مواد لازم برای مربای کیوی
- کیوی سفت 3 کیلوگرم
- شکر 3 کیلوگرم
- آب 3 لیوان
- وانیل 1/3 قاشق چایخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
دستور پخت مربای کیوی خانگی خوشمزه و مجلسی سبک بازاری
1. طرز تهیه مربای کیوی خانگی با طعم کارخانه ای
مرحله اول: ابتدا کیوی ها را خوب شسته و پوست می گیریم بعد از آن کیوی ها را حلقه ای برش داده و آماده می گذاریم.
2. مرحله دوم: آماده سازی شهد
شکر و آب را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و شربت به غلظت برسد.
3. مرحله سوم: افزودن کیوی به شهد
حالا کیوی های آماده شده را به شهد می افزاییم و زمان می دهیم تا به آرامی بجوشد حدودا 25 دقیقه.
4. مرحله چهارم: افزودن آبلیمو
شربت که به قوام دلخواه رسید، مربا را از روی حرارت بر می داریم و آبلیمو و وانیل را به آن می افزاییم و زمان می دهیم تا مربا کاملا پخته شود.
5. مرحله آخر: سرو و نگهداری مربا
حالا زمان دهید تا مربا حدودا 12 ساعت خنک شود و بعد داخل شیشه های استریل درب دار ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه مربای کیوی به سبک بازاری
- بهتر است از کیوی های سفت تر برای تهیه مربا کیوی استفاده کنید.
- اگر کیوی های در دسترستان نرم است آنها را پوره کرده و مارمالاد کیوی تهیه کنید.
- برای اینکه از غلظت مربا مطمئن شوید، بهتر است تا یک قاشق از شربت را خوب خنک کنید؛ بعد بین دو انگشت تست کنید؛ اگر حالت کشسانی داشت آماده است.
منبع: آشپزی کیانا
- ۰۰/۰۸/۰۶