مواد لازم سالاد کلم سفید رستورانی
- کلم سفید ۱ عدد
- هویج متوسط ۲ عدد
- کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
- سس مایونز به اندازه کافی
- آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه سالاد کلم سفید و هویج با کشمش
ابتدا کلم سفید را برگ برگ می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه می گذاریم و با چاقو به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و به صورت رشته رشته های باریک خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم. سپس هویج ها را با پوست کن تمیز می کنیم
و آبکش می کنیم و رنده درشت می کنیم و به کلم ها اضافه می کنیم و با هم خوب زیر و رو می کنیم و کشمش پلویی را روی مواد می ریزیم. در کاسه ای سس می ریزیم و نمک،فلفل سیاه متناسب با سس روی سس می ریزیم و آبلیمو را نیز اضافه می کنیم
و خوب هم می زنیم تا سس یکدست شود و روی سالاد می ریزیم و سالاد را خوب مخلوط می کنیم و در ظرف مورد نظر انتقال می دهیم و برای تزئین مغز گردو می توانید روی سالاد بریزیم و سالاد کلم سفید را در یخچال می گذاریم تا خنک شود.نوش جان
- ۰۰/۰۸/۱۱