مواد لازم برای مربای پوست هندوانه
- هندوانه 1 عدد
- آب 3 لیوان
- شکر 5 لیوان
- در صورت دلخواه رنگ و یا اسانس خوراکی به میزان لازم
دستور پخت مربای پوست هندوانه ساده و خوشمزه خانگی بدون آهک به روش سنتی
1. طرز تهیه مربای پوست هندوانه خانگی خوشمزه
مرحله اول: ابتدا هندوانه را پوست می گیریم و پوسته سبز رنگ و قسمت گوشت هندوانه را جدا می کنیم. حالا قسمت سفید هندوانه باقی مانده به شکل دلخواه آن را برش می دهیم.
2. مرحله دوم: پخت پوست هندوانه
حالا پوست هندوانه را به همراه آب روی حرارت می گذاریم تا کمی نرم شود.
3. مرحله سوم: افزودن شکر
حالا شکر را داخل مربا ریخته و زمان می دهیم تا شکر کاملا ذوب شده و قوام بیاید.
4. مرحله چهارم: افزودن اسانس
حالا در این مرحله در صورت تمایل رنگ و اسانس خوراکی را بیفزایید و مربا را از روی حرارت بردارید.
5. مرحله آخر: سرو و نگهداری مربا
زمان دهید تا مربا کاملا سرد شود؛ حالا داخل ظروف شیشه ای درب داری ریخته و داخل یخچال نگهداری و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه مربای پوست هندوانه خانگی
- می توانید از 1 قاشق غذا خوری زعفران دم شده هم داخل مربا استفاده کنید.
- زمان دهید تا مربا کاملا خنک شود و بعد داخل ظرف بریزید.
منبع: بانوی آشپز
- ۰۰/۰۸/۱۳