مواد لازم برای موس شکلاتی با پودر کاکائو
- خامه قنادی 1/5 پیمانه
- شکر 1/2 پیمانه
- آب جوش 1/4 پیمانه
- پودر کاکائو 1/4 پیمانه
- سفیده تخم مرغ 3 عدد
- سوپ خوری کره 2 قاشق
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
دستور پخت موس شکلاتی با پودر کاکائو و خامه قنادی خوشمزه به سبک فرانسوی
1. طرز تهیه موس شکلاتی با پودر کاکائو
ابتدا کره را داخل شیر جوشی ریخته و روی حرارت می گذاریم، کمی که ذوب شده پودر کاکائو را به آن می افزاییم.
2. مرحله دوم: افزودن آب و شکر
حالا آب جوش و نیمی از شکر را به کره و شکلات می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل شود، حالا وانیل را می افزاییم و مواد را از روی حرارت برمی داریم.
3. مرحله سوم: افزودن خامه
در این مرحله که مواد کاملا خنک شد، خامه قنادی را افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
4. مرحله چهارم: آماده سازی سفیده تخم مرغ
سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی از یک سمت شروع به هم زدن می کنیم کمی که فرم گرفت، باقی مانده شکر را به آن می افزاییم و به هم زدن ادامه می دهیم تا اگر کاسه را برگردانیم مواد از داخل کاسه نریزد.
5. مرحله پنجم: افزودن سفیده تخم مرغ
سفیده تخم مرغ را هم به باقی مواد می افزاییم و با یک لیسک کل مواد را به خورد هم می دهیم.
6. مرحله آخر: استراحت و سرو موس شکلاتی
مواد آماده شده را داخل ظرف های زیبایی که در نظر گرفته ایم می ریزیم و به مدت 7 تا 8 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا موس شکلاتی کاملا منسجم شود و در نهایت با خامه قنادی تزئین و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۷/۲۱