مواد لازم برای تهیه کتلت قارچ گیاهی
- قارچ ۵۰۰ گرم
- سیر ۲ حبه
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه
- سبزیجات معطر ۲ ق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت قارچ بدون گوشت و سیب زمینی
مرحله اول : آماده سازی قارچ
ابتدا قارچ ها را خوب بشورید تا قسمت های سیاه رنگ آن از بین برود سپس بگذارید تا کمی خشک شود و یا می توانید با کمک دستمال خشک کنید اگر روی قارچ ها زیاد لک داشت با کمک چاقو ینوک تیز یک لایه از پوست قارچ را جدا کنید سپس قارچ ها را داخل چرخ گوشت یا غذاساز ریخته تا له شوند.
مرحله دوم : مخلوط کردن مواد کتلت قارچ
قارچ پوره شده را به همراه پودر سوخاری و سبزیجات معطر مخلوط کنید و به آن ادویه ها و تخم مرغ و سیر پوست گرفته و رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست شود اگر مشاهده کردید مواد کتلت قارج خیلی شل بود می توانید به قدری آرد اضافه کنید تا بتوانید به آنها فرم دهید.
مرحله سوم : سرخ کردن کتلت قارچ
داخل یک تابه روغن ریخته تا داغ شود سپس دست های خود را کمی مرطوب کنید و از مواد به اندازه گردو بردارید و به آن فرم دهید و داخل روغن داغ هر دو طرف کتلت ها را خوب سرخ کنید. کتلت قارچ ما حاضر است آن را با لیمو، گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کتلت قارچ خوشمزه
- اگر مواد چسبندگی کافی را نداشت می توانید از ۱ عدد سیب زمینی خام استفاده کنید.
- می توانید این کتلت قارج را با گوشت چرخ کرده و یا سینه مرغ تهیه کنید.
- اگر زمان کافی برای تهیه کتلت قارچ دارید می توانید مواد آن را تهیه کنید و داخل یخچال بگذارید تا کمی چسبندگی آن کم شود.
- می توانید به دلخواه به مواد پنیر پیتزا نیز بزنید.
- این مواد حدود ۱۴ عدد کتلت قارچ به شما می دهد.
- ۰۰/۰۹/۱۱