مواد لازم برای کیک موز و گردو ساده بدون شیر
- تخم مرغ 4 عدد
- آرد 2 لیوان
- آب 1 لیوان
- شکر 1 لیوان
- موز له شده 1 لیوان
- گردوی خرد شده 1/2 لیوان
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دستور پخت کیک موز و گردو ساده بدون شیر مرحله به مرحله در فر
1. طرز تهیه کیک موز و گردو خانگی خوشمزه
مرحله اول: ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به مدت 7 دقیقه با همزن مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود و حالت کرمی پیدا کند.
2. مرحله دوم: افزودن روغن
در این مرحله روغن را افزوده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
3. مرحله سوم: افزودن مواد خشک
باید آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنیم و 3 مرتبه الک کنیم. در نهایت به تدریج به باقی مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست فراهم شود.
4. مرحله چهارم: افزودن موز و گردو
موز له شده و گردوی خرد شده را هم به باقی مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
5. مرحله پنجم: آماده سازی برای پخت
داخل قالب 20 سانتی را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. حالا مواد کیک را داخل قالب ریخته و سطح مواد را کاملا صاف می کنیم.
6. مرحله آخر: پخت کیک موز
حالا کیک خرما و گردو را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد گذاشته و به مدت 40 تا 55 دقیقه می پزیم. بعد از گذشت 45 دقیقه کیک را با یک خلال چوبی تست می کنیم؛ اگر خمیر به آن نچسبید کیک پخته و از داخل فر بیرون می آوریم زمان می دهیم تا کاملا سرد شود؛ بعد داخل ظرف سرو گذاشته برش دهید و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک موز خوشمزه پف دار با بافت عالی بدون شیر
- می توانید 1 عدد موز را برش داده و قبل از گذاشتن داخل فر روی خمیر کیک بچینید و بعد کیک را بپزید.
- در 40 دقیقه اول پخت به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید چون باعث از بین رفتن پف کیک می شود.
- ۰۰/۰۸/۲۰