مواد لازم برای ترشی مخلوط
- گل کلم 2 کیلوگرم
- بادمجان 800 گرم
- خیار 500 گرم
- کرفس 500 گرم
- هویج 500 گرم
- سیر 400 گرم
- پیاز 400 گرم
- سبزی ترشی 400 گرم
- لبو 300 گرم
- سیب زمینی ترشی 300 گرم
- فلفل سبز تند به میزان لازم
- سرکه به میزان لازم
- نمک، گلپر و ادویه ترشی به میزان لازم
دستور پخت ترشی مخلوط زرد رنگ خوشمزه خانگی به روش بازاری
1. طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی خوشمزه به سبک بازاری
مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه: ابتدا گل کلم رابه قسمت های کوچکی تقسیم می کنیم و داخل آب ریخته و می شوییم تا گل و لای آن خارج شود. کرفس را شسته خرد می کنیم و برگ های آن را هم ساطوری می کنیم.
2. مرحله دوم: خرد کردن صیفی جات
هویج، خیار، لبو، بادمجان، سیب زمینی ترشی را شسته و پوست می گیریم و به شکل نگینی برش می دهیم و روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم تا رطوبت آن از بین برود. سیر را هم به صورت حلقه ای برش می دهیم.
3. مرحله سوم: آماده سازی سبزی ترشی
سبزی ترشی را شسته و خیلی ریز خرد می کنیم و روی پارچه پهن می کنیم تا کاملا خشک شود.
4. مرحله چهارم: آماده سازی سرکه
سرکه را داخل پارچی ریخته و بنا به ذائقه نمک، گلپر و ادویه ترشی را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا ذرات نمک در سرکه حل شود.
5. مرحله آخر: تهیه ترشی مخلوط
حالا داخل ظرف بزرگی تمام موادی را که جداگانه آماده کردیم را با هم مخلوط می کنیم. حالا داخل شیشه های تمیز و خشکی که آماده کرده ایم می ریزیم و لابه لای آن فلفل سبز می گذاریم و در نهایت با مخلوط سرکه روی مواد را می پوشانیم.
نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی مخلوط کارخانه ای
- در صورت تمایل از 1 تکه نبات هم داخل ترشی استفاده کنید تا طعم سرکه را ملایم کند.
- سبزی های این ترشی شامل: مزه، شوید، مرزه و نعنا می باشد.
- در صورت تمایل 200 گرم موسیر هم می توانید داخل ترشی بریزید.
منبع: بانوی آشپز
- ۰۰/۰۸/۰۹