مواد لازم برای سوپ برنج
- برنج نیم دانه ایرانی معطر 1 پیمانه
- هویج 2 عدد
- گوجه فرنگی 3 عدد
- سیب زمینی 1 عدد
- سبزی سوپی 2 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون بی بو به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- عصاره مرغ به میزان لازم
دستور پخت سوپ برنج و سبزیجات خوشمزه و ساده با سیب زمینی و گوجه بدون گوشت
1. طرز تهیه سوپ برنج با سبزیجات
مرحله اول: سیب زمینی و هویج را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. برنج را بشویید و از 2 ساعت قبل پخت خیس کنید.
2. مرحله دوم: تهیه سوپ برنج
پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید حالا داخل قابلمه ریخته و با مقدار کمی روغن زیتون پیاز را تفت دهید تا سبک شود؛ سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز بیفزایید.
3. مرحله سوم: افزودن سبزیجات
حالا سیب زمینی و هویج را به پیاز افزوده و کمی تفت می دهیم.
4. مرحله چهارم: افزودن برنج
حالا برنج خیس خورده و عصاره مرغ را هم به باقی مواد می افزاییم و زمان می دهیم تا بجوشد بعد درب ظرف را می گذاریم تا سوپ کاملا پخته و جا افتاده شود.
5. مرحله آخر: سرو سوپ برنج
حالا سوپ پخته و آماده شده را با مخلوط کن پوره می کنیم و سبزی سوپ را به آن می افزاییم، حالا سوپ برنج را داخل ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سوپ برنج:
- اگر تمایل نداشتید سوپتان پوره باشد نیمی از آن را پوره کنید.
- ۰۰/۰۸/۰۹