مواد لازم برای تهیه سوپ نخود فرنگی با آب مرغ
- کره ۱ ق غذا خوری
- پیاز ۱ عدد
- روغن زیتون ۱ ق غذا خوری
- ساقه کرفس ۵ عدد
- سیر ۲ حبه
- آویشن تازه یا خشک ۱ ق چای خوری
- نخود فرنگی ۶ لیوان
- آب ۱/۲ پیمانه
- آب مرغ ۴ پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ نخود فرنگی با آب مرغ و کرفس
مرحله اول : اماده سازی نخود و کرفس
نخود فرنگی را اگر به صورت تازه تهیه کردید آنها را ۵ دقیقه بخارپز کنید و اگر از نخود فرنگی به صورت آماده استفاده می کنید نیاز به این کار نیست، ساقه کرفس را شسته و خرد کنید و کنار گذاشته.
مرحله دوم : تفت دادن پیاز و کرفس
ابتدا داخل قابلمه مورد نظر کره و روغن زیتون بکر را ریخته تا ذوب شود سپس پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید تا کمی سبک شود سپس کرفس را اضافه کرده و بمدت ۵ الی ۶ دقیقه خوب تفت دهید سپس سیر را پوست بگیرید و پوره کنید و به همراه آویشن تازه یا خشک را افزوده هم زده تا کاملا معطر شود و بوی آویشن و سیر خارج شود.
مرحله سوم : افزودن نخود فرنگی
نخود فرنگی را به همراه آب و آب مرغ افزوده و حرارت را ابتدا زیاد کنید سپس وقتی به جوش افتاد روی شعله ملایم تنظیم کنید تا تمام مواد خوب پخته شوند.
مرحله چهارم : میکس کردن سوپ نخود فرنگی و آویشن
وقتی سوپ پخت و کمی آب آن تبخیر شده تمام مواد را به همراه نمک و فلفل سیاه داخل میکسر یا غذاساز ریخته تا کاملا پوره و یکدست شوند سپس مجدد به قابلمه برگردانید و چند تا جوش بخورد و به غلظت برسد.
مرحله آخر
سوپ نخود فرنگی و آویشن ما حاضر است آن را در ظرف کشیده و با نخود فرنگی و یا روغن زیتون و یا خامه تزئین کنید و داغ داغ نوش جان کنید.
نکات کلیدی در تهیه سوپ نخود فرنگی مجلسی
- می توانید به جای آب مرغ از عصاره مرغ استفاده کنید فقط دقت کنید چون عصاره خود حاوی نمک هستند کمتر به سوپ نخود فرنگی نمک بزنید.
- می توانید در انتها پخت کمی آبغوره یا آبلیمو به سوپ نخود فرنگی و آویشن اضافه کنید.
- سوپ نخود فرنگی و آویشن را می توانید تا ۴ روز داخل یخچال نگهداری کنید.
- از هر نوع سبزیجات دیگر مانند تره فرنگی یا اسفناج بجای کرفس استفاده کنید.
- می توانید برای لعاب بیشتر سوپ از ۱ عدد سیب زمینی نیز استفاده کنید.
- ۰۰/۰۹/۱۱