تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

فرارو | طرز تهیه لازانیا مرغ و اسفناج لذیذ و خوشمزه با سس مخصوص بشامل

 

مواد لازم برای لازانیا با مرغ و سس بشامل ساده و خوشمزه در فر

  • سینه مرغ    1 عدد
  • پیاز    2 عدد
  • فلفل دلمه ای کوچک    1 عدد
  • قارچ    10 عدد
  • سیر    2 حبه
  • آرد    2 قاشق غذا خوری
  • رب گوجه    2 قاشق غذا خوری
  • شیر    2/5 پیمانه
  • کره    50 گرم
  • پنیر پیتزا    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
  • لازانیا    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، آویشن    به میزان لازم


دستور پخت لازانیا با مرغ و سس بشامل ساده و خوشمزه در فر


1. طرز تهیه لازانیا با مرغ و قارچ خوشمزه رستورانی در خانه
مرحله اول: ورق های لازانیا را مطابق با دستور العمل روی پاکت لازانیا پخته و آبکش نمایید و بعد از آن ورق های لازانیا را روی پارچه ای تمیز بچینید و آماده بگذارید.

 

2. مرحله دوم: تهیه سس بشامل
ابتدا کره را داخل شیر جوشی ریخته زمانی که ذوب شد آرد را به آن بیفزایید و داخل کره خوب تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. سپس شیر سرد را به آرامی افزوده و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای در سس باقی نماند و مدام مواد را مخلوط می کنیم تا کم کم به غلظت برسد. در نهایت کمی نمک و فلفل به سس افزوده و سس را از روی حرارت بر می داریم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی سس گوشتی
پیاز را پوست گرفته و نگینی می کنیم حالا داخل تابه ای ریخته و به همراه نمک و فلفل خوب آن را تفت می دهیم تا طلایی شود سپس قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر مواد به مشام برسد.

 

4. مرحله چهارم: افزودن مرغ
حالا مرغ نگینی ریز شده را به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا رنگ مرغ تغییر کند. حالا نمک، فلفل و آویشن را به مواد می افزاییم.

 

5. مرحله پنجم: افزودن رب گوجه
حالا رب گوجه را به سس گوشتی می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود. سپس 1 استکان آب به سس می افزاییم تا بجوشد مواد پخته شوند و به روغن بیفتد.

 

6. مرحله ششم: تهیه لازانیا مرغ
داخل ظرف پیرکسی را چرب می کنیم و یک ملاقه سس سفید کف ظرف می ریزیم حالا یک لایه لازانیا آماده شده روز سس می چینیم، بعد یک لایه سس گوشتی ریخته و این سه لایه را تا جایی تکرار می کنیم که ظرف تقریبا پر شود. حالا روی لازانیا را با پنیر پیتزا کاور می کنیم.

 

7. مرحله آخر: پخت لازانیا مرغ
لازانیا را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده و به مدت 35 دقیقه می پزیم و بعد از اینکه روی لازانیا طلایی شد از داخل فر خارج کرده و در کنار انواع سس سرو و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه لازانیا با مرغ خانگی ساده و خوشمزه با سس سفید

  1. برای تهیه لازانیا می توانید از 2 قاشق غذا خوری خامه هم استفاده کنید که طعم لازانیا را بی نهایت لذیذ می کند.
  2. بعد از خارج کرده لازانیا از داخل فر به آن 5 دقیقه استراحت دهید و بعد برش و سرو کنید.

 

منبع: آشپزخانه شماره یک

  • ۰۰/۰۹/۰۲
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی