تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

خورش ساک | طرز تهیه “خورش ساک”

 

مواد لازم برای خورشت ساک خوشمزه و مجلسی شمالی برای 4 نفر

  • اسفناج    700 گرم
  • گوشت خورشتی    400 گرم
  • آب نارنج    1/4 پیمانه
  • نخود    2 پیمانه
  • پیاز    1 عدد
  • نعنا داغ    1 قاشق غذا خوری
  • سیر داغ    1 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه         به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم


دستور پخت خورشت ساک خوشمزه و مجلسی شمالی برای 4 نفر


1. طرز تهیه خورشت ساک خوشمزه شمالی
مرحله اول: ابتدا نخود ها را به مدت 24 ساعت خیس کنید و در این مدت چندین بار آب آن ها را عوض کنید. بعد نخود را در مقداری آب بپزید تا کاملا نرم شود و پوست آن به راحتی جدا شود. حالا پوست تمام نخود ها را جدا می کنیم و آماده می گذاریم.

 

2. مرحله دوم: تهیه خورشت ساک
پیاز را پوست گرفته و به شکل نگینی خرد می کنیم، حالا داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود. در این مرحله گوشت، زردچوبه و فلفل را به پیاز می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس روی گوشت آب جوش می ریزیم درب قابلمه را می بندیم و زمان می دهیم تا گوشت مغز پخت شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن آماده سازی اسفناج
اسفناج ها را پاک کرده، می شوییم و به شکل خورشتی خرد می کنیم. داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و اسفناج ها را داخل تابه خوب تفت می دهیم و به گوشت می افزاییم تا به همراه گوشت کاملا پخته شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن نخود
زمانی که گوشت تقریبا پخته شد، نخود را به خورشت می افزاییم تا در حین جا افتادن خورشت نخود هم به خورشت طعم دهد.

 

5. مرحله پنجم: افزودن چاشنی های خورشت
زمانی که گوشت کاملا پخته و نرم شد. آرد را داخل آب نارنج حل کرده و به خورشت می افزاییم تا نارنج به خورشت طعم و آرد غلظت دهد.

 

6. مرحله آخر: افزودن نعنا داغ و سیر داغ
در انتهای پخت و زمان سرو خورشت ساک، سیر داغ و نعنا داغ را به خورشت می افزاییم. نمک خورشت را اندازه می کنیم سپس داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار برنج کته ایرانی نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت ساک:

  1. می توانید برای سرعت در روند پخت خورشت را در زودپز بپزید.
  2. در صورت تمایل کمی گشنیز و جعفری هم می توانید به اسفناج اضافه کنید.

 

منبع: بانوی آشپز

  • ۰۰/۰۸/۲۵
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی