مواد لازم برای مرغ کنتاکی پولکی اسپایسی به سبک رستورانی
- مرغ 4 تکه
- پودر کنتاکی 2 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
- پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
- آویشن 1 قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل 1 قاشق چایخوری
- پودر جز هندی 1/4 قاشق چایخوری
- سس خردل 1 قاشق غذا خوری
- سرکه 1 قاشق غذا خوری
- ماست 1 قاشق غذا خوری
- روغن به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه پودر کنتاکی
- آرد سوخاری 1/2 لیوان
- آرد گندم 1/2 لیوان
- پودر نشاسته گندم 1/2 استکان
- جوش شیرین 1 قاشق غذا خوری
- پودر زیره 1 قاشق غذا خوری
- از هر کدام پودر پاپریکا، پودر دارچین، فلفل سیاه، پودر میخک 1/2 قاشق چایخوری
- از هر کدام آویشن، جز هندی، پودر گشنیز، پودر زنجبیل، زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
دستور پخت مرغ کنتاکی پولکی اسپایسی به سبک رستورانی
1. طرز تهیه مرغ کنتاکی سوخاری مجلسی و خوشمزه رستورانی
مرحله اول: مرغ ها را شسته و با یک کارد بسیار تیز روی مرغ ها شیار های عمیقی ایجاد می کنیم و آماده می گذاریم.
2. مرحله دوم: آماده سازی مواد مزه دار کردن مرغ
ابتدا داخل کاسه بزرگ و درب داری ماست، روغن، سرکه، سس خردل را خوب با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس تمامی ادویه ها را به مواد افزوده و دوباره مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
3. مرحله سوم: آغشته کردن به مواد و استراحت مرغ
حالا مرغ آماده شده را به مواد آماده شده می افزاییم و کاملا ورز می دهیم تا ادویه ها در تمامی شیار های ایجاد شده برود. حالا درب ظرف را می گذاریم و مرغ را برای 2 ساعت استراحت می دهیم.
4. مرحله چهارم: آماده سازی پودر کنتاکی
برای تهیه پودر کنتاکی تمام مواد گفته شده را به غیر از پودر سوخاری را داخل مخلوط کن ریخته و کاملا همه را با هم مخلوط می کنیم. بعد از اینکه آماده شد پودر سوخاری را افزوده و فقط به اندازه یک پالس مخلوط می کنیم تا پودر سوخاری خیلی ریز نشود.
5. مرحله پنجم: آغشته کردن مرغ به مواد کنتاکی
حالا تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی شکسته و کمی نمک و فلفل به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. پودر کنتاکی را هم داخل ظرف دیگری ریخته و آماده می گذاریم. تکه های مرغ مزه دار شده را از داخل مواد خارج کرده تکان می دهیم، حالا داخل تخم مرغ غلتانده و بعد به پودر کنتاکی آغشته می کنیم و داخل سینی می چینیم.
6. مرحله ششم: پخت مرغ سوخاری کنتاکی
تابه دیواره بلندی را تا نیمه روغن می ریزیم و زمان می دهیم تا کاملا گرم شود حالا تکه های مرغ را داخل تابه چیده و درب تابه را می گذاریم تا تقریبا 30 تا 45 دقیقه بعد که مرغ کاملا مغز پخت شود. طی این زمان فقط یکبار مرغ را زیر و رو کنید.
7. مرحله آخر: سرو مرغ کنتاکی
بعد از اینکه مرغ ها کاملا مغز پخت شدند مرغ ها را روی دستمال روغن گیر می گذاریم و بعد در کنار سیب زمینی سرخ شده و انواع سس سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه مرغ کنتاکی پفکی اسپایسی مثل بیرون
- بهتر است از 12 ساعت قبل مرغ را در مواد مزه دار در یخچال استراحت دهید.
- باید برای تهیه این غذا از روغن سرخ کردنی با تحمل حرارت بالا استفاده کنید.
منبع: آشپزی کیانا
- ۰۰/۰۸/۱۸