مواد لازم برای خمیر هزار لا
- آب سرد 1/2 لیوان
- آرد سفید 2 لیوان
- کره 250 گرم
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
دستور پخت خمیر هزار لا خانگی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
مرحله اول تهیه خمیر
ابتدا آرد و نمک را داخل کاسه مناسبی ریخته و به آرامی آب را به آن می افزاییم و مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست فراهم شود.
مرحله دوم: استراحت خمیر
حالا خمیر را گلوله کرده و داخل نایلون تمیزی قرار دهید و 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا کاملا استراحت کند.
مرحله سوم: باز کردن خمیر
میز کار را کمی آرد پاشی می کنیم. سپس خمیر را روی آن گذاشته و با وردنه باز می کنیم.
مرحله چهارم: افزودن کره
حالا کره هم دمای محیط را به وسیله یک کاردک کاملا روی خمیر پهن می کنیم.
مرحله پنجم: تا زدن خمیر
حالا 5 مرتبه خمیر را تا می زنیم و دوباره با وردنه پهن می کنیم در نهایت داخل سلفون گذاشته و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
مرحله ششم: پهن کردن دوباره خمیر
دوباره خمیر هزارلا را روی سطح کار باز می کنیم و تا می کنیم و دقیقا مثل دفعه گذشته این کار 5 مرتبه تکرار می شود. دوباره داخل سلفون گذاشته و 30 دقیقه دیگر در یخچال استراحت دهید.
مرحله هفتم: تکرار وردنه زدن
دوباره خمیر را روی سطح کار باز می کنیم و تا می کنیم و دقیقا مثل دفعه گذشته این کار 5 مرتبه تکرار می شود.
مرحله آخر: نگهداری خمیر
این خمیر را برای تهیه شیرینی ناپلئونی و انواع غذا ها استفاده کنید و به مدت 1 هفته در ظرف درب بسته در یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه خمیر هزار لا خانگی به سبک حرفه ای ها
- کره باید حیوانی باشد و کاملا نرم و به دمای محیط رسیده باشد.
- این خمیر 3 مرحله استراحت 30 دقیقه ای دارد.
- ۰۰/۰۸/۱۳