مواد لازم برای کوکو سویا با سیب زمینی مرحله به مرحله برای 4 نفر
- پیاز 1 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- قارچ 3 عدد
- سیب زمینی 1 عدد
- سویا 250 گرم
- جعفری 50 گرم
- آرد 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت کوکو سویا با سیب زمینی مرحله به مرحله برای 4 نفر
طرز تهیه کوکو سویا با سیب زمینی و قارچ خوشمزه
مرحله اول: ابتدا سویا ها را داخل آب به مدت 30 دقیقه خیس می کنیم و بعد از این زمان آبکش کرده و اجازه می دهیم آب اضافی آن خارج شود. پیاز را پوست کنده و رنده می کنیم. سیب زمینی پخته شده را هم پوست کنده و رنده می کنیم. قارچ ها را هم نگینی ریز خرد می کنیم. جعفری شسته و خشک شده را ساطوری می کنیم.
مرحله دوم: آماده سازی مواد کوکو
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به آن نمک، فلفل، و زردچوبه را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. در نهایت آرد را افزوده و با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.
مرحله سوم: افزودن مواد آماده شده
حالا به ترتیب، سیب زمینی، سویا، پیاز، جعفری و قارچ را به مواد تخم مرغی می افزاییم و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم: پخت کوکو
تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم، گرم که شد کوکو را دانه ای، داخل قالب و یا یک تکه داخل تابه ریخته و دو سمت آن را با حرارت ملایم می پزیم تا کاملا طلایی و برشته شود.
مرحله آخر: سرو کوکو سویا و سیب زمینی
بعد از پخت کوکو ها را روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آنها خارج شود. سپس داخل ظرف زیبایی چیده در کنار سبزیجات تازه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکو سویا خانگی و رژیمی با سیب زمینی
- اگر مواد کوکو دارای قوام کافی به واسطه سیب زمینی بود، آرد را حذف کنید.
- می توانید آرد سوخاری یا پودر نان را جایگزین آرد سفید کنید.
منبع: ashpazi
- ۰۰/۰۹/۱۱