مواد لازم برای تهیه پنکیک کدو حلوایی با شیر
- آرد ۱ لیوان
- پوره کدو حلوایی ۱/۲ لیوان
- شیر ۳/۴ لیوان
- تخم مرغ ۱ عدد
- روغن مایع ۱/۴ لیوان
- شکر ۳ ق غذا خوری
- بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری
- دارچین ۱/۲ ق چای خوری
طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی و دارچین بدون فر
مرحله اول : آماده سازی کدو حلوایی
ابتدا کدو حلوایی را به قطعات کوچکتر برش بزنید و بخار پز کنید و یا می توانید در آب درحال جوش بگذارید و اجازه دهید تا خوب پخته شود سپس کدو حلوایی را با چنگال یا غذاساز خوب پوره کنید.
مرحله دوم : تهیه مایه پنکیک کدو حلوایی
داخل یک کاسه تخم مرغ و شیر و شکر و پوره کدو حلوایی و روغن را با هم مخلوط کنید با همزن دستی یا برقی فرق ندارد سپس در ظرفی دیگر آرد و بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید و الک کنید تا آرد سبک شود سپس مخلوط آرد را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست بیاد.
مرحله سوم : پخت پنکیک کدو حلوایی
یک تابه را بمدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا داغ شود حتما برای تهیه پنکیک از تابه نچسب استفاده کنید، وقتی تابه داغ شد با ملاقه از مایه پنکیک بردارید و مرکز تابه بریزید مانند دایره شکل شود سپس وقتی روی پنکیک پر حباب شد آن را برگرادنید و طرف دیگر پنکیک کدو حلوایی را هم بگذارید تا پخته شود به همین ترتیب تمام مواد پنکیک را تهیه کنید و به دلخواه با خامه یا عسل یا میوه های فصل سرو کنید. پنکیک کدو حلوایی ما حاضر است نوش جان.
نکات کلیدی در تهیه پنکیک کدو حلوایی خوشمزه
- این مقدار مواد به شما ۵ عدد پنکیک کدو حلوایی می دهد.
- می توانید مقداری زنجبیل به مواد پنکیک کدو حلوایی اضافه کنید.
- می توانید برای کیفیت بیشتر مواد پنکیک آن را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- برای خوش طعم شدن پنکیک کدو حلوایی بجای روغن می توانید کره را جایگزین کنید.
- مایه پنکیک کدو حلوایی نباید خیلی شل و نه خیلی سفت باشد.
- می توانید برای اطمینان خاطر از نچسبیدن پنکیک داخل تابه آن را با مقداری کره چرب کنید ولی فقط برای با اول و در دفعات بعد نیاز نیست.
منبع: ashpazi
- ۰۰/۰۸/۳۰