تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

بلدرچین زعفرانی | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای بلدرچین

  • بلدرچین    4 عدد
  • آب لیمو ترش    1 فنجان
  • پیاز    3 عدد
  • هویج    2 عدد
  • نمک، فلفل    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
  • زعفران غلیظ دم شده      به میزان لازم  


دستور پخت بلدرچین زعفرانی رستورانی خوشمزه و مخصوص 


1. طرز تهیه بلدرچین خوشمزه رستورانی
مرحله اول: ابتدا پیاز را خلالی برش می دهیم. هویج را هم پوست کنده و نگینی می کنیم.

 

2. مرحله دوم: پخت بلدرچین
داخل قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز، هویج و بلدر چین را با هم تفت می دهیم، سپس دو لیوان آب، نمک و فلفل می افزاییم و زمان می دهیم تا بلدر چین پخته شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن زعفران
بلدرچین را از داخل آبی که در آن پخته شده خارج می کنیم و با یک قلمو روی آن را زعفران می زنیم.

 

4. مرحله چهارم: سرخ کردن بلدرچین
داخل قابلمه مناسبی را روغن ریخته و بلدرچین ها را داخل آن می گذاریم و اجازه می دهیم تا کاملا طلایی و مغز پخت شود.

 

5. مرحله آخر: سرو بلدرچین
بلدرچین سرخ شده
را در کنار برنج و یا نان سرو و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه بلدرچین رستورانی خوشمزه و مخصوص

  1. اگر 1 ساعت قبل از پخت، بلدرچین را با نمک، فلفل و زعفران مزه دار کنید طعم بی نظیری بعد پخت پیدا می کند.
  2. بلدرچین لایه نازکی از گوشت دارد در هنگام سرخ کردن احتیاط کنید که خیلی خشک نشود.
  3. بلدرچین را در کنار سبزیجات و برنج می توانید سرو کنید.
  4. از سس رب انار هم در کنار غذا می توانید استفاده کنید.
  • ۰۰/۰۸/۲۴
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی