مواد لازم برای خورش قیمه بادمجان مجلسی برای 4 نفر
- گوشت خورشتی 1 کیلوگرم
- لپه خیس خورده 150 گرم
- بادمجان قلمی 8 عدد
- پیاز 2 عدد
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- زعفران دم شده و دارچین به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت خورش قیمه بادمجان مجلسی برای 4 نفر
1. طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی
مرحله اول: ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و داخل محلول آب و نمک 30 دقیقه استراحت دهید، بعد بادمجان ها را آبکش کنید.
2. مرحله دوم: سرخ کردن بادمجان
داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و بادمجان ها را داخل تابه خوب سرخ می کنیم تا طلایی و مغز پخت شود.
3. مرحله سوم: آماده سازی خورشت قیمه
ابتدا پیاز را ورقه ای برش می دهیم سپس داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.
4. مرحله چهارم: افزودن گوشت
داخل پیاز در حال تفت خوردن گوشت، فلفل و زردچوبه می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
5. مرحله پنجم: افزودن رب گوجه
حالا رب گوجه فرنگی و لپه را هم خوب با تمام مواد تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود سپس آب جوش را افزوده و زمان می دهیم تا لپه و گوشت کاملا مغز پخت شوند.
6. مرحله ششم: افزودن بادمجان ها
زمانی که گوشت و لپه کاملا مغز پخت شدند و خورشت کمی غلیظ شد، بادمجان ها را در گوشه ای از قابلمه بچینید تا له نشوند و به راحتی بتوان آن راسرو کرد.
7. مرحله هفتم: افزودن چاشنی
حالا آبغوره، زعفران، نمک و کمی پودر دارچین به خورشت می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا خورشت قیمه بادمجام کاملا جا افتاده شود.
8. مرحله آخر: سرو خورشت
خورشت قیمه بادمجان به روغن افتاده را داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت قیمه بادمجان خوشمزه با لپه
- بهتر است برای تهیه این خورشت بادمجان ها قلمی باشند و به شکل کامل سرخ شوند.
- می توانید به جای پودر دارچین 1 تکه چوب دارچین را از ابتدای پخت گوشت داخل خورشت بیندازید.
- ۰۰/۰۸/۱۸