مواد لازم برای برنجک بو داده خوشمزه
- برنج 1 پیمانه
- نمک درشت (بدون ید) 500 گرم
- روغن مایع 3 قاشق غذا خوری
دستور پخت برنجک نمکی بو داده و خوشمزه مخصوص یلدا
1. طرز تهیه برنجک خوشمزه و ساده گیلانی
مرحله اول: ابتدا برنج را پیمانه زده و بشویید، حالا برنج را به همراه آب و نمک 4 ساعت خیس کنید.
2. مرحله دوم: پخت برنج
برنج را بعد از اینکه کاملا خیس خورد داخل آب به حال جوش می افزاییم و بعد از 10 دقیقه آبکش می کنیم و با آب می شوییم تا نشاسته اضافی آن گرفته شود.
3. مرحله سوم: خشک کردن برنج
حالا برنج آبکش شده را روی دستمالی تمیز و خشک پهن کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا خشک شود.
4. مرحله چهارم: پخت مرحله دوم
حالا روغن و نمک را داخل قابلمه ای مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کاملا پف کند، سپس برنج ها را افزوده و خوب روی حرارت مواد را مخلوط می کنیم تا برنج ها کاملا پف کنند.
5. مرحله آخر: سرو برنجک
برنجک ها که کاملا آماده شدند آنها را داخل صافی ریخته و خوب تکان دهید تا تمام نمک اضافه خارج شود و فقط برنجک ها باقی بمانند حالا برنجک نمکی را در ظرف زیبایی ریخته و سرو کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه برنجک [برنج پفی] شور و بو داده
- بهتر است برای تهیه برنجک از برنج اعلا ایرانی استفاده شوند تا طعم بهتری داشته باشد.
- برای خشک کردن بهتر برنج آن را می توانید با پارچه روی شوفاز یا بخاری بگذارید.
- ۰۰/۰۸/۱۶