تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ترشی نازخاتون مجلسی و خوشمزه

 

مواد لازم برای ترشی ناز خاتون کبابی مجلسی به سبک شمالی

  • بادمجان 4 عدد
  • فلفل تند 2 عدد
  • سیاه دانه 2 قاشق غذا خوری
  • سیر 2 حبه
  • سبزی نازخاتون 200 گرم
  • نمک به میزان لازم
  • سرکه به میزان لازم
  • گلپر به میزان لازم

 

دستور پخت ترشی ناز خاتون کبابی مجلسی به سبک شمالی


1. طرز تهیه ترشی ناز خاتون خانگی خوشمزه شمالی
ابتدا بادمجان ها را روی منقل، روی گاز و یا داخل فر کبابی کنیم. سپس پوست گرفته. با گوشت کوب بادمجان ها را له می کنیم.

 

2. مرحله دوم: مخلوط کردن مواد اولیه
داخل کاسه بزرگی سیاه دانه، سیر رنده شده، نمک، فلفل ، گلپر، فلفل تند ریز شده و سبزی ساطوری شده را با هم مخلوط می کنیم.

 

3.مرحله سوم: افزودن بادمجان
حالا بادمجان های آماده شده و سرکه را هم به باقی مواد می افزاییم.

 

مرحله آخر: نگهداری و سرو ترشی.4
حالا ترشی نازخاتون آماده را داخل شیشه های درب دار تمیز و خشکی بریزید و در یخچال نگهداری کنید و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی ناز خاتون مجلسی

  1. ترشی نازخاتون را در لحظه تهیه می توان سرو کرد.
  2. می توانید میزان سرکه را نصف کرده و نیمی را آبغوره بریزید.
  3. ترشی را در نهایت بچشید و میزان نمک آن را اندازه کنید.
  4. سبزی محلی این ترشی عبارتند از: چوچاق، خالواش و ریحان محلی.
  5. جایگزین سبزی های محلی این ترشی: جعفری، گشنیز و ریحان سبز می باشد.
  • ۰۰/۰۸/۲۰
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی