن ها 2 برابر شود.

 

3. مرحله سوم
بعد روغن و شیر را افزوده وهم می زنیم تا جایی که با بقیه مواد مخلوط شوند.

 

4. مرحله چهارم پخت کیک کدو تنبل
در این مرحله آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 مرتبه الک می کنیم و به تدریج به مواد اضافه می کنیم.

 

5.مرحله پنجم
حالا در مرحله نهایی کار، کدوی پوره شده را هم افزوده و کاملا با بقیه مواد مخلوط می کنیم تا بافت یکدستی حاصل شود.

 

6. مرحله ششم
حالا قالب کیک را با کره یا روغن جامد چرب کرده و با یک الک کوچی آرد پاشی می کنیم.

 

7. مرحله آخر پخت کیک کدو
مواد را در قالب ریخته و به مدت 50 دقیقه در فر داغ شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می پزیم. بعد از پخت کامل کیک را به راحتی از قالب جدا کرده 1 ساعت صبر کنید تا کاملا خنک شده و به راحتی برش بخورد.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک کدو

  1. می توانید برای تزیین این کیک قسمت بالایی کدو را برش داده بعد پخت روی کیک قرار داده و با شکلات پرتقالی آب شده روی کیک را را تزئین کنید.
  2. در صورت تمایل کمی دارچین به مواد این کیک اضافه کنید.
  3. قالب میان تهی برای این کیک که بافت سفتی دارد بسیار عالی است.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

چیکن استراگانوف رستورانی😍🍲 دستور توسط fatemeh - کوکپد

 

مواد لازم برای چیکن استراگانف

  • سینه مرغ    1 عدد
  • قارچ اسلایس شده    4 عدد
  • پیاز خلال شده    1 عدد
  • سیب زمینی    2 عدد
  • شیر    1/2 پیمانه
  • کره    50 گرم
  • آرد    2 قاشق غذا خوری
  • خامه    1 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زرد چوبه، کاری، فلفل قرمز    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

 

دستور پخت چیکن استراگانف (بیف استراگانوف با مرغ)


1. طرز تهیه چیکن استراگانف
سیب زمینی ها را شسته پوست می گیریم و به شکل نوارهای خیلی نازک برش می دهیم، داخل آب می گذاریم تا نشاسته آن ها شسته شود سپس در روغن غوطه ور سرخ می کنیم و آماده می گذاریم.

 

2. مرحله دوم
سینه مرغ را به نوار هایی به سایز ( 1 در 5) سانتی متر برش می دهیم.

 

3.مرحله سوم
ابتدا نیمی از کره را داخل تابه ای ریخته و مرغ را به همراه ادویه در تابه تفت می دهیم؛ رنگ مرغ ها که عوض شد و عطر ادویه ها بلند شد؛ قارچ را افزوده و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ و مرغ پخته شوند.

 

4. مرحله چهارم سس مخصوص چیکن استراگانف
داخل یک شیر جوش، کره ریخته و آرد را در آن تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود؛ سپس شیر، ادویه و خامه را به آن افزوده و اجازه می دهیم کمی بجوشد و سپس این مایع را به مخلوط مرغ و قارچ می افزاییم و به مدت 20 دقیقه با شعله کم حرارت می دهیم تا غلیظ شود.

 

5.مرحله آخر پخت چیکن استراگانف
حالا چیکن استراگانف ما آماده است کافیه در ظرف زیبایی ریخته و با سیب زمینی آماده شده تزیین کنیم و نوش جان.

  • هما دو
  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه شربت زعفران - کتاب کاله

 

مواد لازم برای شربت زعفران

  • آب    500 سی سی
  • شکر    200 گرم
  • زعفران دم شده    1/2 قاشق غذا خوری
  • گلاب    3 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو    1/2 قاشق چایخوری

 

دستور پخت شربت زعفران


1. طرز تهیه شربت زعفران خانگی
ابتدا زعفران را خوب ساییده و به همراه آب جوشیده مخلوط کرده و دم بگذارید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی شربت
آب را داخل قابلمه ریخته اجازه دهید تا بجوشد، حالا شکر را افزوده و مخلوط می کنیم تا شکر حل شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن زعفران
بعد از گذشت 15 دقیقه زعفران و گلاب را به شهد افزوده و دوباره، بعد از گذشت 15 دقیقه دیگر شهد را از روی حرارت برداشته و آبلیمو را به آن اضافه کنید.

 

4. مرحله آخر: سرو شربت زعفرانی
حالا 3 قاشق غذا خوری از شربت را داخل لیوان زیبایی ریخته و با 1 پیمانه آب خنک مخلوط کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت زعفرانی خانگی خوشمزه

  1. میزان زعفران کاملا به سلیقه شما بستگی دارد پس می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
  2. شربت شما باید به قوام کافی برسد و گرنه کپک می زند.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

شربت زعفران | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای شربت زعفران

  • آب    500 سی سی
  • شکر    200 گرم
  • زعفران دم شده    1/2 قاشق غذا خوری
  • گلاب    3 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو    1/2 قاشق چایخوری

 

دستور پخت شربت زعفران


1. طرز تهیه شربت زعفران خانگی
ابتدا زعفران را خوب ساییده و به همراه آب جوشیده مخلوط کرده و دم بگذارید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی شربت
آب را داخل قابلمه ریخته اجازه دهید تا بجوشد، حالا شکر را افزوده و مخلوط می کنیم تا شکر حل شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن زعفران
بعد از گذشت 15 دقیقه زعفران و گلاب را به شهد افزوده و دوباره، بعد از گذشت 15 دقیقه دیگر شهد را از روی حرارت برداشته و آبلیمو را به آن اضافه کنید.

 

4. مرحله آخر: سرو شربت زعفرانی
حالا 3 قاشق غذا خوری از شربت را داخل لیوان زیبایی ریخته و با 1 پیمانه آب خنک مخلوط کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت زعفرانی خانگی خوشمزه

  1. میزان زعفران کاملا به سلیقه شما بستگی دارد پس می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
  2. شربت شما باید به قوام کافی برسد و گرنه کپک می زند.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

آش شله قلمکار]طرز تهیه ی آش محلی شله قلمکار

 

مواد لازم برای آش شله قلمکار

  • گوشت گوساله 500 گرم
  • سبزی آش خرد شده 500 گرم
  • نخود 1 پیمانه
  • عدس 1 پیمانه
  • برنج نیم دانه 1/2 پیمانه
  • گندم 1/2 پیمانه
  • لوبیا چیتی 1/2 پیمانه
  • پیاز 4 عدد
  • سیر 2 حبه
  • سیر داغ به میزان لازم
  • پیاز داغ به میزان لازم
  • نعنا داغ به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم

 

دستور پخت آش شله قلمکار اصل مجلسی

 

1. طرز تهیه آش شله قلمکار اصل

حبوبات را بنا به زمان پختشان شسته و داخل کاسه ای می ریزیم و از 24 ساعت قبل از پخت آش با آب خیس کرده و در این زمان چندین بار آب آن را عوض می کنیم.

 

2. مرحله دوم: پخت گوشت

گوشت را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه سیر و یک عدد پیاز خلالی شده به آن می افزاییم به همراه کمی فلفل، زردچوبه و آب اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

3. مرحله سوم: پخت حبوبات آش

ابتدا نخود را به همراه چند قاشق پیاز داغ و 8 لیوان آب روی حرارت گذاشته اجازه دهید تا کاملا پخته شود. نخود که نیم پز شد، لوبیا چیتی را افزوده و اجازه دهید تا لوبیا هم پخته شود، اواسط پخت لوبیا عدس را بیفزایید در نهایت کلیه حبوبات به خوبی پخته و نرم شوند.

 

4. مرحله چهارم: پخت گندم

گندم را به همراه 4 لیوان آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. پخت گندم که کامل شد، برنج را افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

5. مرحله پنجم: مخلوط کردن کلیه مواد

داخل قابلمه بزرگی آب گوشت پخته شده را ریخته حالا به ترتیب سبزی، حبوبات پخته شده را به همراه گندم و برنج افزوده و اگر میزان آب آش کم بود کمی آب افزوده زیرا تا زمان جا افتادن آش دوباره تبخیر می شود.

 

6. مرحله ششم: افزودن گوشت

حالا گوشت پخته شده را با دست ریش ریش کرده مقدار کمی برای تزئین گذاشته و باقی مانده را به همراه 5 قاشق غذاخوری پیاز داغ داخل آش می ریزیم. این آش شله قلمکار از این مرحله به بعد باید به مدت 2 تا 3 ساعت روی حرارت بماند تا کلا جا افتاده شود بهتر است در این زمان مدام هم زده شود تا نرم و کشدار شود.

 

7. مرحله آخر: سرو آش شله قلمکار

آش شله قلمکار جا افتاده را در ظرف زیبایی ریخته و با نعنا داغ، سیر داغ، پیاز داغ، کشک و گوشت ریش شده تزئین کرده و نوش جان کنید.

 

منبع: آشپزخانه شماره یک

  • هما دو
  • ۰
  • ۰

روش تهیه قهوه شکلاتی

 

مواد لازم برای قهوه موکا خوشمزه و شکلاتی

  • قهوه 30 گرم
  • شکلات تکه ای به میزان لازم
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری
  • شیر 2 لیوان
  • خامه قنادی به میزان لازم
  • آب به میزان لازم

 

طرز تهیه کافه موکا با خامه بدون دستگاه

مرحله اول: آماده سازی قهوه

ابتدا قهوه و آب سرد را روی حرارت ملایم گذاشته تا شروع به جوشیدن کند. سپس قهوه را از روی حرارت بردارید.

 

مرحله دوم: اضافه کردن شیر

سپس شیر را گرم کرده به همراه تکه های شکلات به قهوه آماده شده اضافه نمائید.

 

مرحله سوم: پایان کار

تمامی مواد را به جز خامه اضافه کرده به قهوه همه را با هم ترکیب نمائید و یا همرانطور که گفته شد به صئرت لایه لایه روی هم بریزید. سپس با خامه و دارچین و یا حتی سس شکلات به دلخواه تزئین نمائید.

نکاتی که در تهیه کافه موکا باید رعایت کنیم

  1. در صورت تمایل کافه موکا را می توانید سرد سرو کنید؛ برای این کار کافی است بعد از پایان کار قهوه موکا را دایل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  2. برای غلظت کافه موکا کافی است میزان شیر را کم کنید.
  3. می توانید به جای استفاده از خامه از بستنی استفاده نمائید.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه معجون در منزل | مجله اینترنتی grocerymag

مواد لازم برای تهیه معجون مخصوص با پسته

  • رطب خرما ۱۰ عدد
  • بستنی میوه ای ۱ بسته
  • بستی ساده ۱ بسته
  • شیر ۴ لیوان
  • پسته ۳۰۰ گرم
  • گردو ۳۰۰ گرم
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
  • کنجد ۱۰۰ گرم
  • عسل برای تزئین به میزان لازم
  • پودر نارگیل برای تزئین به مقدار لازم
  • خامه فرم گرفته به میزان لازم برای تزئین
  • میوه ی فصل به میزان لازم
  • سس شکلات به میزان لازم

 

طرز تهیه معجون خانگی مخصوص و تقویتی

 

مرحله اول: خرما

ابتدا خرما را شسته و پوست بگیرید. سپس هسته آن را جدا کرده و در غذاساز ریخته و چند پالس بزنید.

 

مرحله دوم: بستنی

بستنی ساده راه به همراه میوه فصل دلخواه خود و همینطور کمی از مغز ها (مقداری را برای تزئین نگه دارید) و پودر کاکائو داخل غذا ساز ریخته و پالس بزنید تا همه باهم ترکیب شوند.

 

مرحله چهارم: پایان کار

شیر را هم به ترکیب معجون اضافه کرده و دوباره پالس بزنید. معجون آماده است برای تزئین.

 

مرحله چهارم: پایان کار

ابتدا لیوان یا بستنی خوری یا گیلاس پایه دار را برداشته و دیواره لیوان را با سس شکلاتی تزئین کنید و خط بیاندازید. از بستنی میوه ای اسکوب زده و در لیوان بریزید و از مایه آماده شده معجون کمی بریزید و دوباره اسکوپ بستنی میوه ای و دوباره معجون ریخته و در آخر با خامه فرم گرفته بر روی لیوان معجون خامه فریزید و با کنجد، پودر نارگیل، مغزها و هینطور عسل نیز تزئین کنید و نوش جان فرمائید.

 چند نکته در مورد تهیه معجون خوشمزه

  1. میزان استفاده اندازه شیر در معجون به غلطت معجون بستگی دارد.
  2. برای شیرین تر شدن معجون می توانید از شکر نیز استفاده کنید.
  3. معجون را می توانید به عنوان یک دسر و میان وعده آماده کنید.
  4. از مقدار موادی که در دستور گفته شد میتوانید کم و یا زیاد کنید.
  5. بهتر است برای خنکی بیشتر از میوه های یخ زده معجون را تهیه کنید.
  6. میتوانید پودر کاکائو را حذف کرده و یا کمتر استفاده نمائید.
  • هما دو
  • ۰
  • ۰

شامی کباب و گوجه سرخ شده دستور توسط nazgol - کوکپد

 

مواد لازم برای شامی کباب

  • گوشت چرخ کرده    300 گرم
  • سیب زمینی    2 عدد
  • پیاز    2 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن    به میزان لازم

 

دستور پخت شامی کباب

 


1. طرز تهیه شامی کباب تهرانی (کتلت گوشت)
ابتدا پیاز و سیب زمینی را پوست گرفته و با رنده درجه متوسط آنها را رنده کنید و کمی فشار دهید تا آب اضافی آنها جدا شود.


2. مرحله دوم: آماده کردن مواد شامی کباب
حالا در این مرحله گوشت را به سیب زمینی و پیاز افزوده و کاملا ورز دهید تا جایی که انسجام خوبی در مواد ایجاد شود و نمک، فلفل و زرد چوبه را هم افزوده دوباره ورز می دهیم. حالا مواد شامی کباب ما آماده است.

 

3. مرحله سوم: استراحت دادن مواد
مواد شامی کباب را باید به مدت 30 دقیقه، داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.

 

4. مرحله چهارم: پخت شامی کباب
داخل تابه نچسبی، روغن ریخته و اجازه می دهیم تا گرم شود. حالا مواد شامی کباب را به اندازه یک نارنگی برداشته و بین دو دست به شکل بیضی در آورید داخل روغن انداخته و با حرارت کم دو سمت شامی را سرخ می کنیم.

 

5. مرحله آخر: سرو شامی کباب
شامی کباب های خوشمزه و برشته را در کنار گوجه سرخ شده و برنج ایرانی نوش جان کنید.

  • هما دو