مواد لازم برای خورشت لوبیا سفید با گوشت
- گوشت خورشتی 400 گرم
- لوبیا سفید 1 پیمانه
- پیاز 1 عدد
- لیمو عمانی 2 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت خورشت لوبیا سفید ترکی خوشمره و مجلسی ارومیه با گوشت
1. طرز تهیه خورشت لوبیا سفید خوشمزه برای 4 نفر
مرحله اول: ابتدا پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم و داخل قابلمه ای ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.
2. مرحله دوم: افزودن ادویه ها
فلفل و زردچوبه را به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم.
3. مرحله سوم: افزودن گوشت
گوشت خورشتی را به پیاز افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
4. مرحله چهارم: افزودن رب گوجه
حالا رب گوجه را هم می افزاییم و به خوبی با باقی مواد خوب تفت می دهیم.
5. مرحله پنجم: افزودن لوبیا سفید
لوبیا را می شوییم و داخل آب به مدت 2 ساعت خیس می کنیم و حالا آب آن را خارج کرده و به خورشت می افزاییم و کمی تفت می دهیم.
6. مرحله ششم: افزودن آب
حالا 3 لیوان آب جوش به مواد می افزاییم و درب ظرف را می گذاریم تا لوبیا و گوشت به طور کامل پخته شوند.
7. مرحله آخر: افزودن چاشنی
حالا به خورشت که گوشت و لوبیا آن پخته شده نمک و لیمو عمانی می افزاییم و 30 دقیقه دیگر زمان می دهیم تا خورشت لوبیا سفید کاملا جا افتاده شود. حالا در کنار برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۸/۰۶