مواد لازم برای تهیه کروکت مرغ و پنیر
- سینه مرغ ۷۵۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد سوخاری ۱ لیوان
- آرد سفید ۱ لیوان
- سیر ۲ حبه
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- جعفری برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه کروکت مرغ بدون سیب زمینی
مرحله اول : چرخ کردن مرغ
ابتدا استخوان سینه مرغ را جدا کنید و بشورید حالا با کمک چرخ گوشت یا غذاساز باید سینه مرغ را کاملا میکس کنید تا له له شود.
مرحله دوم : مخلوط مواد کروکت
سینه مرغ چرخ شده را داخل یک کاسه ریخته و نمک و فلفل سیاه و سیر رنده شده اضافه کنید و هم بزنید باید مواد را خوب ورز بدید تا کاملا منسجم شود.
مرحله سوم : استراحت کروکت مرغ
از مواد کروکت برداشته و کف دست پهن کنید و مقداری پنیر پیتزا وسط آن گذاشته و مانند دوک به آن شکل دهید سپس کروکت های آماده شده را برای ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا منسجم شود و درحین سرخ کردن وا نرود.
مرحله چهارم : سوخاری کردن کروکت مرغ
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود. در دو کاسه مجزای دیگر آرد سوخاری و آرد سفید را بریزید. کروکت های مرغ را ابتدا در آرد برنید سپس داخل تخم مرغ و در انتها داخل پودر سوخاری بغلطانید به همین ترتیب تمام کروکت ها را درست کنید.
مرحله پنجم : سرخ کردن کروکت مرغ
داخل یک شیرجوش مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس حرارت را روی متوسط تنظیم کنید و کروکت ها را دانه دانه داخل روغن داغ سرخ کنید خوب زیر و رو کنید تا کاملا مغز پخت شود و زمانی که پخته شد روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس داخل سینی سرو چیده و روی آن پنیر پارمزان و جعفری بریزید و تزئین کنید و کراکت مرغ را به همراه سس کچاب میل کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کروکت مرغ ساده
- برای اینکه بتوانید بهتر به کروکت ها فرم دهید دست خود را کمی مرطوب کنید.
- اگر زمان کافی برای استراحت دادن نداشتید برای ۱۰ قیقه در فریزر قرار دهید.
- در مرکز کروکت مرغ می توانید از هر نوع سبزیجات یا کوکتل ها استفاده کنید.
- اگر دیدید مایه کروکت چسبندگی لازم را ندارد و نمی توانید به آن فرم دهید می توانید از یک سیب زمینی آبپز رنده شده استفاده کنید.
- ۰۰/۰۹/۰۱