مواد اولیه برای سوپ مرغ و سبزیجات مقوی:
- مرغ ۲۰۰ گرم
- جعفری ساطوری شده ۳ قاشق غذا خوری
- رب ۲ قاشق غذا خوری
- هویج ۲ عدد
- پیاز ۲ عدد
- قارچ ۵ عدد
- نخود ۵۰ گرم
- سیب زمینی ۱ عدد
- ذرت ۵۰ گرم
- نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
- لیمو ترش به میزان لازم
طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات و قارچ
مرحله اول آماده سازی سبزیجات:
ابتدا پیازها را پوست می گیریم و به شکل خیلی ریز برش می دهیم. سیب زمینی ها را پوست کنده و با رنده ریز رنده می کنیم. هویج ها را پوست کنده رنده می کنیم. قارچ ها را شسته و به صورت ورقه ای برش می دهیم.
مرحله دوم پخت سوپ:
ابتدا داخل قابلمه ای کمی روغن ریخته مرغ، پیاز و ادویه ها را با هم کمی تفت می دهیم سپس هویج، سیب زمینی، نخود و ذرت را به قابلمه افزوده و همه مواد را با هم تفت می دهیم. حالا آب جوشیده را به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا حدود ۱ ساعت کلیه مواد با هم پخته و کمی به غلظت برسند. حالا داخل تابه ای روغن ریخته و قارچ ها را تفت می دهیم وقتی آب قارچ ها کشیده شد رب را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و به سوپ اضافه می کنیم. اجازه می دهیم تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزد و سوپ غلیظ و خوشرنگ و خوشمزه ما آماده سرو شود. در نهایت مرغ را از داخل سوپ خارج کرده خورد می کنیم و به سوپ افزوده و سوپ مرغ و سبزیجات را داخل ظرف سرو ریخته و با جعفری و لیمو ترش تزئین کرده و نوش جان کنید.
فوت و فن و نکات تهیه تهیه سوپ مرغ و سبزیجات خوشمزه:
- به جای کره می توانید روغن را جایگزین کنید.
- می توانید برای طعم بهتر سوپ نمک را حذف کرده و ۱ عدد قرص عصاره مرغ داخل سوپ بریزید.
- سیب زمینی رنده شده به دلیل قوام دادن به سوپ است می توانید آن را نگینی هم کنید.
- در انتهای پخت سوپ در صورت تمایل می توانید سوپ را میکس و یک سوپ غلیظ تهیه کنید.
- ۰۰/۰۸/۰۹