تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

خمیر هزارلا چیست و طرز تهیه آن چگونه است؟ | کیک ساز

 

مواد لازم برای خمیر هزار لا

  • آب سرد 1/2 لیوان
  • آرد سفید 2 لیوان
  • کره 250 گرم
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری

 

دستور پخت خمیر هزار لا خانگی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

 

مرحله اول تهیه خمیر
ابتدا آرد و نمک را داخل کاسه مناسبی ریخته و به آرامی آب را به آن می افزاییم و مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست فراهم شود.

 

مرحله دوم: استراحت خمیر
حالا خمیر را گلوله کرده و داخل نایلون تمیزی قرار دهید و 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا کاملا استراحت کند.

 

مرحله سوم: باز کردن خمیر
میز کار را کمی آرد پاشی می کنیم. سپس خمیر را روی آن گذاشته و با وردنه باز می کنیم.

 

مرحله چهارم: افزودن کره
حالا کره هم دمای محیط را به وسیله یک کاردک کاملا روی خمیر پهن می کنیم.

 

مرحله پنجم: تا زدن خمیر
حالا 5 مرتبه خمیر را تا می زنیم و دوباره با وردنه پهن می کنیم در نهایت داخل سلفون گذاشته و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

 

مرحله ششم: پهن کردن دوباره خمیر
دوباره خمیر هزارلا را روی سطح کار باز می کنیم و تا می کنیم و دقیقا مثل دفعه گذشته این کار 5 مرتبه تکرار می شود. دوباره داخل سلفون گذاشته و 30 دقیقه دیگر در یخچال استراحت دهید.

 

مرحله هفتم: تکرار وردنه زدن
دوباره خمیر را روی سطح کار باز می کنیم و تا می کنیم و دقیقا مثل دفعه گذشته این کار 5 مرتبه تکرار می شود.

 

مرحله آخر: نگهداری خمیر
این خمیر را برای تهیه شیرینی ناپلئونی و انواع غذا ها استفاده کنید و به مدت 1 هفته در ظرف درب بسته در یخچال نگهداری کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خمیر هزار لا خانگی به سبک حرفه ای ها

  1. کره باید حیوانی باشد و کاملا نرم و به دمای محیط رسیده باشد.
  2. این خمیر 3 مرحله استراحت 30 دقیقه ای دارد.
  • ۰۰/۰۸/۱۳
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی