مواد لازم برای پلو مکزیکی
- برنج 2 پیمانه
- پوره گوجه فرنگی 400 گرم
- نخود فرنگی 100 گرم
- ذرت 100 گرم
- سیر 2 حبه
- پیاز نگینی شده 1 عدد
- قارچ 5 عدد
- فیله مرغ 8 عدد
- روغن زیتون به میزان لازم
- نمک، فلفل قرمز، زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت پلو مکزیکی اصل با مرغ و سبزیجات تند و خوشمزه به سبک رستورانی
1. طرز تهیه پلو مکزیکی تند و خوشمزه به روش اصل مکزیکی
مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه: ابتدا نخود و ذرت را بخار پز می کنیم. سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. برنج را پیمانه زده و می شوییم و با کمی نمک خیس می کنیم. پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز می کنیم. قارچ را ورقه ای برش می دهیم. مرغ را با تکه های 1 سانتی متری برش داده و آماده می گذاریم.
2. مرحله دوم: آماده سازی سس غذا
حالا تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم، بعد پیاز ها را داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا قارچ را افزوده و تفت می دهیم تا رطوبت اضافی آن از بین برود.
3. مرحله سوم: افزودن ادویه ها و مرغ
مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه را بنا به ذائقه به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود.
4. مرحله چهارم: افزودن پوره گوجه
پوره گوجه و سیر را به مواد افزوده کمی تفت می دهیم تا آب اضافی آن بخار شود و سسی خوشرنگ و به روغن افتاده بدست آید.
5. مرحله پنجم: افزودن ذرت و نخود
ذرت و نخود بخار پز شده را به سس افزوده و مخلوط می کنیم.
6. مرحله ششم: افزودن برنج
حالا آب اضافی برنج خیس خورده را خالی کرده و برنج را به سس آماده شده می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. حالا تا 1 سانتی متر روی برنج را آب جوشیده ریخته و زمان می دهیم تا آب برنج تبخیر شود.
7. مرحله هفتم: دم گذاشتن برنج
حالا که آب اضافی برنج تبخیر شد، کمی روغن زیتون روی برنج ریخته و دم کنی گذاشته، سپس به مدت 45 دقیقه برنج را دم می گذاریم.
8. مرحله آخر: سرو پلو مکزیکی
بعد از گذشت این زمان پلو مکزیکی ما آماده است. آن را داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار انواع ترشی نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه پلو مکزیکی با مرغ و قارچ:
- می توانید از کمی پودر زیره در این غذا استفاده کنید.
- این غذا باید تند باشد، تندی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید.
- می توانید مرغ داخل دستور را حذف کرده و کمی مرغ پخته و ریش ریش شده کنار این برنج سرو کنید.
- ۰۰/۰۷/۲۶