تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه گراتن سیب زمینی خوشمزه و فرانسوی با قارچ

 

مواد لازم برای سوفله سیب زمینی فرانسوی

  • سیب زمینی    300 گرم
  • کره    30 گرم
  • پنیر موتزارلا    80 گرم
  • شیر    4 قاشق غذا خوری
  • پیازچه خرد شده    3 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ    2 عدد
  • نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن، پاپریکا    به میزان لازم
  • پودر سوخاری    به میزان لازم


دستور پخت سوفله سیب زمینی فرانسوی بدون گوشت خوشمزه و ساده


1. طرز تهیه سوفله سیب زمینی پف دار مجلسی
مرحله اول: ابتدا سیب زمینی را آب پز می کنیم و آن را پوست گرفته و رنده می کنیم. حالا پنیر را به سیب زمینی گرم افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

 

2. مرحله دوم: افزودن ادویه ها
حالا نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پاپریکا و آویشن را به سیب زمینی می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

 

3. مرحله سوم: افزودن پیازچه
حالا پیازچه ریز شده را هم به مواد می افزاییم و طوری مخلوط می کنیم تا پیازچه له نشود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن تخم مرغ
سفیده و زده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم و زرده ها را به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

5. مرحله پنجم: افزودن شیر و کره
حالا شیر و کره را کمی گرم می کنیم تا کره خوب ذوب شود و به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

6. مرحله ششم: افزودن سفیده تخم مرغ
سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم و تا پف کند؛ حالا به مواد افزوده و با یک لیسک مواد را به خورد هم می دهیم.

 

7. مرحله هفتم: آماده سازی سوفله برای پخت
حالا داخل قالب های سوفله را با روغن خوب چرب می کنیم و داخل ظرف را با آرد سوخاری پوشش می دهیم. مواد سوفله آماده شده را داخل ظرف می ریزیم و سوفله آماده پخت است.

 

8. مرحله آخر: پخت سوفله سیب زمینی
سوفله ها را داخل فر گرم شده با دمای 220 درجه به مدت 25 دقیقه می پزیم و بعد از اینکه روی سوفله سیب زمینی طلایی شد آن را از داخل فر خارج کرده و با پودر پاپریکا و پیازچه خرد شده تزئین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سوفله سیب زمینی با پنیر پیتزا و بدون گوشت

  1. سوفله سیب زمینی را در قالب هایی به نام رمکین تهیه می کنند ولی اگر این قالب ها در دسترس نبود می توانید از ظروف پیرکس یا سرامیکی استفاده کنید.
  2. استفاده از پودر سوخاری به این دلیل است که مواد به دیواره نچسبد و به راحتی پف کند.
  • ۰۰/۰۸/۲۴
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی