مواد لازم برای برنج قهوه ای با سبزیجات
- برنج قهوه ای 3 پیمانه
- عصاره مرغ 3/5 پیمانه
- ذرت بخار پز 1/3 پیمانه
- گل کلم خرد شده 1/2 پیمانه
- بروکلی خرد شده 1/2 پیمانه
- هویج نگینی شده 2 عدد
- فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
- جعفری و گشنیز خرد شده 3 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
دستور پخت برنج قهوه ای با سبزیجات ساده و خوشمزه دمی مرحله به مرحله
1. طرز تهیه برنج قهوه ای با سبزیجات
مرحله اول آماده سازی سبزیجات: هویج و فلفل دلمه را به صورت نگینی برش می دهیم. گل کلم و کلم بروکلی را هم به تکه های کوچکی تقسیم کرده و آماده می گذاریم.
2. مرحله دوم: تفت دادن سبزیجات
ابتدا داخل قابلمه مناسبی کمی روغن زیتون بریزید و به ترتیب هویج، گل کلم، فلفل دلمه ای و کلم بروکلی را داخل قابلمه ریخته و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.
3. مرحله سوم: افزودن برنج
حالا برنج و ذرت را به سبزیجات افزوده تفت کوچکی می دهیم و عصاره مرغ را هم می افزاییم و اجازه می دهیم تا مواد با هم بپزند.
4. مرحله چهارم: دم گذاشتن برنج
زمانی که کلا عصاره مرغ تبخیر شد نمک و فلفل را می افزاییم ؛ درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا برنج کاملا دم بکشد.
5. مرحله آخر: سرو برنج قهوه ای و سبزیجات
برنج قهوه ای و سبزیجات ما آماده شده است. حالا این غذای سالم و لذیذ را داخل ظرف مناسبی بکشید و با گشنیز و جعفری خرد شده تزئین کرده و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۸/۰۳