تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش

 

مواد لازم برای برنجک بو داده خوشمزه

  • برنج    1 پیمانه
  • نمک درشت (بدون ید)         500 گرم
  • روغن مایع    3 قاشق غذا خوری

  
دستور پخت برنجک نمکی بو داده و خوشمزه مخصوص یلدا
 

1. طرز تهیه برنجک خوشمزه و ساده گیلانی
مرحله اول: ابتدا برنج را پیمانه زده و بشویید، حالا برنج را به همراه آب و نمک 4 ساعت خیس کنید.

 

2. مرحله دوم: پخت برنج
برنج را بعد از اینکه کاملا خیس خورد داخل آب به حال جوش می افزاییم و بعد از 10 دقیقه آبکش می کنیم و با آب می شوییم تا نشاسته اضافی آن گرفته شود.

 

3. مرحله سوم: خشک کردن برنج
حالا برنج آبکش شده را روی دستمالی تمیز و خشک پهن کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا خشک شود.

 

4. مرحله چهارم: پخت مرحله دوم
حالا روغن و نمک را داخل قابلمه ای مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کاملا پف کند، سپس برنج ها را افزوده و خوب روی حرارت مواد را مخلوط می کنیم تا برنج ها کاملا پف کنند.

 

5. مرحله آخر: سرو برنجک
برنجک ها که کاملا آماده شدند آنها را داخل صافی ریخته و خوب تکان دهید تا تمام نمک اضافه خارج شود و فقط برنجک ها باقی بمانند حالا برنجک نمکی را در ظرف زیبایی ریخته و سرو کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه برنجک [برنج پفی] شور و بو داده 

  1. بهتر است برای تهیه برنجک از برنج اعلا ایرانی استفاده شوند تا طعم بهتری داشته باشد.
  2. برای خشک کردن بهتر برنج آن را می توانید با پارچه روی شوفاز یا بخاری بگذارید.
  • ۰۰/۰۸/۱۶
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی