تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

سوپ نخود فرنگی |طرز تهیه “سوپ نخود فرنگی” با برنج

 

مواد لازم برای تهیه سوپ نخود فرنگی با آب مرغ

  • کره ۱ ق غذا خوری
  • پیاز ۱ عدد
  • روغن زیتون ۱ ق غذا خوری
  • ساقه کرفس ۵ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • آویشن تازه یا خشک ۱ ق چای خوری
  • نخود فرنگی ۶ لیوان
  • آب ۱/۲ پیمانه
  • آب مرغ ۴ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


طرز تهیه سوپ نخود فرنگی با آب مرغ و کرفس


مرحله اول : اماده سازی نخود و کرفس
نخود فرنگی را اگر به صورت تازه تهیه کردید آنها را ۵ دقیقه بخارپز کنید و اگر از نخود فرنگی به صورت آماده استفاده می کنید نیاز به این کار نیست، ساقه کرفس را شسته و خرد کنید و کنار گذاشته.

 
مرحله دوم : تفت دادن پیاز و کرفس
ابتدا داخل قابلمه مورد نظر کره و روغن زیتون بکر را ریخته تا ذوب شود سپس پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید تا کمی سبک شود سپس کرفس را اضافه کرده و بمدت ۵ الی ۶ دقیقه خوب تفت دهید سپس سیر را پوست بگیرید و پوره کنید و به همراه آویشن تازه یا خشک را افزوده هم زده تا کاملا معطر شود و بوی آویشن و سیر خارج شود.

 
مرحله سوم : افزودن نخود فرنگی
نخود فرنگی را به همراه آب و آب مرغ افزوده و حرارت را ابتدا زیاد کنید سپس وقتی به جوش افتاد روی شعله ملایم تنظیم کنید تا تمام مواد خوب پخته شوند.

 
مرحله چهارم : میکس کردن سوپ نخود فرنگی و آویشن
وقتی سوپ پخت و کمی آب آن تبخیر شده تمام مواد را به همراه نمک و فلفل سیاه داخل میکسر یا غذاساز ریخته تا کاملا پوره و یکدست شوند سپس مجدد به قابلمه برگردانید و چند تا جوش بخورد و به غلظت برسد.

 
مرحله آخر
سوپ نخود فرنگی و آویشن
ما حاضر است آن را در ظرف کشیده و با نخود فرنگی و یا روغن زیتون و یا خامه تزئین کنید و داغ داغ نوش جان کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه سوپ نخود فرنگی مجلسی

  1. می توانید به جای آب مرغ از عصاره مرغ استفاده کنید فقط دقت کنید چون عصاره خود حاوی نمک هستند کمتر به سوپ نخود فرنگی نمک بزنید.
  2. می توانید در انتها پخت کمی آبغوره یا آبلیمو به سوپ نخود فرنگی و آویشن اضافه کنید.
  3. سوپ نخود فرنگی و آویشن را می توانید تا ۴ روز داخل یخچال نگهداری کنید.
  4. از هر نوع سبزیجات دیگر مانند تره فرنگی یا اسفناج بجای کرفس استفاده کنید.
  5. می توانید برای لعاب بیشتر سوپ از ۱ عدد سیب زمینی نیز استفاده کنید.
  • ۰۰/۰۹/۱۱
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی