مواد لازم برای کوکو اسفناج و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی برای 2 نفر
- اسفناج خرد شده 1 لیوان
- سیب زمینی 2 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- پودر پیاز 1 قاشق غذا خوری
- پودر سیر 1 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت کوکو اسفناج و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی برای 2 نفر
1.طرز تهیه کوکوی اسفناج و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی
مرحله اول: ابتدا سیب زمینی ها را شسته و داخل قابلمه ای می گذاریم و به همراه آب زمان می دهیم تا کاملا پخته شود؛ بعد از اینکه پخته شد پوست می گیریم و سیب زمینی ها را پوره می کنیم.
2.مرحله دوم: آماده سازی مواد تخم مرغی
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به آنها نمک، فلفل و زردچوبه می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شده و از حالت لختگی خارج شود.
3. مرحله سوم: افزودن سیب زمینی
حالا سیب زمینی و اسفناج خرد شده را به مواد تخم مرغی افزوده خوب مخلوط می کنیم تا مواد کوکوی منسجم ما آماده شود.
4. مرحله چهارم: پخت کوکو اسفناج با سیب زمینی
داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کاملا گرم شود؛ سپس کوکو ها را یا با دست شکل داده و یا با قالب فلافل قالب زده و دو سمت آن را داخل روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم.
5. مرحله آخر: سرو کوکو اسفناج با سیب زمینی
کوکو ها را بعد از پخت کامل روی دستمال روغن گیر می گذاریم و زمان می دهیم تا روغن اضافی آن خارج شود. بعد داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکو اسفناج با سیب زمینی
- اگر کوکو دارای قوام کافی نبود می توانید از کمی آرد نخود استفاده کنید و یا 1 ساعت به مواد داخل یخچال استراحت دهید.
- اسفناج ها باید بعد از خرد شدن کاملا خشک شوند تا باعث شل شدن مواد کوکو نشوند.
- می توانید اسفناج را کمی پخار پز کرده و بعد به مواد کوکو اضافه کنید ولی توجه داشته باشی که آب اضافی نداشته باشد.
منبع: ashpazi
- ۰۰/۰۹/۰۸