تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه بورانی اسفناج با ماست و گردو، پیش غذای خوشمزه

 

مواد لازم برای بورانی اسفناج با ماست برای 4 نفر مرحله به مرحله

  • اسفناج    1 کیلوگرم
  • ماست چکیده         500 گرم
  • سیر    2 حبه
  • مغز گردو    4 عدد
  • نمک، فلفل    به میزان لازم

 
دستور پخت بورانی اسفناج با ماست مجلسی و خوشمزه برای 4 نفر مرحله به مرحله
 

1. طرز تهیه بورانی اسفناج با ماست و مغز گردو
مرحله اول: ابتدا اسفناج ها را پاک کرده و می شوییم و کمی اسفناج ها را خرد می کنیم.

 

2. مرحله دوم: طرز پخت اسفناج بورانی
اسفناج ها را داخل قابلمه ای می ریزیم و به همراه 1 استکان آب زمان می دهیم تا کاملا پخته شود و آب اسفناج کشیده شود. حالا اسفناج را از روی حرارت برمی داریم و با گوشت کوب اسفناج ها را خوب له می کنیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی ماست
ماست را داخل کاسه ای ریخته و به آن نمک ، فلفل و سیر رنده شده را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن اسفناج
اسفناج های کوبیده شده را به ماست می افزاییم و خوب مواد را مخلوط می کنیم.

 

5. مرحله آخر: افزودن گردو و سرو بورانی اسفناج
بورانی اسفناج
را داخل ظرف زیبایی ریخته و با گردو خرد شده تزیین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه بورانی اسفناج با ماست برای مهمانی

  1. برای تهیه بورانی اسفناج بهتر است از ماست چکیده استفاده شود.
  2. اسفناج به هیچ عنوان نباید رطوبت داشته باشد و باید خشک خشک باشد.
  • ۰۰/۰۸/۲۵
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی