مواد لازم برای بورانی اسفناج با ماست برای 4 نفر مرحله به مرحله
- اسفناج 1 کیلوگرم
- ماست چکیده 500 گرم
- سیر 2 حبه
- مغز گردو 4 عدد
- نمک، فلفل به میزان لازم
دستور پخت بورانی اسفناج با ماست مجلسی و خوشمزه برای 4 نفر مرحله به مرحله
1. طرز تهیه بورانی اسفناج با ماست و مغز گردو
مرحله اول: ابتدا اسفناج ها را پاک کرده و می شوییم و کمی اسفناج ها را خرد می کنیم.
2. مرحله دوم: طرز پخت اسفناج بورانی
اسفناج ها را داخل قابلمه ای می ریزیم و به همراه 1 استکان آب زمان می دهیم تا کاملا پخته شود و آب اسفناج کشیده شود. حالا اسفناج را از روی حرارت برمی داریم و با گوشت کوب اسفناج ها را خوب له می کنیم.
3. مرحله سوم: آماده سازی ماست
ماست را داخل کاسه ای ریخته و به آن نمک ، فلفل و سیر رنده شده را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
4. مرحله چهارم: افزودن اسفناج
اسفناج های کوبیده شده را به ماست می افزاییم و خوب مواد را مخلوط می کنیم.
5. مرحله آخر: افزودن گردو و سرو بورانی اسفناج
بورانی اسفناج را داخل ظرف زیبایی ریخته و با گردو خرد شده تزیین و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه بورانی اسفناج با ماست برای مهمانی
- برای تهیه بورانی اسفناج بهتر است از ماست چکیده استفاده شود.
- اسفناج به هیچ عنوان نباید رطوبت داشته باشد و باید خشک خشک باشد.
- ۰۰/۰۸/۲۵