تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مربای پوست هندوانه خوشمزه و سنتی بدون آهک

 

مواد لازم برای مربای پوست هندوانه

  • هندوانه      1 عدد
  • آب       3 لیوان
  • شکر        5 لیوان
  • در صورت دلخواه رنگ و یا اسانس خوراکی      به میزان لازم

 

دستور پخت مربای پوست هندوانه  ساده و خوشمزه خانگی بدون آهک  به روش سنتی


1. طرز تهیه مربای پوست هندوانه خانگی خوشمزه
مرحله اول: ابتدا هندوانه را پوست می گیریم و پوسته سبز رنگ و قسمت گوشت هندوانه را جدا می کنیم. حالا قسمت سفید هندوانه باقی مانده به شکل دلخواه آن را برش می دهیم.

 

2. مرحله دوم: پخت پوست هندوانه
حالا پوست هندوانه را به همراه آب روی حرارت می گذاریم تا کمی نرم شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن شکر
حالا شکر را داخل مربا ریخته و زمان می دهیم تا شکر کاملا ذوب شده و قوام بیاید.

 

4. مرحله چهارم: افزودن اسانس
حالا در این مرحله در صورت تمایل رنگ و اسانس خوراکی را بیفزایید و مربا را از روی حرارت بردارید.

 

5. مرحله آخر: سرو و نگهداری مربا
زمان دهید تا مربا کاملا سرد شود؛ حالا داخل ظروف شیشه ای درب داری ریخته و داخل یخچال نگهداری و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه مربای پوست هندوانه خانگی

  1. می توانید از 1 قاشق غذا خوری زعفران دم شده هم داخل مربا استفاده کنید.
  2. زمان دهید تا مربا کاملا خنک شود و بعد داخل ظرف بریزید.

 

منبع: بانوی آشپز

  • ۰۰/۰۸/۱۳
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی