تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه قارچ پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی با گوشت مرغ

 

مواد لازم برای قارچ پلو با مرغ زعفرانی خوشمزه مرحله به مرحله

  • فیله مرغ    400 گرم
  • برنج    4 پیمانه
  • پیاز متوسط    2 عدد
  • قارچ    10 عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی    1 عدد
  • آبلیمو ترش    1/2 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
  • زعفران دم شده غلیظ    به میزان لازم

 

دستور پخت قارچ پلو زعفرانی خوشمزه و مخصوص با فیله مرغ و فلفل دلمه ای  مرحله به مرحله


طرز تهیه قارچ پلو با گوشت مرغ خوشمزه و ساده
مرحله اول:
ابتدا برنج را شسته و به مدت 2 ساعت داخل آب و کمی نمک خیس می کنیم. فیله های مرغ را به سایز گوشت خورشتی برش می دهیم. پیاز را پوست گرفته و به همراه فلفل دلمه ای نگینی برش می دهیم. قارچ ها را هم ورقه ای برش می دهیم.

 

مرحله دوم: آماده سازی مواد لا پلو
ابتدا داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز را داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس تکه های مرغ را به همراه کمی زردچوبه و فلفل به پیاز افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ مرغ ها تغییر کند.

 

مرحله سوم: افزودن فلفل دلمه و قارچ
در این مرحله فلفل دلمه ای، قارچ و آبلیمو را به مرغ های تفت خورده می افزاییم حرارت را زیاد می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و آب اضافی قارچ گرفته شود.

 

مرحله چهارم: افزودن چاشنی
مواد گوشتی که خوب جا افتاد و تقریبا همه مواد پخته شد نمک و زعفران را به مواد می افزاییم و از روی حرارت بر می داریم.

 

مرحله پنجم: آماده سازی برنج
داخل قابلمه مناسبی را تا نیمه آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید، زمانی که به جوش آمد کمی نمک و روغن به آب می افزاییم و بعد از حدود 7 تا 8 دقیقه برنج را آبکشی کرده و روی برنج آب ولرم می ریزیم.

 

مرحله ششم: دم گذاشتن برنج
داخل قابلمه را کمی روغن ریخته و ته دیگ دلخواهتان را بچینید سپس به صورت لایه ای از برنج و مواد میانی داخل قابلمه ریخته، حالا داخل شیر جوشی 2 قاشق روغن را با کمی زعفران مخلوط کنید زمانی که برنج بخار کرد روی برنج بدهید و به مدت 45 دقیقه زمان دهید تا کاملا مغز پخت شود.

 

مرحله آخر: سرو قارچ پلو
بعد از اینکه قارچ پلو کاملا دم کشید آن را داخل دیس زیبایی ریخته و به همراه سالاد یا سبزی خوردن فصل سرو و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه قارچ پلو مجلسی با مرغ به سبک رستورانی

  1. می توانید گوشت چرخ شده را هم جایگزین مرغ کنید.
  2. این غذا با زعفران بسیار خوشمزه و زیبا می شود ولی در صورت تمایل می توانید از 1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی هم داخل مواد گوشتی استفاده کنید.
  3. بهتر است روغنی که به همراه زعفران روی برنج می دهید روغن جامد و یا کره باشد.
  • ۰۰/۰۹/۱۶
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی