مواد لازم برای سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر
- گشنیز 100 گرم
- جو پوست کنده 150 گرم
- ماست 500 گرم
- هویج 2 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 حبه
- عصاره مرغ 2 پیمانه
- آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر
مرحله اول: گشنیز را پاک کرده و می شوییم سپس آن را ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم: آماده سازی سوپ
پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز می کنیم حالا داخل قابلمه مناسبی ریخته و با کمی روغن تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. سپس جو را به پیاز افزوده و تفت کوتاهی به همراه پیاز می دهیم.
مرحله سوم: افزودن آب مرغ
حالا آب را به پیاز و جو می افزاییم و حدودا یک ساعت زمان می دهیم تا جو کاملا پخته و لعاب بیندازد. حالا هویج را پوست گرفته و رنده درشت می کنیم و به جو پخته شده می افزاییم و زمان می دهیم تا هویج هم کاملا پخته شود.
مرحله چهارم: افزودن ماست
داخل کاسه مناسبی ماست، آرد و سیر رنده شده را خوب با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود سپس 1 ملاقه از سوپ به این مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد کاملا هم دما شوند و بعد مخلوط را به سوپ می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا سوپ دوباره به جوش آید.
مرحله آخر: افزودن گشنیز و سرو سوپ
زمانی که سوپ دوباره به جوش آمد گشنیز، نمک و فلفل سوپ را می افزاییم و کمی زمان می دهیم تا گشنیز بپزد و به قوام مورد نظر برسد. حالا داخل ظرف زیبایی ریخته با کمی گشنیز خرد شده تزیین و سرو کنید نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سوپ گشنیز مجلسی و خوش طعم آذری
حتما باید هنگام افزودن ماست مواد هم دما شوند در غیر این صورت ماست داخل سوپ حالت بریده بریده پیدا می کند.
می توانید عصاره مرغ را جایگزین آب در سوپ کنید تا سوپ شما طعم بی نظیری پیدا کند.
منبع: بانوی آشپز
- ۰۰/۰۹/۱۳