تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سیر ترشی به 4 روش متفاوت🧄 - مجله اکالا

 

مواد لازم برای سیر ترشی

  • سیر    1 کیلوگرم
  • نمک    2 قاشق چای خوری   
  • سرکه انگور        به میزان لازم

 
دستور پخت سیر ترشی خانگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
 

1. طرز تهیه ترشی سیر ساده و خوشمزه خانگی
مرحله اول: ابتدا ساقه و ریشه سیر ها را جدا می کنیم و پوسته های اضافی روی سیر را هم جدا می کنیم.

 

2. مرحله دوم: تهیه سیر ترشی
سیر ها را داخل شیشه ای با درب فلزی که کیپ شود می چینیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن نمک و سرکه
حالا نمک را روی سیر ها ریخته و تا جایی که روی سیر ها پوشیده شوند سرکه پر می کنیم و درب شیشه را خوب کیپ می کنیم.

 

4. مرحله آخر: نگهداری و سرو سیر ترشی
سیر ترشی
را در جای خنک و تاریک نگه داری کنید و بین 1 تا 7 سال زمان دارد تا برسد و هرچه طولاتی تر بماند سیر تیره و پرفایده تر می شود.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی سیر خانگی

  1. می توانید از سرکه سیب هم برای تهیه سیر ترشی استفاده کنید.
  2. در صورت تمایل 1 تکه کوچک نبات هم داخل شیشه ترشی بگذارید تا طعم تند سرکه کم شود.
  3. هر چه سیر ترشی طولانی تر بماند، سیر نرم و شیرین تر می شود.
  4. سیر ترشی بعد از گذشت دو ماه قابل مصرف است.
  • ۰۰/۰۸/۰۳
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی