مواد لازم برای طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی
- بادمجان ۳ عدد
- پیاز۲ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، برگ بو به میزان لازم
- گوشت گوساله۳۰۰ گرم
- آب جوشیده ۵ لیوان
- روغن مایع به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی ۲ عدد
دستور پخت خورش بادمجان با گوشت برای 4 نفر
مرحله اول: گوشت گوساله
در یک قابلمه پیاز را خرد کرده و سپس روغن را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید و تفت دهید تا پیاز کمی سرخ شود. گوشت را به همراه ادویه ها البته به جز نمک، نمک را در آخر پخت اضافه کنید، اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت کمی سرخ شود و سپس ۱ قاشق رب گوجه اضافه کرده و سپس ۳ لیوان آب را اضافه کنید و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته تا آب به جوش آید و سر نرود. زیر شعله را کم کرده و به مدت ۲-۳ ساعت زمان دهید تا گوشت پخته شود.
مرحله دوم: بادمجان
بادمجان ها را پوست گرفته و بشوئید. نمک بپاشید تا تلخ آب بادمجان گرفته شود. بادمجان ها را در روغن سرخ کرده و بردارید.
مرحله سوم: گوجه و پیاز
در همان تابه که بادمجان ها را سرخ کردید، پیاز را سرخ کرده و سپس رب گوجه و ادویه ها را اضافه کنید البته به جز برگ بو، سپس بادمجان ها و گوجه ها را در تابه بچینید و به میزان ۲ لیوان آب اضافه کنید تا خورش بادمجان با گوشت گوساله آماده شود.
مرحله چهارم: سرو خورش بادمجان با گوشت
در آخر پس از پخت خورش بادمجان با گوشت می توانید خورش را در ظرف مورد نظر سرو کرده و به همراه پلو زعفرانی و ترشی و سالاد نوش جان فرمائید.
نکات خوشمزه کننده در تهیه خورش بادمجان با گوشت
- می توانید پس از پخت گوشت، بادمجان ها و گوجه را به گوشت اضافه کنید.
- خورشت بادمجان خورش کم آبی است ولی در صورت دلخواه می توانید خورش را آبدار بردارید.
- می توانید در صورت دلخواه در خورش لپه استفاده کنید.
- در فصل بهار می توانید از غوره انگور به عنوان چاشنی استفاده کنید.
- می توانید در کنار بادمجان نیز از کدو سبز نیز استفاه کنید.
- همچنین می توانی از سیب زمینی سرخ کرده نیز در خورش استفاده کنید.
- ۰۰/۰۹/۱۳