مواد لازم برای کرم بروله وانیلی خوشمزه و مخصوص با خامه مرحله به مرحله
- زرده تخم مرغ 6 عدد
- خامه صبحانه 500 میلی لیتر
- پودر شکر 1/3 پیمانه
- شکر دانه ریز 1/4 پیمانه
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
دستور پخت کرم بروله وانیلی خوشمزه و مخصوص با خامه مرحله به مرحله
طرز تهیه کرم بروله فرانسوی خوشمزه خانگی با خامه
مرحله اول: ابتدا تخم مرغ، پودر شکر و وانیل را با هم کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله دوم: افزودن خامه
حالا خامه را داخل شیرجوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا کم کم گرم شود و از دور شیر جوش شروع به جوشیدن کند. حالا به تدریج به مواد تخم مرغی بیفزایید و مدام مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله سوم: آماده سازی برای پخت
داخل سینی مناسبی کاسه های مخصوص پخت کرم بروله را بچینید و داخل سینی بزرگ را تا نیمه ظرف آب در حال جوش بریزید.
مرحله چهارم: ریختن مواد در قالب
مواد آماده شده را داخل پارچ مناسبی بریزید و حالا به راحتی مواد را به کاسه های پخت انتقال دهید.
مرحله پنجم: پخت کرم بروله
حالا سینی حاوی کرم را داخل فر گرم شده با دمای 50 درجه سانتی گراد قرار دهید. اگر قالب ها عمق 3 سانتی متری داشته باشند حدودا 30 دقیقه و اگر بیشتر بود تا 45 دقیقه پخت کرم زمان می برد.
مرحله ششم: خارج کردن کرم بروله از فر
کرم را از داخل فر خارج کرده و 5 دقیقه زمان می دهید تا خنک شود. بعد به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله هفتم: افزودن شکر
کرم بروله را از داخل یخچال خارج می کنیم و یک لایه شکر دانه ریز به صورت یکنواخت روی کرم می ریزیم و داخل فر می گذاریم تا کاملا شکر ذوب شود و لایه کاراملی شکننده ای روی کرم بروله ایجاد شود.
مرحله آخر: استراحت دوم
دوباره کمی که خنک شد از داخل فر خارج کنید و به مدت فقط 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. بیشتر بماند حالت تردی لایه شکری از بین می رود و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه دسر کرم بروله ساده و مجلسی کافی شاپی
- بهتر است اگر برای میهمانی این دسر را تهیه می کنید. 30 دقیقه قبل از سرو لایه شکری را تهیه کنید.
- احتیاط کنید تا از آب داخل سینی داخل کرم ها نریزد.
- برای تهیه کرم بروله از کاسه های سرامیکی یا پیرکس استفاده کنید.
- ۰۰/۰۹/۱۳