مواد لازم برای تهیه پنینی مرغ و اسفناج و پنیر
- خمیر فیلو 1 بسته
- سینه مرغ 1 عدد
- نمک، فلفل سیاه، آویشن، زردچوبه، زعفران به میزان لازم
- اسفناج 300 گرم
- پیاز 1 عدد
- پنیر ورقه ای 1 بسته
- روغن مایع به میزان لازم
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد سوخاری، آرد سفید 1 کاسه
دستور پخت پنینی مرغ و اسفناج بدون ساندویچ ساز
مرحله اول: مرغ
سینه مرغ را از پلو برش داده و نازک کنید و برش دهید تا به چند تکه تقسیم شود. سپس در تخم مرغ و آرد سفید و آرد سوخاری زده و سوخاری کنید و از روغن بردارید.
مرحله دوم: اسفناج
اسفناج را پاک کرده و بشوئید و سپس خرد کرده و به همراه پیاز خرد کرده در تابه ریخته و روغن و ادویه ها را به مقدار نوک قاشق چایخوری اضافه کنید. روی حرارت گذاشته و تفت دهید تا اسفناج و پیاز با هم سرخ شود در آخر از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم: پنینی مرغ ایتالیایی
یک عدد خمیر فیلو را برداشته و یک عدد پنیر گذاشته و سینه مرغ و اسفناج آماده شده و پنیر ورقه ای را بگذارید و خمیر فیلو را جمع کنید. برای آماده سازی این مرحله به تابه شیاردار نیاز است و یا اگر کباب پز شیاردار دارید از آن استفاده کنید تا در هنگام پخت برای زیبایی ساندویچ خط های شیار کباب پز و یا تابه روی نان بیفتد. پنینی مرغ را روی کباب پز و یا تابه چرب شده گذاشته و دو طرف لقمه را سرخ کنید و سپس در ظرف مورد نظر بگذارید.
مرحله چهارم: سرو پنینی مرغ ایتالیایی
در آخر بعد از اینکه تمام پنینی مرغ های ایتالیایی را آماده کردید میتوانید به همراه سس و سالاد سزار و یا سالادهای دیگر نوش جان فرمائید.
نکات خوشمزه کننده در تهیه پنینی مرغ ایتالیایی
- پنینی مرغ را میتوانید با انواع نان های حجیم آماده کنید.
- می توانید پنینی را با انواع ژامبون ها و یا گوشت چرخ کرده نیز آماده کنید.
- میتوانید از سبزیجات معطر نیز در پنینی مرغ استفاده کنید.
- معمولا پنینی را با سس پستو سرو میکنند.
- شما می توانید از انواع سس تارتار و یا سس پستو و انواع دیگر سس ها نیز استفاده کنید.
- ۰۰/۰۸/۱۳