مواد لازم برای خورشت تره فرنگی
- مرغ 2 تکه
- سبزی 500 گرم
- تره فرنگی 3 ساقه
- آبغوره 1/2 استکان
- زعفران دم شده 1 قاشق غذا خوری
- پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت خورشت تره فرنگی با مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی
1. طرز تهیه خورش تره فرنگی با مرغ
مرحله اول: ابتدا تره فرنگی ها را حلقه ای برش داده و داخل آب ریخته و خوب شسته و ضد عفونی می کنیم. حالا تره فرنگی ها را داخل تابه ای ریخته و خوب تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.
2. مرحله دوم: آماده سازی پیاز
پیاز را پوست کنده و نگینی برش می دهیم حالا داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه کمی روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.
3. مرحله سوم: افزودن مرغ
حالا تکه های مرغ و زرد چوبه را به پیاز می افزاییم و این مواد را کاملا با هم تفت می دهیم.
4. مرحله چهارم: آماده سازی سبزی
سبزی های شسته و ساطوری شده را داخل تابه مناسبی می ریزیم و با مقداری روغن خوب تفت می دهیم تا آب اضافی سبزی ها تبخیر شده و خوب تیره شود.
5. مرحله پنجم:افزودن سبزی و تره فرنگی به خورشت
در این مرحله سبزی و تره فرنگی را هم به خورشت افزوده و مقدار مناسبی آب به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت کاملا پخته و جا افتاده شود.
6. مرحله آخر: سرو خورشت
مرغ که کاملا پخته شد و خورشت تره فرنگی با مرغ به غلظت رسید آن را داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار برنج ایرانی نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت تره فرنگی مجلسی و خوشمزه
- سبزی این خورشت را با این مقادیر تهیه کنید: جعفری 250 گرم، گشنیز 250 گرم.
- می توانید خورشت تره فرنگی را به همراه رب گوجه فرنگی و بدون سبزی هم طبخ کنید.
- ۰۰/۰۷/۲۸