مواد لازم برای شور گل کلم خانگی خوشمزه با هویج و کرفس
- گل کلم 2 کیلوگرم
- ترکیب نعنا، ترخون و جعفری 100 گرم
- سیر 2 حبه
- آب 4 لیوان
- فلفل تند 2 عدد
- خیار 4 عدد
- هویج 4 عدد
- کرفس 2 ساقه
- نمک 2 قاشق غذا خوری
- سرکه سفید 4 قاشق غذا خوری
دستور پخت شور گل کلم خانگی خوشمزه با هویج و کرفس
1. طرز تهیه شور گل کلم خانگی خوشمزه با هویج و کرفس
مرحله اول: ابتدا گل کلم را به تکه های ریز تری تقسیم کرده و کاملا شسته و ضد عفونی می کنیم. سپس روی پارچه نخی ریخته تا کاملا رطوبت آن از بین برود.
2. مرحله دوم: آماده سازی مواد اولیه
کرفس، خیار و هویج را حلقه ای برش می دهیم. سیر ها را هم پوست گرفته و آماده می گذاریم.
3. مرحله سوم: آماده سازی مایع شور
آب و نمک را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس زمان می دهیم تا 10 دقیقه بجوشد بعد از این مدت از روی حرارت برداشته و سرکه را به آن می افزاییم و زمان می دهیم تا کاملا خنک شود.
4. مرحله چهارم: آماده سازی شور گل کلم
حالا داخل شیشه هایی که برای شور در نظر گرفته ایم را سبزی می ریزیم و از مواد آماده شده به صورت لایه به لایه داخل شیشه ها می ریخته و در نهایت با آب و نمک آماده شده شیشه ها را پر می کنیم.
مرحله آخر: تهیه شور گل کلم.5
حالا درب شیشه های شور را محکم می بندیم و به مدت 2 هفته در جای خشک و خنک قرار می دهیم تا شور گل کلم ما آماده استفاده شود و نوش جانتان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه شور گل کلم مخلوط خانگی خوشمزه و مجلسی
- برای اینکه شور تند تری داشته باشید می توانید روی فلفل ها برش ایجاد کنید.
- آب و نمک باید 1 سانتی متر روی مواد ترشی را بگیرد.
- ۰۰/۰۸/۲۷
وبلاگ خوبی دارید
لطفا از وبلاگ ما هم دیدن کنید
instagramwatch.blog.ir