مواد لازم برای سیر ترشی
- سیر 1 کیلوگرم
- نمک 2 قاشق چای خوری
- سرکه انگور به میزان لازم
دستور پخت سیر ترشی خانگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
1. طرز تهیه ترشی سیر ساده و خوشمزه خانگی
مرحله اول: ابتدا ساقه و ریشه سیر ها را جدا می کنیم و پوسته های اضافی روی سیر را هم جدا می کنیم.
2. مرحله دوم: تهیه سیر ترشی
سیر ها را داخل شیشه ای با درب فلزی که کیپ شود می چینیم.
3. مرحله سوم: افزودن نمک و سرکه
حالا نمک را روی سیر ها ریخته و تا جایی که روی سیر ها پوشیده شوند سرکه پر می کنیم و درب شیشه را خوب کیپ می کنیم.
4. مرحله آخر: نگهداری و سرو سیر ترشی
سیر ترشی را در جای خنک و تاریک نگه داری کنید و بین 1 تا 7 سال زمان دارد تا برسد و هرچه طولاتی تر بماند سیر تیره و پرفایده تر می شود.
نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی سیر خانگی
- می توانید از سرکه سیب هم برای تهیه سیر ترشی استفاده کنید.
- در صورت تمایل 1 تکه کوچک نبات هم داخل شیشه ترشی بگذارید تا طعم تند سرکه کم شود.
- هر چه سیر ترشی طولانی تر بماند، سیر نرم و شیرین تر می شود.
- سیر ترشی بعد از گذشت دو ماه قابل مصرف است.
- ۰۰/۰۸/۰۳