مواد لازم برای تهیه بورک گوشت و قارچ
- گوشت چرخ شده 150 گرم
- پیاز ا عدد بزرگ
- قارچ 5 عدد
- سیر 2 حبه
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل، زرد چوبه، آویشن از هر کدام یک قاشق چایخوری
- زرده تخم مرغ ا عدد
- خمیر یوفکا به میزان لازم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- شیر ولرم 1 پیمانه
- رب 2 قاشق غذا خوری
دستور پخت بورک گوشت چرخ کرده با خمیر یوفکا با فر و بدون فر
مرحله اول آماده سازی مواد میانی :
داخل ظرف مناسبی پیاز نگینی شده و سیر رو با مقداری روغن تفت میدهیم. بعد از طلایی شدن پیاز ادویه ها رو داخل روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده و قارچ را اضافه می کنیم. این مواد را با هم تفت میدهیم تا کاملا گوشت تغییر رنگ دهد و پخته شود حالا مواد موجود در تابه را کنار می زنیم و نیمی از رب را داخل روغن تفت میدهیم تا رنگ رب آزاد شود حالا کل مواد را مخلوط کرده و نصف استکان آب جوش به مواد اضافه می کنیم تا هم گوشت بپزد و هم به روغن بیفتد و بافت غلیظی پیدا کند.
مرحله دوم پیچیدن بورک ها:
خمیر ها را میان پارچه ای تمیز می گذاریم. یک خمیر را روی میز کار گذاشته و از شیر با قلموی آشپزی روی کل سطح خمیر می زنیم. بعد از سس غلیظ آماده شده میان خمیر می گذاریم دو طرف خمیر را به داخل تازده و از یک سمت شروع به رول کردن می کنیم. این کار را تا اتمام سس ادامه میدهیم.
در روش دیگر پیچیدن بعد گذاشتن مواد میانی و رول کردن، خمیر را به صورت حلزونی میپیچیم و در مرکز تابه ای که از قبل چرب کرده ایم قرار می دهیم تا در انتها بافتی شبیه به گل رز داشته باشیم.
مرحله سوم پخت بورک گوشت و قارچ و پنیر:
بورک های آماده شده را به دو روش می توان پخت :
- بورک را داخل فری که از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد داغ شده می گذاریم تا زمانی که هم زیر و هم روی بورک طلایی شود می پزیم.
- بورک ها را داخل تابه ای که روغن شناور دارد سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آن جدا شود.
بورک گوشت و قارچ و پنیر ما آماده است میتوانید با سس دلخواه نوش جان نمایید.
منبع: آشپزخانه شماره یک
- ۰۰/۰۷/۲۸