مواد لازم برای لازانیا با مرغ و سس بشامل ساده و خوشمزه در فر
- سینه مرغ 1 عدد
- پیاز 2 عدد
- فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
- قارچ 10 عدد
- سیر 2 حبه
- آرد 2 قاشق غذا خوری
- رب گوجه 2 قاشق غذا خوری
- شیر 2/5 پیمانه
- کره 50 گرم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- لازانیا به میزان لازم
- نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم
دستور پخت لازانیا با مرغ و سس بشامل ساده و خوشمزه در فر
1. طرز تهیه لازانیا با مرغ و قارچ خوشمزه رستورانی در خانه
مرحله اول: ورق های لازانیا را مطابق با دستور العمل روی پاکت لازانیا پخته و آبکش نمایید و بعد از آن ورق های لازانیا را روی پارچه ای تمیز بچینید و آماده بگذارید.
2. مرحله دوم: تهیه سس بشامل
ابتدا کره را داخل شیر جوشی ریخته زمانی که ذوب شد آرد را به آن بیفزایید و داخل کره خوب تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. سپس شیر سرد را به آرامی افزوده و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای در سس باقی نماند و مدام مواد را مخلوط می کنیم تا کم کم به غلظت برسد. در نهایت کمی نمک و فلفل به سس افزوده و سس را از روی حرارت بر می داریم.
3. مرحله سوم: آماده سازی سس گوشتی
پیاز را پوست گرفته و نگینی می کنیم حالا داخل تابه ای ریخته و به همراه نمک و فلفل خوب آن را تفت می دهیم تا طلایی شود سپس قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر مواد به مشام برسد.
4. مرحله چهارم: افزودن مرغ
حالا مرغ نگینی ریز شده را به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا رنگ مرغ تغییر کند. حالا نمک، فلفل و آویشن را به مواد می افزاییم.
5. مرحله پنجم: افزودن رب گوجه
حالا رب گوجه را به سس گوشتی می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود. سپس 1 استکان آب به سس می افزاییم تا بجوشد مواد پخته شوند و به روغن بیفتد.
6. مرحله ششم: تهیه لازانیا مرغ
داخل ظرف پیرکسی را چرب می کنیم و یک ملاقه سس سفید کف ظرف می ریزیم حالا یک لایه لازانیا آماده شده روز سس می چینیم، بعد یک لایه سس گوشتی ریخته و این سه لایه را تا جایی تکرار می کنیم که ظرف تقریبا پر شود. حالا روی لازانیا را با پنیر پیتزا کاور می کنیم.
7. مرحله آخر: پخت لازانیا مرغ
لازانیا را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده و به مدت 35 دقیقه می پزیم و بعد از اینکه روی لازانیا طلایی شد از داخل فر خارج کرده و در کنار انواع سس سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه لازانیا با مرغ خانگی ساده و خوشمزه با سس سفید
- برای تهیه لازانیا می توانید از 2 قاشق غذا خوری خامه هم استفاده کنید که طعم لازانیا را بی نهایت لذیذ می کند.
- بعد از خارج کرده لازانیا از داخل فر به آن 5 دقیقه استراحت دهید و بعد برش و سرو کنید.
منبع: آشپزخانه شماره یک
- ۰۰/۰۹/۰۲