مواد لازم برای بلدرچین
- بلدرچین 4 عدد
- آب لیمو ترش 1 فنجان
- پیاز 3 عدد
- هویج 2 عدد
- نمک، فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- زعفران غلیظ دم شده به میزان لازم
دستور پخت بلدرچین زعفرانی رستورانی خوشمزه و مخصوص
1. طرز تهیه بلدرچین خوشمزه رستورانی
مرحله اول: ابتدا پیاز را خلالی برش می دهیم. هویج را هم پوست کنده و نگینی می کنیم.
2. مرحله دوم: پخت بلدرچین
داخل قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز، هویج و بلدر چین را با هم تفت می دهیم، سپس دو لیوان آب، نمک و فلفل می افزاییم و زمان می دهیم تا بلدر چین پخته شود.
3. مرحله سوم: افزودن زعفران
بلدرچین را از داخل آبی که در آن پخته شده خارج می کنیم و با یک قلمو روی آن را زعفران می زنیم.
4. مرحله چهارم: سرخ کردن بلدرچین
داخل قابلمه مناسبی را روغن ریخته و بلدرچین ها را داخل آن می گذاریم و اجازه می دهیم تا کاملا طلایی و مغز پخت شود.
5. مرحله آخر: سرو بلدرچین
بلدرچین سرخ شده را در کنار برنج و یا نان سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه بلدرچین رستورانی خوشمزه و مخصوص
- اگر 1 ساعت قبل از پخت، بلدرچین را با نمک، فلفل و زعفران مزه دار کنید طعم بی نظیری بعد پخت پیدا می کند.
- بلدرچین لایه نازکی از گوشت دارد در هنگام سرخ کردن احتیاط کنید که خیلی خشک نشود.
- بلدرچین را در کنار سبزیجات و برنج می توانید سرو کنید.
- از سس رب انار هم در کنار غذا می توانید استفاده کنید.
- ۰۰/۰۸/۲۴