تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

سالاد مکزیکی با کالباس | سالاد مکزیکی خانگی | سالاد مکزیکی با لوبیا قرمز |  دهکده پروتئین

 

مواد لازم برای سالاد مکزیکی خانگی با کالباس و کلم سفید و قرمز

  • کلم پیچ سفید    1 پیمانه
  • کلم پیچ قرمز    1 پیمانه
  • ذرت    1/2 پیمانه
  • کالباس    300 گرم
  • ماست    3 قاشق غذا خوری
  • سس مایونز    6 قاشق غذا خوری
  • سرکه    4 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل    به میزان لازم


دستور پخت سالاد مکزیکی خانگی با کالباس و کلم سفید و قرمز


1. طرز تهیه سالاد مکزیکی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
مرحله اول: کلم ها را شسته و برگ های کهنه آن را جدا می کنیم و بعد با یک پوست کن یا رنده برش های نازکی از هر دو رنگ کلم تهیه می کنیم.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی سس
داخل کاسه مناسبی سس مایونز، ماست، سرکه، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

 

3. مرحله سوم: تهیه سالاد مکزیکی
داخل کاسه بزرگی کلم ها، کالباس نگینی شده، ذرت، را با هم خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله آخر: افزودن سس
حالا سس آماده شده را به مواد سالاد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. حالا داخل ظرف درب داری ریخته و به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا سالاد مکزیکی کاملا مزه دار شود.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد مکزیکی مرحله به مرحله

  1. می توانید 1 قاشق چایخوری شکر هم به مواد سالاد بیفزایید.
  2. می توانید سس را فقط با ماست تهیه کنید.
  • ۰۰/۰۸/۱۵
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی