مواد لازم برای پیاز ترشی قرمز ریز
- پیاز ریز 20 عدد
- فلفل قرمز 2 عدد
- سیر 2 حبه
- نعنا خشک 1 قاشق چایخوری
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- شکر 1/2 قاشق چایخوری
- سرکه سفید یا قرمز به میزان لازم
دستور پخت پیاز ترشی قرمز ریز و درسته خانگی خوشمزه و خوشرنگ
1. طرز تهیه ترشی پیاز ریز و درسته خانگی
مرحله اول: ابتدا پیاز ها را به دقت پوست می کنیم و بعد می شوییم و اجازه می دهیم تا رطوبت اضافی آن خارج شود.
2. مرحله دوم: تهیه ترشی پیاز
حالا پیاز را به همراه سیر، فلفل قرمز و نعنا خشک داخل شیشه مناسبی ریخته و آماده می کنیم.
3. مرحله سوم: آماده سازی سرکه
حالا شکر و نمک را به سرکه می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا شکر و نمک حل شوند بعد از روی حرارت برداشته و زمان می دهیم تا کمی خنک شود.
4. مرحله چهارم: افزودن سرکه
حالا سرکه آماده شده را روی پیاز ها می ریزیم تا جایی که 1 سانتی متر روی پیاز ها را بپوشاند. بعد درب شیشه را محکم می بندیم تا هوا نکشد.
5. مرحله آخر: نگهداری ترشی پیاز قرمز
حالا ترشی را در مکانی خنک و به دور از نور به مدت 2 هفته نگهداری می کنیم و بعد از آن داخل یخچال گذاشته و می توانید در کنار غذا های ایرانی سرو کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی پیاز خانگی خوشمزه
- برای رنگ ترشی پیاز 1 قاشق غذا خوری پودر لبو به سرکه بیفزایید.
- تمامی مواد استفاده شده در ترشی باید کاملا خشک باشند تا باعث کپک زدگی نشوند.
منبع: آشپزخانه شماره یک
- ۰۰/۰۸/۱۱